Blockchainstuff logo

Blockchainstuff reviews, ervaringen en beoordelingen

Blockchainstuff reviews, ervaringen en beoordelingen
643
Blockchainstuff logo
Website
Blockchainstuff
Categorie
Mode

Reviews en ervaringen Blockchainstuff

Cryptomunten zoals Bitcoin en aanverwanten zijn al enige tijd de talk of the town. Er zijn absoluut heel wat mensen die op zijn minst geïnteresseerd zijn in het traden van dergelijke altcoins. Gek genoeg vind je bijna nergens merchandise met de afbeeldingen en logo’s van deze munten terug. Gelukkig kan je dat wel op de kop tikken bij Blockchainstuff. Maar zijn de producten van Blockchainstuff wel van een hoge kwaliteit? Wat zijn de ervaringen van hun klanten? Hoe beoordelen mensen de website? Op deze pagina hebben wij alle reviews over Blockchainstuff op een rijtje gezet. Zo krijg je alle informatie die je nodig hebt om een gefundeerde mening over Blockchainstuff te vormen.

Over Blockchainstuff

Blockchainstuff is een website die gespecialiseerd is in merchandise over bitcoin en andere altcoins. Het is een webshop die zich richt op crypto enthousiastelingen die dat ook aan de wereld willen tonen. Blockchainstuff werd opgericht in 2018 door een team ondernemers die zelf helemaal in de crypto lifestyle zitten. Toen ze merkten dat er eigenlijk helemaal niets terug te vinden was voor wie op zoek was naar leuke sokken met het logo van Bitcoin of een shirt met Dogecoin besloten ze zelf de handen uit de mouwen te steken. Alle producten in het assortiment van Blockchainstuff worden door de onderneming zelf gemaakt en verzonden. Een gegarandeerde kwaliteit en een uniek assortiment zijn dan ook de kernwaarden van Blockchainstuff. Blijf je graag op de hoogte van aanbiedingen of van nieuwtjes uit het bedrijf? Dan kan je je inschrijven op de nieuwsbrief of één van de social media kanalen van Blockchainstuff volgen.

Waarom kiezen voor Blockchainstuff?

Blockchainstuff biedt dus een ruim assortiment aan merchandise met als thema cryptomunten aan. De website is onderverdeeld in categorieën als T-shirts, kinderen, hoodies & sweaters, sokken, petten, mokken en cadeau-ideetjes. Er is ook een sale pagina waar je altijd alle producten die in afslag te koop worden aangeboden terug kunt vinden. Heb je een keuze kunnen maken? Dan betaal je bij Blockchainstuff geen verzendkosten. Wel kan het eventjes duren voor je jouw aankoop ook echt in huis hebt. De gemiddelde levertijd van bestellingen is tussen de 10 à 15 werkdagen. Betalen kan je bij Blockchainstuff via enkele van de traditionele manieren (bijvoorbeeld kredietkaart) maar kan ook via bitcoin en maar liefst 12 andere altcoins. Denk bijvoorbeeld aan Dogecoin, Dash, Ethereum en ga zo maar door.

Is Blockchainstuff betrouwbaar?

Als je online shopt wil je natuurlijk in de eerste plaats shoppen bij een webshop die je kunt vertrouwen. Bij Blockchainstuff is er geen reden om wantrouwen te voelen. De onderneming bestaat ondertussen enkele jaren en is actief doorheen een groot deel van Europa. Bovendien is er ook al enige tijd een grote aanwezigheid op sociale media en kan je de nodige bedrijfsgegevens op de website terugvinden. Blockchainstuff beschikt tevens over een eigen klantenservice die je bij vragen en/of problemen kunt contacteren. Ten slotte is de website zelf ontzettend veilig. De verbinding op basis van het SSL-protocol is safe en ze beschikken over diverse certificaten die de veiligheid van betalen en surfen aantonen.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag voor de klantenservice over een bepaald product? Of misschien ben je op zoek naar iets en kan je het vooralsnog niet terugvinden? Of zit je met een probleem of een klacht? In al deze gevallen kan je contact opnemen met de klantendienst van Blockchainstuff. Dat kan op twee verschillende manieren. Je kunt enerzijds het contactformulier op de website invullen. Anderzijds kan je via één van de profielen op sociale media een bericht sturen. De klantenservice van Blockchainstuff reageert meestal binnen een werkdag op vragen. Bij klachten ontvang je hoe dan ook een ontvangstbevestiging en enkele werkdagen later een inhoudelijk antwoord of een voorstel tot oplossing.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je zelf ooit al eens iets bij Blockchainstuff gekocht? Of heb je op een andere manier ervaring met Blockchainstuff? Dan zijn wij op zoek naar wat jij te vertellen hebt over deze onderneming. Hoe zou jij bijvoorbeeld de kwaliteit van de producten beoordelen? Wat is jouw ervaring met de klantenservice van Blockchainstuff? Hoe zat het met de levertijd van jouw aankoop? Is de prijs-kwaliteitsverhouding wat je ervan had verwacht? Zou je ten slotte Blockchainstuff aanraden aan vrienden of familie of net niet? Schrijf op deze pagina een review over Blockchainstuff. Het is een kleine moeite en je helpt er heel wat mensen mee verder!

Reviews over Blockchainstuff
Gerelateerde bedrijven
Hema logo
Hema
27 beoordelingen
4,6
Subsidesports logo
Subsidesports
2 beoordelingen
9
Yoek logo
Yoek
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Blockchainstuff

Het bedrijf Blockchainstuff is geverifieerd door ons. De webshop Blockchainstuff is al sinds 2018 een betrouwbare partij om te bestellen. Blockchainstuff is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Blockchainstuff maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Blockchainstuff is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Blockchainstuff. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Blockchainstuff.

Geplaatst op: 06-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuke kleren

Erg leuke kleren op deze website en ze passen ook erg goed en ze vinden ze erg lekker zitten. Het bestellen via de website gaat super gemakkelijk en je hebt alles zo in huis aangezien de levering zo snel gaat!

Geplaatst op: 12-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Dana V.

9 / 10
3/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Blockchainstuff
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Hema logo
Hema
27 beoordelingen
4,6
Subsidesports logo
Subsidesports
2 beoordelingen
9
Yoek logo
Yoek
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Blockchainstuff een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Blockchainstuff. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Blockchainstuff actief?

Blockchainstuff is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Blockchainstuff reviews? Dan kunt u naar de website van Blockchainstuff gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie