4 populaire merken winterjassen

4 populaire merken winterjassen

Wanneer de koude maanden aanbreken heb je een goede winterjas nodig, zodat je het lekker comfortabel warm hebt als je naar buiten gaat. In je zoektocht naar een mooie nieuwe winterjas kom je tot de ontdekking dat je de keuze hebt uit enorm veel verschillende modellen, kleuren, materialen en merken. Wil je weten welke merken het populairst zijn? In onze blog hebben wij ze voor je op een rijtje gezet.

Winterjas van het merk The North Face

Veel jassen die je ziet zijn uitgerust met het logo van The North Face. Dat is ook niet raar, want het merk bestaat al meer dan 50 jaar en staat bekend om de productie van unisex en trendy jassen. Daaronder ook kwalitatief goede winterjassen die in verschillende pasvormen en kleuren verkrijgbaar zijn. The North Face is vooral populair onder de liefhebbers van het buitenleven. Het is dan ook een zogenaamd outdoor merk.

Duurzame winterjas van het merk Stone Island

Ga je voor een iets luxueuzer model? Dan zit je goed bij het merk Stone Island. Ze produceren namelijk kwalitatief goede, stijlvolle en luxueuze winterjassen voor mannen en vrouwen. Ze staan ook bekend om hun innovaties en dat zorgt ervoor dat het merk alsmaar populairder wordt. De keerzijde van de medaille is dat deze jassen over het algemeen genomen wel iets prijziger zijn.

Stoere winterjassen van PME Legend

PME Legend is een beroemd kledingmerk en uiteraard maken zij ook kwalitatief goede winterjassen. De jassen zijn ontworpen, zodat je als drager alle weersomstandigheden het hoofd kunt bieden. Ze zorgen voor optimaal draagcomfort terwijl de winterjassen van PME Legend ook enorm modieus zijn. En ook goed te combineren zijn met de andere mode dat het kledingmerk op de markt brengt. Voor een stoere look zit je bij PME Legend gebakken. Een klein minpuntje (voor de vrouwen) is dat PME Legend alleen herenmode maakt.

Wind- en waterdichte winterjassen van BJØRNSON Fia

Maar de vrouwen zitten op hun beurt weer goed met het stijlvolle merk BJØRNSON Fia. Het Scandinavische merk maakt mooie stijlvolle winterjassen van de beste kwaliteit en alle modellen zijn zowel wind- als waterdicht. Ze bieden dus optimaal draagcomfort en ze zorgen ervoor dat je het in de koude maanden lekker warm hebt. De jassen van BJØRNSON Fia zijn in verschillende modellen, pasvormen en kleuren verkrijgbaar.

Waarom een merk jas kopen?

Waarom zou je een merk jas kopen terwijl deze een stuk duurder zijn dan jassen van onbekende merken of die door het modehuis zelf zijn gemaakt? Het antwoord is relatief simpel, want merk jassen worden wel met de grootste zorg ontworpen en alleen van kwalitatief hoogwaardige materialen gemaakt. Met als resultaat dat ze meer comfort leveren en dat ze ook een stuk langer meegaan. Deze jassen worden doorgaans van duurzame materialen gemaakt. Die niet alleen de langere levensduur van een jas garanderen, maar die ook beter zijn voor het milieu. Door het aanschaffen van merk jassen doe je niet alleen een goede investering voor de komende jaren, maar ben je ook milieubewust bezig.

Wil je meer tips over het kiezen van de juiste winterjas? Lees dan ook ons artikel.

Categorieën
Mode Mode
Recente blogartikelen
Hoe sluit je een soundbar aan op een tv?
Hoe sluit je een soundbar aan op een tv? 11-04-2024
Hoe gebruik je een Storytel E reader?
Hoe gebruik je een Storytel E reader? 10-04-2024
Lees meer blogs