MetJou logo

MetJou reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
MetJou reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
448
MetJou logo
Website
metjou.be
Categorie
Dating
Bezoek de website

Reviews en ervaringen MetJou

Je hoeft tegenwoordig helemaal niet meer alleen te zijn of per se naar de kroeg om mensen te ontmoeten. Er zijn in ons land namelijk heel erg veel datingsites die je snel in contact kunnen brengen met andere mensen voor een date, vriendschap of het opbouwen van een serieuze relatie. Een van die datingsites is MetJou. Om precies te weten wat MetJou te bieden heeft, hebben we de reviews en ervaringen van mensen die al gebruik maken van het platform voor jou samengevat. Op basis daarvan kun jij beslissen of je ook een gratis account aanmaakt op MetJou.

Over MetJou

MetJou biedt singles een vertrouwde en veilige omgeving om in contact te komen met nieuwe contacten voor een date of het opbouwen van een vriendschap of een serieuze relatie. Je kunt je gratis inschrijven op het platform en zoekt precies die singles die voldoen aan het door jou ingevulde zoekprofiel. Je krijgt toegang tot meer dan 100.000 profielen en maakt gratis een eigen profiel aan. MetJou bied je een veilige omgeving en je kunt gratis knipogen versturen, gratis je eigen doorschakelnummer aanvragen en een eigen anonieme mailbox tot je beschikking krijgen.

Waarom kiezen voor MetJou?

Je kiest voor MetJou omdat het simpelweg de ontmoetingsplaats voor singles is. Ondertussen geldt het platform als één van de grootste van ons land en dat zegt veel. De datingsite is er voor de twintiger, dertiger en voor beginnende veertigers. Deze groep is dan ook sterk vertegenwoordigd. De datingsite werkt eenvoudig, is gebruiksvriendelijk en biedt snelheid. Je bent bovendien veilig en kunt in eerste instantie anoniem op zoek gaan naar iemand die voldoet aan jouw specifieke zoekprofiel.

Is MetJou betrouwbaar?

Ja, MetJou is betrouwbaar als we afgaan op de vele positieve reviews en ervaringen die we gelezen hebben. Je bent veilig en anoniem en blijft op de datingsite bovendien gevrijwaard van fictieve profielen, want de profielen op MetJou worden gecontroleerd. Ook wordt niet gewerkt met chatoperators en word je dus niet onnodig lang aan het lijntje gehouden. Fair play is het uitgangspunt van MetJou, dat overigens onderdeel uitmaakt van Amazing Bits, een bedrijf dat in Nijmegen gevestigd is.

Klantenservice en klachten

Hoewel MetJou er alles aan doet om het iedereen naar de zin te maken, kan er uiteraard altijd iets mis gaan. Mocht je nou een klacht in willen dienen bij MetJou, dan kun je dat schriftelijk doen. Je vindt het adres namelijk op de website. Je kunt echter ook gebruik maken van het speciale reactieformulier dat je op de datingsite vindt. In alle gevallen zal getracht worden om de klacht zo snel mogelijk op te lossen. Het is overigens verstandig altijd eerst de veel gestelde vragen te raadplegen. Vaak krijg je daar al meer duidelijkheid.

Wil jij ook beoordelen?

Beoordelingen, recensies en reviews en ervaringen. Ze bieden je altijd extra informatie. Het is namelijk informatie vanuit de praktijk en vanuit de eerste hand. Op basis van die extra informatie ben je veel beter in staat de enige juiste beslissing te nemen. Om die reden willen we jou vragen om voortaan ook een beoordeling te maken. Zo kun jij andere mensen ook helpen als die keuzes moeten maken.

Reviews over MetJou
Gerelateerde bedrijven
Be2 logo
Be2
5 beoordelingen
6,8
Gaybuddy logo
Gaybuddy
3 beoordelingen
8,7
Rendez-vous logo
Rendez-vous
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
6
34% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Lees onze review over MetJou

Het bedrijf MetJou is geverifieerd door ons. De webshop metjou.be is al sinds 2004 een betrouwbare partij om te bestellen. MetJou is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. MetJou maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

MetJou is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van metjou.be. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van MetJou.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Teveel mannen die alleen maar op seks uit zijn en metjou doet daar niks aan.

Door een zeer slechte ervaring met een man(nen) die alleen maar op seks uit zijn. Ik hoef niet zo nodig meer. Veel profielen zonder foto. Tevens sta je ook op andere sites waar je je niet voor ingeschreven hebt. Ik ben allesbehalve tevreden met MetJou. Voor mij niet meer.

Geplaatst op: 25-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 1/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Het bedrijf heeft mijn profiel van een andere website afgehaald en doet onterecht alsof ik mij bij hen heb ingeschreven.

Ik had mij ingeschreven bij een andere website, met een specifieke doelgroep. Ongevraagd en ongewild staat nu mijn profiel aan op metjou. Ik weet niet of die andere website mijn profiel heeft doorverkocht of dat metjou profielen van andere websites vist. Ik krijg hierdoor reacties van mannen waar ik niet naar op zoek ben. Dat is voor beide partijen irritant en teleurstellend.

Geplaatst op: 27-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Goede service

De website biedt Goede service voor het verhelpen van problemen. Ik heb over het algemeen goede ervaringen gehad met de site. Verder werkt de zoek functie ook heel goed en deze heb ik op andere sites vaak niet gezien.

Geplaatst op: 24-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
5/5 2/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over MetJou
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Be2 logo
Be2
5 beoordelingen
6,8
Gaybuddy logo
Gaybuddy
3 beoordelingen
8,7
Rendez-vous logo
Rendez-vous
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is MetJou een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over MetJou. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is MetJou actief?

MetJou is vooral actief in de categorie dating.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de MetJou reviews? Dan kunt u naar de website van MetJou gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie