MaatjeMeer-Match logo

MaatjeMeer-Match reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
MaatjeMeer-Match reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
447
MaatjeMeer-Match logo
Website
maatjemeer-match.be
Categorie
Dating
Bezoek de website

Reviews en ervaringen MaatjeMeer-Match

Ben je benieuwd wat anderen te vertellen hebben over MaatjeMeer-Match? Deze datingsite met dating app biedt heel wat mogelijkheden aan om de liefde te vinden. Maar of je nu via de smartphone, de iPhone, tablet, iPad of pc aan het zoeken bent: je bent natuurlijk vooral op zoek naar iets dat echt bij je past. Daarom hebben we hier de ervaringen en beoordelingen van echte gebruikers en bezoekers van MaatjeMeer-Match voor je op een rijtje gezet. Zo krijg je uit onafhankelijke bronnen een goed beeld van wat MaatjeMeer-Match nu exact inhoudt en wat het voor jou kan betekenen.

Over MaatjeMeer-Match

MaatjeMeer-Match is een datingsite die een duidelijke doelgroep heeft: volslanke mensen die op zoek zijn naar het opbouwen van een serieuze relatie. Die relatie kan de vorm aannemen van een date, een romantische relatie of gewoon vriendschap. Dat de nadruk wordt gelegd op personen met een maatje meer betekent echter niet dat je per se een paar kilo te veel mee moet sleuren om je te registreren. Als je interesse hebt in het daten met volslanke mensen of dit aantrekkelijk vindt ben je ook vrij om je te registreren bij MaatjeMeer-Match. Deze datingsite is een onderdeel van Safe Dating Networks en zet dan ook sterk in op privacy en een gevoel van vertrouwen/veiligheid!

Waarom kiezen voor MaatjeMeer-Match

MaatjeMeer-Match voorziet eerst en vooral in een specifieke behoefte en doet dat goed. Dat brengt met zich mee dat er elke dag een paar tientallen nieuwe inschrijvingen zijn op de website. Met een vrij omvangrijk totaal ledenaantal kan je er zeker van zijn dat deze vijver niet snel is leeggevist. Bovendien worden alle profielen handmatig nagekeken om er zeker van te zijn dat er geen valse profielen tussen sluipen. Een service die in de wereld van de datingsites een vrij unicum is. Wat wel net zoals de meeste datingsites is: je kunt gaan voor een gratis lidmaatschap met zeer beperkte opties (een paar berichten sturen, profielen bekijken en foto's plaatsen) of voor de VIP-toegang. Met deze VIP-toegang krijg je heel wat extra opties zoals fotozapper, het sturen van persoonlijke berichten, het bekijken van extra foto’s en de chatfunctie. Leuk is dat MaatjeMeer-Match gebruik maakt van een zogenaamde anonieme berichtenbox. Dat komt er eigenlijk op neer dat je bij het sturen van een bericht nog geen persoonlijke gegevens mee moet delen. Je blijft lekker anoniem tot je zelf klaar bent om jouw gegevens te delen. Dat verlaagt de drempel tot het leggen van contact toch behoorlijk hard.

Is MaatjeMeer-Match betrouwbaar?

MaatjeMeer-Match staat absoluut te boek als een betrouwbare website. Zo vind je na een paar seconden de homepage bekijken al direct alle noodzakelijke gegevens over deze datingsite terug. De hoofdzetel, het KvK-nummer, het Btw-identificatienummer en ook een link naar het reactieformulier bij vragen of klachten. Bovendien mag je hier ook, zoals we al eerder aanhaalden, er zeker van zijn dat je te maken hebt met personen van vlees en bloed en geen bots. Niet alleen is er een handmatige controle van alle profielen, maar MaatjeMeer-Match stelt ook diverse succesverhalen tentoon en beschrijft op een uitgebreide manier hun werkwijze. Zo weet je voorhand waar je aan toe bent. Dankzij het SSL-certificaat en principes zoals de anonieme berichten is ook jouw privacy veilig!

Klantenservice en klachten

De klantenservice van MaatjeMeer-Match bestaat in de vorm van een reactieformulier waar je uit verschillende onderwerpen (denk aan technische vraag, privacy, foto’s plaatsen, ”¦) kunt kiezen om sneller geholpen te zijn. De datingsite maakt zich sterk dat ze op elke dag van de week bereikbaar zijn, tot het weekend toe, en maakt dat in de regel ook waar. Voor heel wat vragen hoef je overigens helemaal geen mail te sturen: er is een uitgebreide FAQ terug te vinden op MaatjeMeer-Match wat je vaak al verder op weg helpt. Heb je een klacht? Dan ben je wel aangewezen op het reactieformulier.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je ervaring met MaatjeMeer-Match? Waarom zou je dan niet jouw ervaringen met MaatjeMeer-Match hier delen en ook anderen weer vooruit helpen. Zowel goede als slechte reviews zijn welkom hier om elke bezoeker een faire blik achter de schermen van deze datingsite te gunnen. Zo schrijf je niet alleen klachten of lofzangen van je af, maar help je bovendien met jouw beoordeling en ervaring anderen verder die op zoek zijn naar de datingsite die bij hen past.

Reviews over MaatjeMeer-Match
Gerelateerde bedrijven
Gaybuddy logo
Gaybuddy
3 beoordelingen
8,7
StedenDating logo
StedenDating
4 beoordelingen
6,5
Rendez-vous logo
Rendez-vous
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
6,7
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Ervaringen met MaatjeMeer-Match

Ons team van experts heeft MaatjeMeer-Match geverifieerd op een aantal punten. De webshop van MaatjeMeer-Match bestaat al sinds 2009 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. MaatjeMeer-Match is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

MaatjeMeer-Match is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van maatjemeer-match.be te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Inactieve profielen

Het lijkt een site met veel actieve leden.... Maar dat is bedrog. Veel profielen is al maanden niet op ingelogd. Zonder vip kun je niets, vip is duur en een ideal betaling blijkt een automatische incasso!

Geplaatst op: 07-02-2024
Laatst bewerkt op: 07-02-2024
Geschreven door: Jan-Willem S.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Prima

De site werkt met een goed systeem waar je goed mee kunt zoeken naar nieuwe contacte. Ik ben nu een paar maanden lid en ik heb al veel nieuwe contacte opgelopen dus het was het al zeker waard!

Geplaatst op: 09-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Cas N.

8 / 10
5/5 4/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over MaatjeMeer-Match
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Gaybuddy logo
Gaybuddy
3 beoordelingen
8,7
StedenDating logo
StedenDating
4 beoordelingen
6,5
Rendez-vous logo
Rendez-vous
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is MaatjeMeer-Match een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over MaatjeMeer-Match. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is MaatjeMeer-Match actief?

MaatjeMeer-Match is vooral actief in de categorie dating.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de MaatjeMeer-Match reviews? Dan kunt u naar de website van MaatjeMeer-Match gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie