Reviews en ervaringen Drukzo.nl

Reviews en ervaringen Drukzo.nl

Drukzo.nl behoort tot de grootste en bekendste print- en ontwerpservices van Nederland, vooral onder ondernemers die professioneel promotiemateriaal willen (laten) ontwikkelen. Goed drukwerk is een must voor bedrijven, maar ook bij een creatief privéproject. Drukzo.nl neemt het zware werk van je over en helpt je met allerhande soorten drukwerk, waaronder flyers en posters, maar ook gepersonaliseerde relatiegeschenken, zoals balpennen met logo en meer.
 

Over Drukzo.nl

Drukzo.nl heette vroeger HelloPrint en heeft al meer dan 2000 positieve reviews van tevreden klanten. Daarbij heeft het bedrijf duizenden vaste klanten, zowel professioneel als particulier. Het gaat om een van de meest gebruikte drukkerijen van Nederland met tal van ontwerpmogelijkheden, goede prijzen en een vlotte klantenservice.
 

Waarom kiezen voor Drukzo.nl

Waarom zou je moeten kiezen voor Drukzo.nl als je promotiemateriaal wilt laten ontwerpen of zelf een creatief project begint? In de eerste plaats is Drukzo.nl een van de oudste en grootste drukkerijen van het land met heel wat ervaring en uiteenlopende functionaliteiten. Zo kies je bij het ontwerpen van flyers of andere producten zelf het type papier, maar ook het kleurenpalet, de vouwwijze en of het gebruikte papier ecologisch is of niet.

Vervolgens zijn er heel wat online oplossingen te vinden bij Drukzo.nl voor grafische ontwerpers, partners of beginnende ondernemers die van start willen gaan met hun eigen printshop. Veel graphic designers gebruiken Drukzo.nl als hun vaste online plek voor het opzetten en afwerken van ontwerpen.

De professionele aanpassingsmogelijkheden en functies geven zelfs gespecialiseerde designers alle nodige tools om een professioneel resultaat neer te zetten. Zo maken ondernemers bijvoorbeeld gemakkelijk gebruik van Canva om een ontwerp te beginnen, waarna ze het professioneel kunnen laten afdrukken en opsturen via Drukzo.nl.

Nog een goede reden om voor Drukzo.nl te kiezen: de prijzen, want je krijgt vaak korting op grote bestellingen voor je bedrijf of project. Je betaalt wel bij voor een snelle levering, maar je krijgt de producten dan ook effectief tijdig geleverd en bent zeker van kwaliteit.
 

Is Drukzo.nl betrouwbaar?

Drukzo.nl heeft een sterke reputatie opgebouwd in de wereld van het drukken en is een van de meest betrouwbare services voor zowel particulieren als professionals. Hun aangepaste functies voor bedrijven hebben al veel ondernemers geholpen bij het ontwikkelen van een eigen huisstijl, marketingmateriaal en online designs.
 

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Drukzo.nl is goed bereikbaar in Nederland, maar ook Duitsland, België en andere Europese landen waar het bedrijf actief is. Gebruikers kunnen klachten op de website zelf indienen en het bedrijf maakt gebruik van een 100% tevredenheidsgarantie. Zo verlies je geen geld aan drukwerk waar je niet tevreden over bent.

Categorieën
Drukwerk Drukwerk
Recente blogartikelen
Dit zijn de populairste badkamer aanpassingen van het moment
Dit zijn de populairste badkamer aanpassingen van het moment 17-10-2024
Maatwerk software: de oplossing en uitdagingen voor bedrijven in de digitale era
Maatwerk software: de oplossing en uitdagingen voor bedrijven in de digitale era 04-09-2024
Lees meer blogs