Regioswingers logo

Regioswingers reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Regioswingers reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
511
Regioswingers logo
Website
regioswingers.be
Categorie
Dating
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Regioswingers

Speciaal voor swingers is er de datingsite Regioswingers. De casual datingsite voor mannen, vrouwen en stellen kan ook jou van dienst zijn. Om daar beter zicht op te krijgen, hebben we speciaal voor jou de reviews en ervaringen van swingers die al gebruik maken van dit platform voor je samengevat. Op basis daarvan kun jij beslissen om ook een account aan te maken op Regioswingers, een druk bezocht platform.

Over Regioswingers

Regioswingers geeft je de gelegenheid om gelijkgestemden bij jou in de buurt te vinden. Het is een platform speciaal voor stellen die swingen, al kun je als man of vrouw ook gewoon een profiel aanmaken op de website. In een vertrouwde omgeving kun je zo op zoek gaan naar nieuwe contacten, contacten die voldoen aan jouw zoekprofiel. Je kunt eerst mailen en chatten en zo het contact in steeds je eigen tempo opbouwen. Op Regioswingers blijf je net zo lang anoniem als jij wenst.

Waarom kiezen voor Regioswingers

Swingen is een levenswijze en swingers vind je niet zomaar op elke willekeurige datingsite. Op Regioswingers zijn ze samengebracht en ontmoet jij swingers die bij jou in de buurt wonen. Je kiest voor het gratis aanmaken van een eigen profiel met foto’s en hebt bovendien gratis toegang tot de profielen van andere swingers en ziet ook de hoofdfoto. Je krijgt als je gebruik maakt van Regioswingers een eigen, anonieme postbus. Nog een reden om voor Regioswingers te kiezen is dat het aantal swingers dat zich inschrijft nog elke dag groeit.

Is Regioswingers betrouwbaar?

Als een ding duidelijk wordt uit de reviews en ervaringen van leden van Regioswingers dan is het wel dat je te maken hebt met een betrouwbaar platform. Je bent er veilig en kunt in anonimiteit op zoek naar gelijkgestemden. Ook krijg je op dit platform niet te maken met fake profielen, want de aangemaakte profielen worden net als de foto’s allemaal gecontroleerd. Bovendien maakt Regioswingers geen gebruik van chatoperators. En dus weet je zeker dat elk contact echt is en dat je dus niet eindeloos door een chatoperator aan het lijntje wordt gehouden.

Klantenservice en klachten

Natuurlijk biedt Regioswingers je de gelegenheid om je onvrede kenbaar te maken en een klacht in te dienen, al is dit iets wat in de praktijk amper voorkomt. Je kunt schriftelijk een klacht indienen bij Regioswingers, het adres vind je gewoon op de website. Wil je sneller? Maak dan gebruik van het reactie formulier op het platform. Check wel altijd eerst de veel gestelde vragen. Vaak word je daar al meer duidelijk.

Wil jij ook beoordelen?

Nu je zelf ondervonden hebt hoeveel waarde beoordelingen kunnen hebben en de reviews en ervaringen je echt helpen bij het nemen van de juiste beslissing, willen we je vragen om voortaan ook een beoordeling te maken. De beoordelingen komen uit de eerste hand en geven je net die extra informatie die je zoekt. Met het maken van een beoordeling kun jij andere mensen echt van dienst zijn, als zij een moeilijke keuze moeten maken. En wees eerlijk, het maken van een beoordeling is maar een kleine moeite.

Reviews over Regioswingers
Gerelateerde bedrijven
Ondeugend-Daten logo
Ondeugend-Daten
5 beoordelingen
6,6
Novamora logo
Novamora
2 beoordelingen
10
Regiosexcontact logo
Regiosexcontact
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
7
0% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Regioswingers

Regioswingers is geverifieerd door ons expert team. De webshop Regioswingers bestaat al sinds 2009 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Regioswingers lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Regioswingers. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Regioswingers is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van regioswingers.be. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Regioswingers.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Veel te veel fake

Ziet er leuk uit. Lekker kletsen maar als je dan echt wil afspreken is iedereen druk. Geen tijd niet willen bellen en ga zo maar door. Nog nooit echte mensen ontmoet. Jammer. 30 euro pm voor niks. Kan beter naar een club gaan

Geplaatst op: 14-12-2023
Laatst bewerkt op: 14-12-2023
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Regioswingers
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Ondeugend-Daten logo
Ondeugend-Daten
5 beoordelingen
6,6
Novamora logo
Novamora
2 beoordelingen
10
Regiosexcontact logo
Regiosexcontact
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Regioswingers een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Regioswingers. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Regioswingers actief?

Regioswingers is vooral actief in de categorie dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) erotische en sexdating en swingers dating.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Regioswingers reviews? Dan kunt u naar de website van Regioswingers gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie