Needen logo

Needen reviews, ervaringen en beoordelingen

Needen reviews, ervaringen en beoordelingen
1134
Needen logo
Website
Needen
Categorie
Mode

Reviews en ervaringen Needen

Op zoek naar zeer betaalbare kleding die aangeboden wordt met aantrekkelijke kortingen? Dan zou je zomaar eens zaken kunnen doen met Needen. We stellen je hier deze aanbieder van kleding nader voor. Dat doen we op basis van de reviews en ervaringen van bestaande klanten. Met deze informatie kun je vervolgens zelf beslissen om ook voor Needen te kiezen.

Over Needen

Needen is een alom gerespecteerde textielgroothandel, die actief is in Nederland, Europa, Noord Amerika en Oceanië. Needen wil steeds de laagste prijzen op de markt bieden. De zeer scherpe prijzen hebben een enorme aantrekklingskracht op de consument. De merken die Neede biedt, zijn zeer zorgvuldig geselecteerd en het aanbod is aantrekkelijk voor zowel de groothandel als de particulier. Behalve het aanbod en de prijzen wordt ook de klantenservice van Needen alom geroemd.

Waarom kiezen voor Needen

De meeste mensen besluiten voor Needen te kiezen vanwege de het enorme aanbod. Needen voert meer dan 45 merken, waaronder bekende merken als Fruit of the Loom B&C, Russell en Gildan. Aantrekkelijk zijn de kwantum kortingen die je standaard krijgt bij Needen. Die kortingen kunnen oplopen tot wel 40 procent. De specialist in textiel biedt dan ook de beste prijs garantie. Het aanbod liegt er niet om. Bij Needen koop je kleding voor heren, dames en kinderen, terwijl er ook talloze accessoires aangeboden worden. Van T-shirts, broeken en shorts tot petten, mutsen en werkkleding, Needen heeft het allemaal zoals je er ook terecht kunt voor polo’s, hemden en sportkleding.

Is Needen betrouwbaar?

De mensen die hun kleding kopen bij Needen zijn in hun reviews en ervaringen duidelijk: Needen is een betrouwbare partner. De kleding is kwalitatief goed, de levering is doorgaans al binnen 48 uur en je kunt in je eigen, veilige betaalomgeving betalen met iDeal. Je kunt er bovendien op vertrouwen dat je de producten steeds voor de laagste prijs koopt bij Needen. De specialist in textiel is ontvankelijk voor suggesties en opmerkingen hoe het de service verder kan verbeteren. Ook dat zegt wel iets over de mate van betrouwbaarheid van deze onderneming.

Klantenservice en klachten

Zoals gesteld hecht Needen aan klanttevredenheid. Het moedigt klanten aan hun mening te geven om zo de dienstverlening nog verder te kunnen verbeteren. Contact leggen met deze aanbieder van textiel kan overigens op verschillende manieren. Je kunt gewoon telefonisch contact opnemen met Needen, je kunt ook een e-mail sturen. Needen is ook actief op de social media kanalen Facebook, Twitter en Instagram. Langs die weg kun je dus ook contact zoeken met Needen. Door je te abonneren op de nieuwsbrief, hoeft je nooit meer iets van deze onderneming te ontgaan.

Wil jij ook beoordelen?

Met de beoordelingen van mensen die al eens zaken deden met Needen, neem jij een beter besluit. De onafhankelijke en zeer praktische feedback helpt je bij het nemen van de juiste beslissing. Om die reden vragen wij je om voortaan ook een beoordeling te maken. Op die manier kun jij andere mensen ook helpen bij het nemen van alleen de juiste beslissingen.

Gerelateerde bedrijven
Poederbaas.com logo
Poederbaas.com
2 beoordelingen
9
Sneakers.be logo
Sneakers.be
1 beoordeling
10
Sanita logo
Sanita
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Needen

Needen is geverifieerd door ons expert team. De webshop Needen bestaat al sinds 2020 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Needen lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Needen. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Needen is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Needen te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 09-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg goed geholpen

We zijn erg goed geholpen door Jeroen. Hij begreep precies wat we bedoelde en wat we nodig hadden. Hij was ook erg vriendelijk en super behulpzaam. Het ruilen achteraf was ook geen probleem!

Geplaatst op: 30-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Erik A.

10 / 10
5/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Needen
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Poederbaas.com logo
Poederbaas.com
2 beoordelingen
9
Sneakers.be logo
Sneakers.be
1 beoordeling
10
Sanita logo
Sanita
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Needen een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Needen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Needen actief?

Needen is vooral actief in de categorie mode.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Needen reviews? Dan kunt u naar de website van Needen gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie