Het Laatste Tafeltje logo

Het Laatste Tafeltje reviews, ervaringen en beoordelingen

Het Laatste Tafeltje reviews, ervaringen en beoordelingen
809
Het Laatste Tafeltje logo
Website
Het Laatste Tafeltje
Categorie
Eten & drinken

Reviews en Ervaringen Het Laatste Tafeltje

Lekker uit eten: wie wil dat nou niet? Je bent op zoek naar een keer een ander adres dan je gewend bent. Of misschien is het wel een sport om leuke aanbiedingen te vinden hierin. In ieder geval ben je op zoek geweest naar een plek om uit eten te kunnen. En zo kwam je terecht bij Het Laatste Tafeltje. Een platform die jou de lekkerste Last Minute Diner Deals laat zien. Wat wil je nog meer? Maar je twijfelt nog even of je hier wel op in moet gaan? Heel slim, want uit eten moet ook echt zonder zorgen uit eten zijn, toch? Je kunt hier de ervaringen van anderen met Het Laatste Tafeltje lezen en aan de hand van hun beoordelingen zelf bedenken of je hier wel of niet een aanbieding wilt scoren. Naast de reviews over Het Laatste Tafeltje kan je hier ook nog wat extra info vinden over Het Laatste Tafeltje, welke wij alvast voor je opgezocht hebben. Heb jij al ervaring met Het Laatste Tafeltje? Zou je hier dan jouw recensie willen achterlaten?

Over Het Laatste Tafeltje

Het Laatste Tafeltje is een platform waar je de heerlijkste menu’s kunt vinden bij restaurants in jouw buurt en dat tegen leuke kortingen. Aanbiedingen variërend van kortlopend tot langlopend, dus het aanbod verandert ook voortdurend. Het bedrijf zelf is gevestigd in Groningen, maar werkt door het hele land heen. Op de site kan je eveneens nieuwsberichten vinden vanuit de Horeca. Het Laatste Tafeltje is onderdeel van De Dagpas B.V.

Waarom kiezen voor Het Laatste Tafeltje

Lekker uit eten gaan hoeft niet duur te zijn. Zeker niet als je Het Laatste Tafeltje eerst bezoekt en daar kijkt naar leuke acties bij jou in de buurt. Op dit platform staan restaurants vanuit het hele land. Geef de provincie op waar je wilt gaan eten. Je kunt daarnaast nog meer keuzes aangeven. Wat voor soort keuken je wilt (Chinees, Fastfood, Italiaans of bijvoorbeeld Vegetarisch) of je zoekt op datum. Je kunt voor een lunch zoeken, een diner, maar bijvoorbeeld ook voor een high tea. De Last Minute Deals zijn uiteraard scherp geprijsd en zijn in beperkte hoeveelheid beschikbaar. Hou de site dus goed in de gaten! Heb je een lievelingsrestaurant? Dan kan je eveneens zoeken op restaurants en zo je favoriet in de gaten houden! Welke aanbiedingen zijn voor jou interessant? Na betaling krijg je een coupon waarbij je je kunt melden in het betreffende restaurant. Heb je een Last Minute Deal te pakken, dan is je tafeltje gereserveerd voor jou. Heb je een Langlopende Deal gekozen, dan moet je zelf nog even je tafeltje reserveren bij het restaurant. Verder zijn er ook nog Groep Deals. Je kunt bij aankopen credits verdienen. Deze zijn een jaar geldig. Er bestaat daarnaast een vriendenbonus. Cadeaubonnen worden eveneens verstrekt door Het Laatste Tafeltje, wat natuurlijk een super cadeau is om weg te geven. Het Laatste Tafeltje wil graag samenwerken met verenigingen en sportclubs.

Is Het Laatste Tafeltje betrouwbaar?

Het Laatste Tafeltje draagt het keurmerk van Thuiswinkel Waarborg, dus weet je zeker dat het geen fake is. Of deze certificering echt is kan je gewoon controleren door op dit Waarborg te klikken. Betalen doe je op de betrouwbare manieren. Je kunt bijvoorbeeld betalen via Visa, iDEAL, Mastercard en Maestro. Dit loopt via Multi Safepay.

Klantenservice en klachten

Heb je vragen of klachten of misschien andere problemen? Dan kan je contact opnemen met Het Laatste Tafeltje. Wel vragen ze of je eerst even bij de Veel Gestelde Vragen wilt kijken. Daar wordt namelijk al veel duidelijk gemaakt. Wil je toch de klantenservice spreken dan kan je Het Laatste Tafeltje bereiken door het contactformulier in te vullen of door ze te mailen.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al uit eten geweest via Het Laatste Tafeltje? Zou je ons willen vertellen hoe dit ging? Was het duidelijk hoe de procedure in zijn werk ging? Hoe verliep dit in het restaurant? Wat vond je van de aanbiedingen? En als je vragen of problemen had, werd je dan goed geholpen? Kortom: wat zijn jouw ervaringen met Het Laatste Tafeltje? Als jij hier ook jouw review achterlaat kunnen anderen nog meer te weten komen over dit platform en aan de hand van al deze beoordelingen bepalen of ze wel of niet uit eten willen gaan met Het Laatste Tafeltje. Bedankt!

Reviews over Het Laatste Tafeltje
Gerelateerde bedrijven
Chocolademarkt logo
Chocolademarkt
2 beoordelingen
9,5
Pizzahut logo
Pizzahut
2 beoordelingen
8
Ecostoof logo
Ecostoof
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Het Laatste Tafeltje

Het Laatste Tafeltje is geverifieerd door ons expert team. De webshop Het Laatste Tafeltje bestaat al sinds 2013 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Het Laatste Tafeltje lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Het Laatste Tafeltje. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Het Laatste Tafeltje is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Het Laatste Tafeltje te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Het Laatste Tafeltje.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuke deals

Op de website staan leuke deals voor verschillende gelegenheden. Het is een goed concept met een succesvolle onderneming. En wij vinden het erg leuk dat we een steentje kunnen bijdragen.

Geplaatst op: 09-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Chayenne A.

8 / 10
3/5 5/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Het Laatste Tafeltje
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Chocolademarkt logo
Chocolademarkt
2 beoordelingen
9,5
Pizzahut logo
Pizzahut
2 beoordelingen
8
Ecostoof logo
Ecostoof
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Het Laatste Tafeltje een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Het Laatste Tafeltje. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Het Laatste Tafeltje actief?

Het Laatste Tafeltje is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) eten bestellen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Het Laatste Tafeltje reviews? Dan kunt u naar de website van Het Laatste Tafeltje gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie