Dekinderkledingwinkel.nl logo

Dekinderkledingwinkel.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Dekinderkledingwinkel.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2821
Dekinderkledingwinkel.nl logo
Website
dekinderkledingwinkel.nl
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Kinderkledingwinkel.nl

Wil je ook hippe mode voor jouw kinderen kunnen kopen? Dat kan eenvoudig online bij Kinderkledingwinkel.nl. Deze webshop heeft een groot aanbod aan kinderkleding voor jongens en meisjes van baby- tot en met tienerleeftijd. Je leest hier onder meer over het aanbod, de service en de betrouwbaarheid van Kinderkledingwinkel.nl. Ook kun je persoonlijke ervaringen van klanten van Kinderkledingwinkel.nl lezen. Klanten kunnen hier namelijk een eigen review achterlaten over hun ervaringen met deze grote kinderkledingwebshop.

Over Kinderkledingwinkel.nl

Bij Kinderkledingwinkel.nl kun je alles vinden qua kleding voor jouw kind(eren). Of je nu op zoek bent naar een paar warme truien voor in de winter, of een nieuwe zomergarderobe. Kinderkledingwinkel.nl heeft een groot aanbod aan hippe merken en trendy kleding. Het aanbod wordt met regelmaat uitgebreid zodat er altijd genoeg aanbod is voor iedereen.

Kinderkledingwinkel.nl werd jaren geleden opgericht om het eenvoudiger te maken voor ouders om leuke kleren voor hun kinderen te kopen. Je kunt kiezen bij Kinderkledingwinkel.nl uit een groot aanbod en zo voor al jouw kinderen een geschikte outfit scoren.

Waarom kiezen voor Kinderkledingwinkel.nl

Het grote aanbod bij Kinderkledingwinkel.nl is natuurlijk een enorm voordeel, maar wat nog prettiger is, is dat je het aanbod eenvoudig kunt doorzoeken. Kinderkledingwinkel.nl maakt gebruikt van categorieën en je kunt zelf nog verder zoeken met filters. Zoek je alleen meisjeskleding voor maat 128? Dan kun je eenvoudig in de geschikte categorie zoeken en de juiste maat aanvinken. Zo heb je een aanbod dat compleet bij jouw wensen past. Maak het jezelf nog eenvoudiger en vul een budget, kleur en materiaal in voor een nog specifieker aanbod.

Heeft jouw zoon met spoed nieuwe broeken nodig of is jouw dochter uit al haar zomertruitjes gegroeid? Dan wil je natuurlijk snel nieuwe kleding in huis. Het is dan heel eenvoudig om bij Kinderkledingwinkel.nl te bestellen, want jouw pakketje is vaak al binnen één werkdag in huis. Bestel op tijd, zodat jouw bestelling de volgende dag al bezorgd kan worden. Bestellingen boven de €30,- worden zelfs geheel gratis verzonden.

Hippe kinderkleding hoeft helemaal niet duur te zijn. Bij Kinderkledingwinkel.nl kun je namelijk vaak acties verwachten of gebruik maken van leuke aanbiedingen. Op deze manier kun je met flink wat korting nieuwe kinderkleding scoren. Ook kun je als vaste klant voor korting sparen bij iedere bestelling. Hoe vaker je bestelt, des te hoger deze korting kan oplopen. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief van Kinderkledingwinkel.nl, om nooit meer een aanbieding te hoeven missen.

Is Kinderkledingwinkel.nl betrouwbaar?

Kinderkledingwinkel.nl is een webshop met ervaring en expertise. Dit merk je ook als klant. De webshop heeft een professionele en betrouwbare uitstraling. Ze doen er alles voor om de online ervaring zo goed mogelijk te maken. Het is dan ook niet voor niets dat klanten erg positief zijn over de betrouwbaarheid van de service van Kinderkledingwinkel.nl.

Dit merk je bijvoorbeeld ook erg goed tijdens het betalen. Dit kan altijd veilig bij Kinderkledingwinkel.nl en je hebt genoeg keuze qua betaalmogelijkheden. Zo kun je altijd zelf een veilige betaling verzekeren. Het is dan altijd mogelijk om gewoon veilig per bank te betalen en te kiezen voor een online transactie met Ideal. Betaal je online liever met creditcard? Dat kan bij Kinderkledingwinkel.nl ook. Je hebt ook nog opties om online te betalen met Paypal en kunt extra veilig achteraf betalen met Afterpay.

Klantenservice en klachten

Een goede service betekent ook persoonlijke aandacht. Dat vindt Kinderkledingwinkel.nl erg belangrijk. Wanneer je een vraag hebt, kun je altijd een persoonlijk antwoord verwachten van de klantenservice. Je hebt niet te maken met een geautomatiseerde chat, maar kunt nog gewoon bellen om hulp of advies te vragen. Het team van Kinderkledingwinkel.nl staat iedere werkdag voor je klaar om je te helpen bij jouw aankoop.

Niet goed? Geld terug! Dat is het motto van Kinderkledingwinkel.nl Ben je niet tevreden, dan kun je altijd nog retourneren. Heb je een andere klacht over het aanbod, de webshop of jouw aankoop? Laat jouw klacht dan achter bij de klantenservice en zij regelen het verder voor je.

Wil jij ook beoordelen?

Koop jij kinderkleding ook nog alleen maar online bij Kinderkledingwinkel.nl? Schrijf dan een persoonlijke review met een beoordeling over Kinderkledingwinkel.nl. Laat jouw ervaring met deze webshop weten om zo nieuwe klanten te helpen. Waarom zou je Kinderkledingwinkel.nl wel of niet aanbevelen en zou je hier zelf nog vaker bestellen?

Reviews over Dekinderkledingwinkel.nl
Gerelateerde bedrijven
Burned Sports logo
Burned Sports
1 beoordeling
10
Profuomo logo
Profuomo
1 beoordeling
10
Xandres logo
Xandres
2 beoordelingen
6
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Dekinderkledingwinkel.nl

Dekinderkledingwinkel.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Dekinderkledingwinkel.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Dekinderkledingwinkel.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Dekinderkledingwinkel.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Dekinderkledingwinkel.nl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van dekinderkledingwinkel.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Dekinderkledingwinkel.nl.

Geplaatst op: 27-05-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuke webshop

Dit is zeker een leuke webshop voor kinderkleren. Ik kijk er regelmatig op en ik slaag altijd wel met een aantal nieuwe outfits voor mijn kids. De levering is altijd correct en de keuze is zeer uitgebreid.

Geplaatst op: 27-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Myrthe V.

8 / 10
4/5 5/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Dekinderkledingwinkel.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Burned Sports logo
Burned Sports
1 beoordeling
10
Profuomo logo
Profuomo
1 beoordeling
10
Xandres logo
Xandres
2 beoordelingen
6
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Dekinderkledingwinkel.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Dekinderkledingwinkel.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Dekinderkledingwinkel.nl actief?

Dekinderkledingwinkel.nl is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Dekinderkledingwinkel.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Dekinderkledingwinkel.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie