Welke merken maken het beste ondergoed voor vrouwen?

Welke merken maken het beste ondergoed voor vrouwen?

In ons artikel ‘Ondergoed kopen: hoe maak je de beste keuze?’ hebben we verteld waar je op moet letten als je als man of vrouw ondergoed wilt kopen. Je hebt een ruime keuze uit verschillende soorten ondergoed, pasvormen, materialen en kleuren en de beste keuze maken kan een behoorlijk uitdaging zijn. Je kunt je keuze ook baseren op kwaliteit, maar hoe weet je nu zeker dat het ondergoed dat je koopt ook van goede kwaliteit is? Door te kiezen voor de beste merken die ondergoed voor vrouwen maken. In deze blog zetten we de beste merken voor je op een rijtje.

Goedkoop is duurkoop

Voordat we dieper inzoomen op die merken, is het goed om te vertellen dat goedkoop duurkoop is. Natuurlijk wil je geen tientallen tot wel honderden euro’s aan ondergoed uitgeven en het liefste koop je eens in de zoveel tijd een aantal slips, strings, bh’s of andere modellen waarmee je weer even vooruit kunt. Toch is het een feit dat goedkoop ondergoed ook een extreem korte levensduur heeft en dat je weer snel naar de winkel moet om je garderobe aan te vullen. Als je investeert in modellen van goede merken, heb je dat probleem niet.

Björn Borg

Hij had het zelf misschien niet helemaal verwacht toen hij nog actief was als toptennisser, maar inmiddels is de naam Björn Borg een gevestigd modemerk. Dat is bekend geworden met kwalitatief goed ondergoed. Het merk uit Scandinavië staat voor unieke designs en topkwaliteit waar de voormalige atleet zijn naam aan heeft verbonden. Het staat buiten kijf dat ze kwalitatief goed damesondergoed maken, wat voor optimaal draagcomfort zorgt.

Calvin Klein

Als je aan de naam Calvin Klein denkt, dan denk je vast en zeker aan de knaken. Terecht, want het is geen goedkoop merk. Dat is groot geworden met het produceren van verfijnd ondergoed voor zowel dames als heren. Ondanks dat het een relatief duur merk is, heb je er als drager wel optimaal profijt van. Vooral dames zijn zeer gecharmeerd van de zwarte strings die een lange levensduur hebben en optimaal draagcomfort garanderen.

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger is nog zo’n bekende naam in de modewereld en staat bekend om eigentijdse kleding van topkwaliteit. Het modehuis focust zich ook op kwalitatief goed ondergoed en vooral de micro shorts voor dames zijn enorm populair. Een groot voordeel is dat je keuze hebt uit verschillende kleuren. Van heel vrolijk tot de wat saaiere kleuren. Op die manier vind je ook altijd een micro short die bij de rest van je outfit past.

PUMA

PUMA is natuurlijk een bekend sportmerk. Shirtsponsor van tientallen sportverenigingen ter wereld en ontwerper van shirts, shorts, sokken, schoenen en ja, ook ondergoed. Vooral de strings zijn populair onder de vrouwen die op zoek zijn naar een sportieve look. Bijvoorbeeld als ze fanatiek sporten. PUMA staat voor duurzaamheid en kwaliteit en dat ook nog eens voor betaalbare prijzen. Vooral in vergelijking met soortgelijk ondergoed van modehuizen, zoals Calvin Klein en Tommy Hilfiger.

Bamboo Basics

Ondergoed wordt doorgaans van katoen en microvezel gemaakt, maar bamboe is een materiaal dat steeds populairder wordt. Waarom? Het is een ademende stof, 100% natuurlijk en heel duurzaam. Daarom zijn de boxershorts voor vrouwen van Bamboo Basics ook zo populair. Ze zitten comfortabel en zien er mooi uit. Terwijl ze dus ook enorm duurzaam zijn. Een van de populairste keuzes dus van dit moment.

Recente blogartikelen
Dit zijn de populairste badkamer aanpassingen van het moment
Dit zijn de populairste badkamer aanpassingen van het moment 17-10-2024
Maatwerk software: de oplossing en uitdagingen voor bedrijven in de digitale era
Maatwerk software: de oplossing en uitdagingen voor bedrijven in de digitale era 04-09-2024
Lees meer blogs