Dit zijn de populairste badkamer aanpassingen van het moment

Dit zijn de populairste badkamer aanpassingen van het moment

Wil je jouw badkamer renoveren, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Wat het beste bij jouw badkamer past, hangt vooral af van je persoonlijke voorkeuren en behoeften. Toch is het handig om van tevorenwat inspiratie op te doen. In dit artikel bespreken we de populairste badkamer-aanpassingen van dit moment.

  • Gekleurde tegels

Wil je de badkamer opfrissen? Dan zijn gekleurde tegels een leuke en makkelijke manier om dit te doen. Bovendien heb je veel vrijheid met waar je de tegels plaatst,  bijvoorbeeld tegen de douchewand of achter je badkamermeubel. Daarnaast kun je de badkamer een frisse en trendy uitstraling geven door de tegels in een patroon of motief te plaatsen. Kies hiervoor bijvoorbeeld langwerpige tegels en plaats deze in visgraatverband.

  • Beton ciré

Een populaire keuze voor een moderne en stoere badkamer: beton ciré! Deze betonlook zorgt voor een rustgevend effect. Vind je grijs te kil? Geen zorgen, deze verf is er in veel verschillende kleuren. Zo kun je bijvoorbeeld ook je hele badkamer een zachtroze kleur verven en genieten van de vrolijke, rustige uitstraling.

  • Scandi style

De trend van het moment is de Scandinavische stijl, oftewel Scandi style. Deze stijl, geïnspireerd door Scandinavisch minimalisme, maakt gebruik van natuurlijke en duurzame materialen zoals hout en marmer. Deze materialen kun je bijvoorbeeld verwerken in de wanden of badkamermeubels, wat zorgt voor een strakke en opgeruimde look. Perfect voor een ontspannen sfeer onder de douche.

  • Toekomstbestendige aanpassingen

Misschien niet heel trendy, maar wel essentieel: toekomstbestendige aanpassingen voor je badkamer. Vooral voor senioren is veiligheid in de badkamer van groot belang, aangezien veel valongevallen hier plaatsvinden. Populaire aanpassingen zijn bijvoorbeeld inloopdouches en een zitplek in de douche. Dit kan eenvoudig met een douchestoel, maar een stijlvolle oplossing is om een ingebouwde zitplek in de douchewand te laten maken.

Een schone lei

Je begint én eindigt je dag vaak in de badkamer. Het is daarom belangrijk dat je je hier fijn voelt en blij bent met hoe de ruimte eruitziet. Is jouw badkamer toe aan een upgrade? Check dan de bovenstaande aanpassingen. Deze stijlen en designs zijn razend populair en geven je badkamer een compleet nieuwe uitstraling.

Categorieën
Sanitair Sanitair
Recente blogartikelen
Maatwerk software: de oplossing en uitdagingen voor bedrijven in de digitale era
Maatwerk software: de oplossing en uitdagingen voor bedrijven in de digitale era 04-09-2024
De impact van ERP systemen op bedrijfsvoering
De impact van ERP systemen op bedrijfsvoering 30-08-2024
Lees meer blogs