Dit zijn de beste shampoos voor elk type haar

Dit zijn de beste shampoos voor elk type haar

Het kan heel moeilijk zijn om de juiste shampoo te vinden die werkt voor jouw haar. Zo heeft elk type haar een andere verzorging nodig om er optimaal uit te zien. Ontdek in deze blog de beste shampoos voor verschillende types haar. Zo zorg je ervoor dat jouw haar altijd straalt!

Beste shampoos voor krullen

Allereerst bespreken we de beste shampoo voor krullend haar. Zo is het voor krullend haar een hele opgave om een goede shampoo te vinden. Krullend haar heeft namelijk veel verzorging nodig, omdat krullen vaak snel droog en pluizig worden. Niemand wil natuurlijk een bos pluizig haar, terwijl je ook mooie gedefinieerde krullen kunt hebben. Ga daarom voor een shampoo die speciaal is ontwikkeld voor krullend haar, hier zit vaak een vorm van olie aan toegevoegd voor de juiste verzorging. Probeer een shampoo te vinden zonder sulfaten volgens de Curly Girl methode.

Beste shampoos voor geblondeerd of geverfd haar

Veel mensen verven of blonderen hun haar. Dit ziet er natuurlijk erg leuk uit, maar het zorgt wel voor behoorlijk wat schade aan het haar, kijk bij Beauty Plaza voor de juiste producten. Vooral blonderen, dus het bleken, van het haar zorgt voor veel afbreuk en uitval. Daarom is het essentieel om de juiste shampoo te gebruiken die jouw geverfde haren goed verzorgd. Kies bij voorkeur van een shampoo die geschikt is voor elk type haar. Voor geblondeerd haar is het ook aan te raden om een zilver shampoo te gebruiken, zodat je haar niet te geel wordt. Gebruik naast de eerder genoemde shampoo een toning shampoo om een mooie blonde kleur te behouden.

Beste shampoos voor stijl haar zonder volume

Een probleem waar veel mannen en vrouwen last van hebben is dat hun haar weinig volume heeft. Vaak doen vrouwen bijvoorbeeld een mooie blow-dry in de ochtend met hun dure föhn, maar het zakt al snel gedurende de dag uit. Het effect is plat haar, zonder volume. Dit is vaak niet wat mensen willen, en daarom is het belangrijk om de juiste shampoo te gebruiken. Gebruik bijvoorbeeld de shampoo, en eventueel gehele lijn shampoo. Deze is vrij van slechte producten en zorgt voor veel volume zonder je haren te verzwaren.

Extra tip: gebruik droogshampoo

Een laatste tip voor het gebruik van een goede shampoo voor jouw haar is de droogshampoo. Er zijn droogshampoos van verschillende merken, en het is de ideale formule om een wasbeurt uit te stellen. Het is namelijk niet goed om je haar te vaak te wassen. Er is een droogshampoo voor elk type haar. Dus, ben jij nog op zoek naar een type shampoo voor jouw type haar? Kies er dan een die daar goed bij past en laat je indien nodig verder informeren!

Recente blogartikelen
Lees onze tips over de lengte van de hogedrukslang
Lees onze tips over de lengte van de hogedrukslang 01-05-2024
Wat zijn de beste soundbars?
Wat zijn de beste soundbars? 24-04-2024
Lees meer blogs