BALR logo

BALR reviews, ervaringen en beoordelingen

BALR reviews, ervaringen en beoordelingen
1366
BALR logo
Website
BALR
Categorie
Mode

Reviews en Ervaringen BALR

Een beslissing wordt weloverwogen wanneer je deze samen maakt. Wanneer je met een merk in zee gaat, ga je uiteraard voor kwaliteit. We kunnen je alvast verklappen dat BALR hierin niet teleurstelt. Zij die je voorgingen lieten beoordelingen achter - op basis hiervan trachten we je een heldere kijk mee te geven. In welke mate kun je vertrouwen op BALR en haar website? Wat kun je juist verwachten bij BALR? Waarin maakt BALR het verschil? Vandaag ontdek je het allemaal.

Over BALR

Sinds 2013 staat BALR gekend als een Nederlands bedrijf binnen de wereld van fashion. Het werd opgericht door Demy De Zeeuw, Ralph De Geus en Juul Manders. Deze namen doen mogelijks een belletje rinkelen - Demy De Zeeuw brengt een unieke meerwaarde als professionele voetbalspeler, terwijl digitale ondernemers Ralph De Geus en Juul Manders voor een HQ-toegankelijkheid zorgen. BALR’s concept kreeg vorm nadat deze drie toppers hun krachten bundelden. Ze stonden er niet alleen voor - Eljero Elia én Gregory Van Der Wiel werden actieve aandeelhouders. Omstreeks 2014 opende een eerste pop-up haar deuren te Amsterdam. Sedert 2016 vormt BALR hier een vaste winkelwaarde. Een webshop zorgt ervoor dat je je essentials met slechts enkele muisklikken aanvult.

Waarom kiezen voor BALR?

BALR’s concept gaat uit van een zwart-wit design, met een luxe én sportief karakter. Veel professionele voetbalspelers dragen het merk, maar BALR verwezenlijkt eenzelfde stijl voor het bredere publiek. BALR biedt een breed assortiment aan kleding, accessoires en reisartikelen en dit zowel voor jong als oud. BALR’s authentieke stukken vind je terug binnen een Iconic-collectie, een collectie waarmee het bij opstart allemaal begon. Het aanbod aan accessoires is niet min - je vindt er telefoonhoesjes, een nieuw parfum, sokken én lifestyle-producten zoals beddengoed terug. Ook Vespa en Rolex behoren tot BALR’s waaier. Werkelijk iedereen vindt zijn of haar gading binnen BALR’s ruime aanbod. Je draagt het bij talrijke gelegenheden - je komt er zowel sportief als gekleed mee uit de hoek.

Is BALR betrouwbaar?

BALR lijkt het allemaal waar te maken, maar hoe betrouwbaar is BALR effectief? Om deze vraag te beantwoorden, kijken we naar verschillende aspecten. Wanneer je rondvraag doet binnen je naaste omgeving, zal het antwoord ongetwijfeld positief klinken. BALR straalt succes uit en maakt het verschil voor zij die dromen. BALR inspireert je je dromen na te jagen. Een gespecialiseerd team helpt je verder binnen het winkelgebeuren - je kan er zelfs een persoonlijke ervaring vastleggen. Deze boek je via www.balr.com of www.balrstores.simplybook.it. Hierbij geniet je adviezen op maat van je specifieke wensen.

Klantenservice en Klachten

Zit je met een vraag, opmerking of suggestie? Een uitgebreide lijst met vraag-en-antwoord helpt je alvast op weg. Wens je BALR’s klanten- of klachtenservice te contacteren? Dit kan zeker en vast - je bereikt hen doorlopend via het mailadres op de website, Sociale Media of een Live Chat. Een telefonisch contact leg je vast tijdens werkdagen. Er wordt getracht je binnen een termijn van één werkdag verder te helpen met je vraag.

Wil jij ook beoordelen?

Hierboven kreeg je een duidelijk beeld van BALR’s kwaliteiten. Dit gebeurde op basis van beoordelingen van zij die reeds in BALR’s zee doken. Zie je het zitten anderen verder te helpen met jouw unieke ervaring? Fantastisch! Aarzel niet en laat een eigen beoordeling achter.

Reviews over BALR
Gerelateerde bedrijven
Soeterboek Schoenen logo
Soeterboek Schoenen
2 beoordelingen
9
Spartoo logo
Spartoo
6 beoordelingen
6,5
Yoek logo
Yoek
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over BALR

BALR is geverifieerd door ons expert team. De webshop BALR bestaat al sinds 2004 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is BALR lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via BALR. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

BALR is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van BALR. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van BALR.

Geplaatst op: 12-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super service

Super fijn bedrijf. Snelle levering en de verzendkosten zijn altijd gratis. De service is echt top. Ik ben ook altijd erg tevreden over de kwaliteit van de kleren. Ik kan echt niet wachten op de nieuwe collectie.

Geplaatst op: 18-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marc V.

8 / 10
3/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over BALR
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Soeterboek Schoenen logo
Soeterboek Schoenen
2 beoordelingen
9
Spartoo logo
Spartoo
6 beoordelingen
6,5
Yoek logo
Yoek
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is BALR een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over BALR. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is BALR actief?

BALR is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels en schoenenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de BALR reviews? Dan kunt u naar de website van BALR gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie