Bombata logo

Bombata reviews, ervaringen en beoordelingen

Bombata reviews, ervaringen en beoordelingen
696
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Bombata

Bombata is geverifieerd door ons expert team. De webshop Bombata bestaat al sinds 2013 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Bombata lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Bombata. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Bombata is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Bombata te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijne laptop tas

Ik heb echt een hele fijne laptop tas gekocht voor mijn studie en ik vind hem echt ideaal. Hij is handig in gebruik en het is ook van een goede kwaliteit gemaakt.

Geplaatst op: 02-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Daniëlle L.

9 / 10
5/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Bombata
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Subsidesports logo
Subsidesports
2 beoordelingen
9
Van Arendonk logo
Van Arendonk
4 beoordelingen
6,3
Burned Sports logo
Burned Sports
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Bombata een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Bombata. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Bombata actief?

Bombata is vooral actief in de categorie mode.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Bombata reviews? Dan kunt u naar de website van Bombata gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie