De 10 leukste cadeaubonnen voor webshops

De 10 leukste cadeaubonnen voor webshops

Op zoek naar een passend cadeau? Waarom ga je niet voor een cadeaubon? Veel mensen vinden het lastig om een écht leuk cadeau voor een ander te verzinnen. Dat ene geurtje is een goed idee, maar heb je al eens gegeven en dat boek? Dat heeft de ontvanger al. Gelukkig kun je in zo’n geval altijd terugvallen op een cadeaubon.

Vandaag de dag zijn er namelijk ontzettend veel cadeaubonnen te koop waarmee je bij verschillende webshops terecht kunt. Zo kun je online een Bol.com bon kopen voor iemand die jarig is, een jubileum viert of een andere gebeurtenis viert waar een cadeautje op z’n plaats is. In dit artikel vertellen we je meer over de 10 leukste en meest populaire cadeaubonnen voor webshops van dit moment.

1. Alles-in-1 Keuze cadeaubon geven

De populairste cadeaubon is zonder twijfel de Alle-in-1 Keuze cadeaubon. Met deze online bon geef je de ontvanger namelijk een heel goed cadeau: hij of zij kiest namelijk vervolgens zelf uit tientallen cadeaubonnen van onder andere Zalando, H&M, Decathlon en IKEA. Zo heb je dus altijd een cadeau voor de ontvanger blij van wordt – ideaal!

2. Bol.com bon kopen als een cadeau

Ga je liever voor een Bol.com bon kopen, dan zit je natuurlijk ook altijd goed. Bij Bol.com scoort men namelijk echt van alles: van boeken tot parfum en van kleding tot meubels. Met de Bol.com bon heb je keuze uit miljoenen producten! Je kunt ervoor kiezen om de bon fysiek per post of digitaal via de mail te versturen.

3. Kleding en meer met de Zalando cadeaubon

Veel Belgen worden daarnaast erg blij van shoppen bij grote online warenhuizen, zoals Zalando. Gelukkig kun je voor de online shop van Zalando ook een cadeaubon scoren! Een Zalando cadeaubon is een stijlvol cadeau waarmee je binnen no time een nieuwe outfit kiest. De bon is maar liefst 5 jaar geldig na aankoop waardoor de ontvanger ruim de tijd heeft om iets uit te kiezen.

4. Sportief cadeau: een Decathlon cadeaubon

Wist jij dat een kwart van de Vlamingen te weinig beweegt? Dat blijkt uit recent onderzoek. Misschien heeft je ontvanger wel sportieve ambities. In dat geval is een cadeaubon van de Decathlon zeker een goed idee. Daar shop je van alles op het gebied van sport: van hardloopkleding tot zwemkleding en van alles voor yoga tot paardrijspullen. Ook vind je hier van alles voor kamperen en outdoorsporten.

5. Scoor parfum met ICI PARIS XL gift card

Parfum is altijd een goed idee. De vraag is alleen welk parfum je moet geven. Omdat parfum zo persoonlijk is, is het een beter idee om te gaan voor een cadeaubon. Online scoor je met gemak een bon voor ICI PARIS XL. Het zal je niet verbazen dat deze bonnen als warme broodjes over de toonbank gaan, want parfum is een erg populair cadeau.

6. Ga voor een cadeaubon van Coolblue

Net als een Bol.com bon kopen, zit je met een cadeaubon van Coolblue eigenlijk altijd wel goed. Ook Coolblue beschikt namelijk over een ruim assortiment met van alles en nog wat. Je scoort hier de laatste gadgets, zoals laptops, slimme apparaten en tablets. Wie wordt daar in deze moderne samenleving nou niet blij van? Een goede keuze dus als je op zoek bent naar een passende cadeaubon.

7. Heerlijk ruiken: Rituals cadeaubon

Ook Rituals heeft cadeaubonnen beschikbaar. De ontvanger kan met zo’n bon kiezen uit een luxueuze collectie gezichtsverzorging én home- en body producten. Het grote voordeel van deze Rituals gift card is dat je de kaart niet alleen online kunt gebruiken, maar ook in alle fysieke winkels. Hoe handig is dat?

8. Nachtje weg geven met een Hotelgiftcard

Geef je liever een ervaring cadeau, zoals een dagje weg, maar weet je niet goed waar je voor moet gaan? Kies dan voor een Hotelgiftcard. Daarmee kan de ontvanger namelijk zelf bepalen waar hij of zij gaat logeren. Deze gift card is powered by Expedia en is te besteden bij meer dan 60.000 accommodaties over de hele wereld én bij meer dan 5.000 plekken in België. Leuk!

9. Lekker ontspannen met een Wellness & Beauty cadeau

Weet je zeker dat de ontvanger gek is op de sauna en blij wordt van een dagje wellness? Dan is de Wellness & Beauty cadeaubon zeker iets voor jou om te geven. Dit is namelijk de perfecte traktatie voor een totale ontspanning en verwennerij. De bon is te besteden voor 550 arrangementen bij meer dan 300 sauna’s en is na uitgifte 2 jaar geldig.

10. Geef een etentje cadeau bij de Diner cadeaubon

Tot slot nog een te gekke cadeaubon voor een avondje uit: geef een Diner Cadeau. Deze bon is te besteden bij maar liefst 37 restaurants in België, maar kan ook in het buitenland worden gebruikt (bijvoorbeeld in Nederland). Dat maakt het de lekkerste cadeaubon voor over de grens! Ook deze bon is 2 jaar geldig na uitgifte, dus daar moet de ontvanger wel op letten.

Categorieën
Cadeaus Cadeaus
Recente blogartikelen
Dit zijn de populairste badkamer aanpassingen van het moment
Dit zijn de populairste badkamer aanpassingen van het moment 17-10-2024
Maatwerk software: de oplossing en uitdagingen voor bedrijven in de digitale era
Maatwerk software: de oplossing en uitdagingen voor bedrijven in de digitale era 04-09-2024
Lees meer blogs