Footy.com logo

Footy.com reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Footy.com reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2662
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Footy.com

Ons team van experts heeft Footy.com geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Footy.com bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Footy.com is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Footy.com is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Footy.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Footy.com.

Geplaatst op: 19-05-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super site

Als ik wil weten wat de nieuwste voetbalschoenen zijn of als ik wat informatie nodig heb over een schoen die ik wil kopen, dan is er maar één plaats waar ik naar kijk en dat is Footy. Deze jongens zijn altijd een stap voor en hun beoordelingen hebben me geholpen bij het kiezen van de juiste schoen.

Geplaatst op: 19-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jacoba K.

8 / 10
5/5 3/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Footy.com


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

BlueTomato logo
BlueTomato
2 beoordelingen
9,5
adidas logo
adidas
4 beoordelingen
7
American Golf logo
American Golf
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Footy.com een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Footy.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Footy.com actief?

Footy.com is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) sportkleding.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Footy.com reviews? Dan kunt u naar de website van Footy.com gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie