Keepershandschoenen.nl logo

Keepershandschoenen.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Keepershandschoenen.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1396
Keepershandschoenen.nl logo
Website
keepershandschoenen.nl
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Keepershandschoenen.nl

Als doelman heb je keepershandschoenen nodig van een goede fit en een goede kwaliteit. De ene keeper is de andere echter niet en iedereen heeft natuurlijk zijn of haar eigen voorkeur. Op Keepershandschoenen.nl vind je een ruim assortiment aan keepershandschoenen. Het spreekt echter voor zich dat je voor een aankoop eerst wat extra research doet. Wordt de prijs-kwaliteitsverhouding van de producten van Keepershandschoenen.nl door hun klanten als goed beoordeeld? Zijn hun ervaringen positief? Als je op zoek bent naar reviews en beoordelingen van Keepershandschoenen.nl zit je hier goed. Zo weet je op voorhand waar je op moet letten.

Over Keepershandschoenen.nl

Keepershandschoenen.nl profileert zich als de specialist op het gebied van keepershandschoenen en aanverwanten. De webwinkel zit al sinds 2003 in de business en heeft dus een rijke ervaring binnen de sector opgebouwd. De steunpilaren van de bedrijfsuitoefening van Keepershandschoenen.nl zijn stevige kortingen, snelle levering, hoogwaardige bedrukkingstechnieken en klantgerichtheid. Zo kan je voor eender welke vraag of voor advies bij de klantenservice terecht. Zo kan je eender welke tekst op jouw aankoop laten drukken. Bovendien vind je op de website ook heel wat uitleg over hoe je het juiste paar keepershandschoenen voor jouw stijl en hand uitkiest. Op de website vind je tevens een maattabel terug voor keepershandschoenen en kleding. Keepershandschoenen.nl pakt ook uit met een niet goed, geld terug garantie en werkt bovendien samen met meerdere fysieke winkels. Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwe producten of aanbiedingen niet missen? Dan kan je je inschrijven op de nieuwsbrief of één van de social media pagina’s van Keepershandschoenen.nl volgen.

Waarom kiezen voor Keepershandschoenen.nl?

Keepershandschoenen.nl biedt een groot assortiment aan keepershandschoenen en aanverwanten aan. De website is onderverdeeld in de volgende categorieën: keepershandschoenen, keeperskleding, keepersbescherming, voetbal trainingsmateriaal en accessoires. Er is ook een sale pagina en een link naar KHS TV wat het YouTube-kanaal van de webshop is. Indien een artikel op voorraad is heb je het de volgende dag al aan huis geleverd mits je voor 23:30 uur besteld hebt. De leveringskosten bedragen 3,95 euro binnen Nederland en vanaf 50 euro is er gratis verzending. Keepershandschoenen.nl levert ook aan de meeste andere Europese landen. Betalen kan met iDeal, met AfterPay, met PayPal, met Mastercard, met Visa, met American Express, met GiroPay, met Bancontact en met Sofort. Heb je toch twijfels? Dan krijg je tot 14 dagen de tijd om jouw bestelling retour te sturen zonder opgave van reden.

Is Keepershandschoenen.nl betrouwbaar?

Kan je erop vertrouwen dat een bestelling bij Keepershandschoenen.nl ook echt bij jou thuis zal worden afgeleverd? Goed nieuws is alvast dat de website meerdere fysieke winkels heeft en een sterke aanwezigheid op social media heeft. Bovendien vind je op de webshop ook informatie terug zoals nummer van de Kamer van Koophandel, btw nummer en adres van de hoofdzetel. Keepershandschoenen.nl beschikt tevens over een eigen klantenservice bij vragen en/of problemen. De verbinding met de website zelf verloopt op basis van het veilige SSL-protocol en er staan duidelijke algemene voorwaarden omschreven net als een privacy verklaring. Ten slotte is Keepershandschoenen.nl ook een gecertificeerd lid van het keurmerk Webshop Keurmerk. Er is dus geen enkele reden om aan te nemen dat Keepershandschoenen.nl niet betrouwbaar zou zijn.

Klantenservice en klachten

Zit je ondanks de informatie op de website nog altijd met vragen? Dan kan je je wenden tot de klantenservice van Keepershandschoenen.nl. De klantenservice is tijdens werkdagen bereikbaar en kan gecontacteerd worden door het contactformulier op de website. Daarnaast is het ook mogelijk om te bellen, een mail te sturen of per briefwisseling jouw vraag en/of klacht over te brengen. Bij klachten krijg je altijd een ontvangstbevestiging en een inhoudelijk antwoord binnen de 14 dagen. Klachten kunnen eveneens worden gemeld aan de dienst bemiddeling van Webshop Keurmerk. Komt hier geen oplossing uit voort? Dan ontstaat een geschil voor de Geschillencommissie die een finale uitspraak over de zaak doet.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij al eens keepershandschoenen of aanverwanten bij Keepershandschoenen.nl? Dan is jouw ervaring met het bedrijf van groot belang voor ons. Hoe verliep het bestelproces? Zou je de lay-out van de website als logisch beoordelen? Helpt de klantenservice je inderdaad vlot verder bij vragen of problemen? Is de kwaliteit van de producten goed? Zou je de producten en diensten van Keepershandschoenen.nl aanraden aan vrienden en/of familie? Schrijf jouw mening neer in de vorm van een review en help met jouw ervaringen anderen de juiste keuze maken.

Reviews over Keepershandschoenen.nl
Gerelateerde bedrijven
Subsidesports logo
Subsidesports
2 beoordelingen
9
Ador logo
Ador
5 beoordelingen
5,5
Burned Sports logo
Burned Sports
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
8,3
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Lees onze review over Keepershandschoenen.nl

Keepershandschoenen.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Keepershandschoenen.nl bestaat al sinds 2006 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Keepershandschoenen.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Keepershandschoenen.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Keepershandschoenen.nl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van keepershandschoenen.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Keepershandschoenen.nl.

Geplaatst op: 14-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Onbetrouwbaar met retouren

Ik heb hier keepershandschoenen gekocht voor mijn zoon. Ze bleken te klein en aangezien er vingerbescherming in zat kreeg mijn zoon ze met geen mogelijkheid aan.

Ik heb de handschoenen netjes in de oorspronkelijke verpakking retour gezonden, conform de aanwijzingen van de webwinkel.

Na een paar weken kreeg ik bericht dat de retour niet geaccepteerd werd, want te veel beschadigd. Dat is alleen mogelijk als ze in eerste instantie al beschadigde handschoenen verkocht hebben. Erg slecht, 40 Euro kwijt maar een waarschuwing aan een ieder om een andere winkel te zoeken.

Geplaatst op: 06-06-2023
Laatst bewerkt op: 06-06-2023
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
5/5 1/5 4/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Prima service

Prima service van de website. De verzending is erg snel en de prijzen zijn ook erg goed. Als er klachten zijn is de communicatie erg goed en er wordt actief naar een oplossing gezocht. Top service!

Geplaatst op: 18-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Chloé V.

9 / 10
4/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Keepershandschoenen.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Subsidesports logo
Subsidesports
2 beoordelingen
9
Ador logo
Ador
5 beoordelingen
5,5
Burned Sports logo
Burned Sports
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Keepershandschoenen.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Keepershandschoenen.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,3 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Keepershandschoenen.nl actief?

Keepershandschoenen.nl is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) sportkleding.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Keepershandschoenen.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Keepershandschoenen.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie