Een platform voor én door consumenten

Waar je vroeger nog naar de plaatselijk blokker ging om je stofzuiger te kopen, tegenwoordig vergelijkt vrijwel iedereen de stofzuiger en besteld deze bij de goedkoopste aanbieder. Toch zit er bij veel consumenten altijd een probleem, want hoe betrouwbaar is die aanbieder?

Verder lezen
Betrouwbare reviews in een handomdraai

Betrouwbare reviews

Reviews.be springt hier op in door betrouwbare beoordelingen van verschillende online bedrijven te verzamelen en deze te delen met jou, als consument! Terwijl wij een betrouwbaar platform hebben ontwikkeld ontwikkeld waar consumenten de ervaringen van deze bedrijven kunnen delen, profiteer jij altijd van de beste bedrijven en daarbij de laagste prijzen. Samen maken we het internet een betrouwbaardere plek!

Bekijk aangesloten bedrijven

Veelgestelde vragen

Wij staan voor transparantie en zullen dit dan ook altijd proberen te waarborgen. Dit is een van de redenen waarom jij voor Reviews.be moet kiezen als het gaat om bedrijven vergelijken. Zoek je een review, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Reviews.be is gevestigd op de kovel 20 in Cuijk. Dit is geen bezoekadres maar mocht je een vraag hebben kan je ons altijd een berichtje sturen via vragen (apenstaartje) Reviews.be. Wij beantwoorden deze altijd binnen 24 uur op werkdagen.

Het systeem voor bedrijven is momenteel in ontwikkeling. We verwachten dit binnen een aantal weken live te zetten waardoor jij, als ondernemer, direct aan de slag kan met ons systeem. Daarnaast zullen er verschillende widget ontwikkeld worden die op jouw bedrijfswebsite geplaatst kunnen worden.

Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en goed beveiligde servers om de gegevens op te slaan. Daarnaast worden onze systemen 24 uur per dag gemonitord om eventuele aanvallen af te slaan. Mocht je daar meer informatie over willen kan je altijd contact opnemen of onze privacy voorwaarden raadplegen.

Wij zijn er ook voor de bedrijven

Onze missie stopt natuurlijk niet alleen bij het verzamelen van reviews en beoordelingen. Bedrijven en consumenten verdienen in onze ogen een omgeving waarbij zij direct in contact staan met elkaar zodat ze beide aan een optimale relatie kunnen beheren. Daarom hebben wij aan een bedrijfsomgeving gewerkt waarbij bedrijven hun eigen bedrijfspagina kunnen beheren.

Meer inzicht in je bedrijf

Een traditionele beoordeling is niet meer dan een cijfer, maar door onze website kan je dit omzetten naar waardevolle input voor je bedrijf en werk je gericht aan een hogere klanttevredenheid.

Bekijk aangesloten bedrijven
TODO
TODO

Hogere klanttevredenheid

Ieder bedrijf heeft te maken met tevreden en minder tevreden klanten. Het verschil in het vertrouwen en de waardering ligt vaak in de afhandeling van eventuele vragen en klachten. Wij bieden een omgeving waarin bedrijven snel en gemakkelijk kunnen communiceren met deze klanten

Wees de superheld van je bedrijf

Natuurlijk zorgt ons systeem niet alleen voor een betrouwbaar beeld voor nieuwe klanten. Wij bieden een compleet review systeem dat ervoor zorgt dat jij zo goed mogelijk kan inspelen op je de wensen en klachten van je klanten. Verzamelen beoordelingen van je huidige klanten, communiceert gericht met (on)teverenden klanten en krijg inzichten in je eigen markt.