Traplift voor iedere trap

Traplift voor iedere trap

Na lang wikken en wegen heeft u het besluit genomen: er komt een traplift in huis. Maar wat voor één? En waar gemonteerd? Otolift neemt u de zorg uit handen. Wij leveren altijd een oplossing op maat, als het nodig is binnen 48 uur. 

De Otolift Modul-Air is de perfecte oplossing voor vrijwel elke trap. Compact en zeer gebruiksvriendelijk. De populairste stoel van Otolift is ideaal voor plaatsing aan de binnenzijde van uw trap. De brede kant blijft zo optimaal beloopbaar en de trapleuning kan op z’n plek blijven. Wel zo veilig. De Modul-Air past op een smalle, rechte trap maar ook op een trap met één of meerdere bochten. Dankzij de ultradunne enkele rail en onze unieke Reverse Drive Technology, waarmee de stoel deels of geheel in z’n achteruit omhoog kan, is de Modul-Air al geschikt voor trappen van slechts zestig centimeter breed. Otolift levert altijd maatwerk: uw wensen en de trapsituatie in uw huis zijn leidend. Otolift is in staat om binnen 48 uur na uw verzoek een traplift te installeren. 

Service & garantie

Otolift trapliften zijn de meest gekochte trapliften van de Benelux. Wij leveren hoogwaardige producten met een levensduur van enkele tientallen jaren. Op de motor en de rail bieden we altijd een levenslange garantie, zelfs als u geen onderhoudscontract afsluit. Werkt u traplift niet naar behoren en heeft u onze hulp nodig? Ook tijdens feestdagen en in de weekenden staan wij in heel België voor u klaar. Als we het probleem niet telefonisch kunnen verhelpen stuurt Otolift een monteur langs.

Familiebedrijf sinds 1891

Otolift Trapliften is een familiebedrijf van ruim 130 jaar oud. Sinds de jaren ’60 van de vorige eeuw zijn we gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van trapliften. We plaatsten sindsdien enkele honderdduizenden trapliften. Niet alleen in de Benelux, onze liften worden wereldwijd geleverd. Bij Otolift staat kwaliteit altijd voorop. Betrokkenheid, vrijheid en openheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Categorieën
Wonen Wonen
Recente blogartikelen
Wat zijn hybride horloges?
Wat zijn hybride horloges? 12-04-2024
Hoe sluit je een soundbar aan op een tv?
Hoe sluit je een soundbar aan op een tv? 11-04-2024
Lees meer blogs