Stappenplan voor een traplift in huis

Stappenplan voor een traplift in huis

Veel mensen willen zo lang mogelijk thuis in hun vertrouwde omgeving blijven wonen. Maar met het ouder worden kunnen mobiliteitsproblemen ontstaan. Dit is vooral een probleem als u niet gelijkvloers woont, want een trap kan namelijk het risico op een valongeluk vergroten. Wilt u zo lang mogelijk comfortabel thuis blijven wonen en uw onafhankelijkheid in huis behouden? Dan biedt een traplift van Stannah een uitkomst. Hoe gaat dit in z’n werk?

Stappenplan voor een traplift

Een traplift kopen doet u om uw leven te vergemakkelijken en uw onafhankelijkheid in huis te behouden. Het maakt niet uit of een trap recht, gebogen, smal, breed of steil is: voor haast elke trap is er een oplossing te vinden. Het proces van een traplift kopen is in 3 eenvoudige stappen verdeeld. Via de telefoon of op de website legt u een afspraak vast met gespecialiseerde raadgevers.

Opmeten

Om een traplift te plaatsen is het van belang dat de trap exact wordt opgemeten. Bij bijna elke trap, of deze nou recht is, bochten heeft of buiten is, is een traplift mogelijk. Een gespecialiseerde raadgever adviseert u welke traplift het beste bij u past. Maar u kiest de soort stoel, kleur van de bekleding en andere opties.

Offerte

De raadgever geeft u een vrijblijvende offerte. Deze offerte is geheel gratis, zonder verborgen kosten. U heeft alle tijd om deze offerte in overweging te nemen en een beslissing te nemen.

De volgende punten komen voor in de offerte voor:

  • de soort stoel
  • de lengte van de trap
  • de soort trap (recht of met bochten)
  • extra opties en functies

Installatie

Nadat u de offerte heeft geaccepteerd, maakt u een afspraak om de traplift te laten installeren. De techniekers komen bij u langs om alles te regelen. De trapliften worden op de traptreden gemonteerd en niet aan de muur. Dit zorgt ervoor dat de installatie gemakkelijk en snel verloopt, soms duurt het slechts enkele uren. Na uitleg en wanneer u zich comfortabel voelt bij het gebruik laten de techniekers alles proper achter.

Stannah houdt contact

Al 150 jaar maakt het familiebedrijf deel uit van de trapliftenindustrie. Met meer dan 750.000 trapliften wereldwijd staat Stannah voor kwaliteitsgarantie. De techniekers zijn verspreid over heel België. Dus als u problemen heeft met uw traplift, dan zijn de techniekers nooit ver weg.

Recente blogartikelen
Maatwerk software: de oplossing en uitdagingen voor bedrijven in de digitale era
Maatwerk software: de oplossing en uitdagingen voor bedrijven in de digitale era 04-09-2024
De impact van ERP systemen op bedrijfsvoering
De impact van ERP systemen op bedrijfsvoering 30-08-2024
Lees meer blogs