De Sfeerhaard logo

De Sfeerhaard reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
De Sfeerhaard reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4539
De Sfeerhaard logo
Website
desfeerhaard.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen De Sfeerhaard

Wil je een elektrische sfeerhaard aanschaffen? Dat staat natuurlijk ontzettend gezellig in je woonkamer. Wellicht heb je interesse in een van de haarden van De Sfeerhaard. Hun producten zien er goed uit en met de kwaliteit lijkt het ook wel in orde te zijn. Toch wil je deze zaken nog even checken en daarom zoek je naar reviews die zijn geschreven over De Sfeerhaard. Die hebben wij alvast voor je verzameld en samengevat. Je vindt de recensies op deze pagina. Ontdek wat andere klanten vertellen over deze webshop en beslis vervolgens of jij je haard wel of niet bij hen wilt bestellen.

Over De Sfeerhaard

De Sfeerhaard is gestart door een gezamenlijke passie voor digitalisering en interieur. Drie partners met veel ervaring zijn samen aan de slag gegaan. Ze wilden een veiligere en duurzamere oplossing vinden voor klassieke open haarden en bio ethanol haarden. Hieruit ontstonden drie modellen sfeerhaarden. Veiligheid staat hierbij voorop. Verder was het de oprichters van De Sfeerhaard er alles aan te doen om een hoge kwaliteit te bieden. Daar komt dan nog een scherpe prijs en een mooi design bij. Vanaf 2018 kunnen consumenten terecht bij deze online winkel. Tenslotte is duidelijk te zien dat ook duurzaamheid een belangrijke factor is. De elektrische haarden zijn erg zuinig en er is gekozen voor LED lampen.

Waarom kiezen voor De Sfeerhaard

Met een elektrische sfeerhaard van De Sfeerhaard heb je een eye-catcher in je huis. Je kunt ze ook in een wandmeubel of cinewall laten inbouwen. Een reden om te kiezen voor dit bedrijf is dat ze expert zijn op dit gebied. Hun producten zijn veilig en van goede kwaliteit. Je ziet dit onder meer aan het extra heldere glas en aan de multicolor vlammen. De kwaliteit wordt gegarandeerd, want je hebt op alle onderdelen van de sfeerhaard vijf jaar garantie. Verder is het handig aan deze haarden dat ze geen onderhoud van je vragen en dat ze in gebruik bijzonder praktisch zijn. Je steekt de stekker in het stopcontact en de rest komt vanzelf. Het bezorgen van de sfeerhaard is gratis en je mag, desgewenst, achteraf betalen. Ben je toch niet tevreden over het product, dan heb je nog een maandje de tijd om te kiezen voor een gratis retourzending.

Is De Sfeerhaard betrouwbaar?

De Sfeerhaard voldoet aan heel wat veiligheidskeurmerken. Bij een bedrijf dat haarden verkoopt is het natuurlijk extra belangrijk om te letten op de veiligheid. De haarden zijn gecertificeerd met de CE-markering en met het CSA keurmerk. Ook voldoen ze aan het TÜV Rheinland keurmerk. Dit merk let goed op mens, technologie en milieu. Daarnaast zie je dan nog een certificaat van het Duitse GS. Dit heeft vooral betrekking op de techniek. Het is ook altijd prettig om te zien dat er een fysiek adres is. Ook bij De Sfeerhaard is dat het geval. Je kunt daar zelfs, als je dat handig vindt, zelf de haard ophalen. De klantenservice is goed bereikbaar. Als laatste zijn er inmiddels al heel wat beoordelingen te vinden van tevreden klanten. Zie je hun positieve recensies, dan verdwijnt elke twijfel die je mocht hebben over deze onderneming.

Klantenservice en klachten

Heel wat mogelijke vragen worden al beantwoord bij de veelgestelde vragen. Toch kun je ook zelf nog contact opnemen met de klantenservice. Er is een telefoonnummer beschikbaar, dus vind jij het handig om een medewerker zelf persoonlijk te spreken, dan kan dat. Verder kun je mailen, appen of het contactformulier gebruiken. Daarnaast is het mogelijk om even via Facebook een berichtje te versturen.

Wil jij ook beoordelen?

Geniet jij al voor langere tijd van je elektrische haard die je aanschafte bij De Sfeerhaard? Laat dan een review achter voor andere consumenten. Zij zijn op zoek naar eerlijke beoordelingen over dit bedrijf. Zo kunnen ze vervolgens zelf een weloverwogen beslissing nemen om hun haard wel of niet bij deze shop te bestellen.

Reviews over De Sfeerhaard

Gerelateerde bedrijven

LalaShops.nl logo
LalaShops.nl
2 beoordelingen
9
Welhof logo
Welhof
17 beoordelingen
5,4
Rolgordijnopmaat.be logo
Rolgordijnopmaat.be
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met De Sfeerhaard

De Sfeerhaard is geverifieerd door ons expert team. De webshop De Sfeerhaard bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is De Sfeerhaard lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via De Sfeerhaard. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van desfeerhaard.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van desfeerhaard.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-05-2022
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over De Sfeerhaard


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

LalaShops.nl logo
LalaShops.nl
2 beoordelingen
9
Welhof logo
Welhof
17 beoordelingen
5,4
Rolgordijnopmaat.be logo
Rolgordijnopmaat.be
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is De Sfeerhaard een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over De Sfeerhaard. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is De Sfeerhaard actief?

De Sfeerhaard is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de De Sfeerhaard reviews? Dan kunt u naar de website van De Sfeerhaard gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie