Hunter logo

Hunter reviews, ervaringen en beoordelingen

Hunter reviews, ervaringen en beoordelingen
577
Hunter logo
Website
Hunter
Categorie
Mode

Reviews en ervaringen Hunter

Zeker in ons land kunnen de weersomstandigheden nogal eens bruut zijn. De regelmatig opspelende elementen maken je nat en dat van boven tot onder. Behalve dan als je kiest voor de producten van Hunter. Om meer te weten te komen over deze bijzondere aanbieder hebben we hier de reviews en ervaringen voor je samengevat. Op basis daarvan kun jij vervolgens besluiten om ook voor de producten van Hunter te kiezen.

Over Hunter

Hunter is een al eeuwenoud merk. De producten echter zijn met de jaren alleen maar beter geworden. Hunter geniet grote bekendheid van de Wellington laarzen. De Britse laars mag gerust iconisch genoemd worden. Hunter heeft een geschiedenis van innovatie. Hunter blijft ontwerpen om vooral te beschermen tegen de elementen en te presteren, zeker ook op de gevarieerde landschappen. Het assortiment Hunter producten is met de tijd uiteraard steeds groter geworden. Daarbij wordt nooit vergeten dat het uiteindelijk allemaal draait om eenvoudig en perfectie.

Waarom kiezen voor Hunter?

Je kiest voor Hunter als je perfecte beschermd wilt zijn tegen de elementen en goed uit de voeten wilt kunnen op gevarieerd landschap. Hunter levert die producten voor zowel de man als de vrouw en zeker ook voor jongens en meisjes. Behalve de bekende en perfecte Wellington laarzen heb je de keuze uit onder meer speellaarzen, snowboots, tuinlaarzen, rubberen regenjassen en kindersandalen, om slechts het topje van de ijsberg wat betreft het aanbod te noemen. Alle producten staan voor de beste kwaliteit en bieden de best denkbare bescherming. Voor een regenbui vlucht jij met producten van Hunter niet meer naar binnen. Je laat je niet meer wegjagen met producten van Hunter om je voeten en om je lichaam.

Is Hunter betrouwbaar?

En of Hunter betrouwbaar is! Met de Wellington laarzen om je voeten, zo staat ook in de vele reviews en ervaringen, houd je altijd droge voeten en gebruik je een regenjas van Hunter, dan blijf je ook gewoon droog. Wat zeker iets zegt over de betrouwbaarheid van Hunter is het feit dat je gewoon twee jaar garantie krijgt op de producten. Zoveel vertrouwen heeft Hunter in de eigen producten. Bovendien biedt Hunter een zeer veilige betaalomgeving op de webshop. Met Hunter tref je een betrouwbare partner, een partner die je beschermt en heerlijk droog houdt.

Klantenservice en klachten

Hoewel het amper denkbaar is, kan het zo zijn dat je een keer een klacht hebt over een bepaald product of dienst. In dat geval wil je zo snel mogelijk overleg plegen met Hunter. Dat kan prima, want je kunt Hunter bereiken via chat, via e-mail en ook gewoon door te bellen. Daarnaast is Hunter actief op de social media. En dus kun je ook altijd contact leggen via Facebook, Instagram, Pinterest en Twitter.

Wil jij ook beoordelen?

Reviews en ervaringen zijn uitermate goed bruikbaar. Het gaat immers om informatie vanuit de praktijk. Daardoor heb jij hier een veel beter beeld gekregen van de producten en diensten van Hunter en kun je een weloverwogen keuze maken. Daarom willen wij jou vragen om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Het kost je amper tijd en je doet er andere mensen heel veel plezier mee.

Reviews over Hunter
Gerelateerde bedrijven
Zeeman logo
Zeeman
4 beoordelingen
9
Superdry logo
Superdry
2 beoordelingen
9
BlueTomato logo
BlueTomato
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen
6,2
20% zou hier weer kopen
6 beoordelingen
Lees onze review over Hunter

Ons team van experts heeft Hunter geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Hunter bestaat al sinds 2000 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Hunter is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Hunter is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Hunter. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Hunter.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Jammer

Blauwe laarzen besteld, groene (in beschadigde doos) ontvangen.
Na korte periode al in één van de laarzen een natte voet.
Ik dacht dat het een Engels product was maar zag helaas: Made in China.
Prijs is veel te hoog voor de kwaliteit van deze waardeloze laarzen die ik nu al weg moet gooien.

Geplaatst op: 22-09-2022
Laatst bewerkt op: 22-09-2022
Geschreven door: Marianne

5 / 10
3/5 3/5 1/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Bezorging duurt nu al 13 dagen niet normaal bedankt hunter

Mijn ervaring slecht in op tijd bezorgen duurt nu al 13 dagen en nog niet binnen bedankt hunter goeie reclame

Geplaatst op: 23-06-2022
Laatst bewerkt op: 23-06-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
2/5 2/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Heb artikel besteld bij dierenwinkel van hunter een leren politie lijn( voor hond) 11-07-2022besteld nu 23-07-2022 nog steedts niet geleverd mooie reclame bedankt hunter

Ervaring super slecht wat betreft bezorging aan klant echt niet normaal service onder normaal super slecht bedankt hunter

Geplaatst op: 23-06-2022
Laatst bewerkt op: 23-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 2/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Super slecht

Bezorging duurt nu al 13 dagen en nog niet binnen bedankt hunter

Geplaatst op: 23-06-2022
Laatst bewerkt op: 23-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Geen spijt!

Ik heb een tijdje terug een paar Hunter schoenen en sokken gekocht en ze zijn geweldig. Ze houden je voeten lekker warm bij koudere weer. Ik heb ze voor beide paar laarzen gekocht en heb er zeker geen spijt van.

Geplaatst op: 30-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sven K.

8 / 10
4/5 3/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Hunter
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Zeeman logo
Zeeman
4 beoordelingen
9
Superdry logo
Superdry
2 beoordelingen
9
BlueTomato logo
BlueTomato
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Hunter een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 6 beoordelingen geplaatst over Hunter. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,2 gekregen, waarbij 20% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Hunter actief?

Hunter is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) schoenenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Hunter reviews? Dan kunt u naar de website van Hunter gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie