Salvesports logo

Salvesports reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Salvesports reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
5099
Salvesports logo
Website
salvesports.com
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Salvesports

Wil je graag meer weten over beoordelingen van Salvesports? Wij hebben de reviews van Salvesports op een rij gezet. Lees wat de ervaringen zijn en neem een weloverwogen beslissing om bij Salvesports te kopen.

Over Salvesports

Salvesports is een webshop gespecialiseerd in sportkleding, sportaccessoires en sportvoeding. Het bedrijf is gevestigd in Nederweert en bestaat sinds 2018. Salvesports streeft ernaar om iedereen te voorzien van kwalitatief goede sportartikelen, of je nu beginner bent of een gevorderde sporter. Het bedrijf heeft als missie om mensen te helpen hun doelen te bereiken en plezier te hebben tijdens het sporten.

Waarom kiezen voor Salvesports

Salvesports biedt een uitgebreid assortiment sportkleding, sportaccessoires en sportvoeding aan. Het bedrijf heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en biedt daarom alleen producten aan van bekende merken zoals Under Armour, Adidas en Nike. Daarnaast staat de klant centraal bij Salvesports. Zo biedt het bedrijf gratis verzending vanaf €50,- en kun je gemakkelijk retourneren binnen 14 dagen. Het uitgebreide aanbod, de goede kwaliteit en klantgerichte service maken Salvesports een goede keuze voor iedereen die op zoek is naar sportartikelen.

Is Salvesports betrouwbaar?

Salvesports is een betrouwbaar bedrijf. Het bedrijf is lid van de Thuiswinkel Waarborg en voldoet daarmee aan de strenge eisen op het gebied van veiligheid, wet- en regelgeving en financiële stabiliteit. Daarnaast heeft Salvesports een uitstekende klantenservice die altijd klaarstaat om klanten te helpen en eventuele klachten op te lossen. Het bedrijf heeft een duidelijke website waar je gemakkelijk producten kunt vinden en bestellen. Salvesports heeft daarnaast een goede reputatie opgebouwd en ontvangt positieve recensies van klanten.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Salvesports is goed bereikbaar en staat klaar om vragen en klachten te beantwoorden en op te lossen. Het bedrijf heeft een uitgebreide FAQ-pagina op de website waar veelgestelde vragen worden beantwoord. Mocht je er niet uitkomen, dan kun je gemakkelijk contact opnemen via het contactformulier op de website. Salvesports doet er alles aan om eventuele klachten zo snel mogelijk op te lossen en klanten tevreden te stellen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Salvesports? Laat dan een beoordeling achter op onze website. Zo help je anderen bij het maken van een weloverwogen keuze en draag je bij aan het verbeteren van de dienstverlening van Salvesports.

Reviews over Salvesports

Gerelateerde bedrijven

Ador logo
Ador
4 beoordelingen
6
Footy.com logo
Footy.com
2 beoordelingen
9
Burned Sports logo
Burned Sports
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Salvesports

Salvesports is geverifieerd door ons expert team. De webshop Salvesports bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Salvesports lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Salvesports. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van salvesports.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van salvesports.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Salvesports.

Geplaatst op: 10-05-2023
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Salvesports


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Ador logo
Ador
4 beoordelingen
6
Footy.com logo
Footy.com
2 beoordelingen
9
Burned Sports logo
Burned Sports
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Salvesports een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Salvesports. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Salvesports actief?

Salvesports is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) sportkleding.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Salvesports reviews? Dan kunt u naar de website van Salvesports gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie