SeniorenGeluk logo

SeniorenGeluk reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
SeniorenGeluk reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
87
SeniorenGeluk logo
Website
seniorengeluk.be
Categorie
Dating
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen SeniorenGeluk

SeniorenGeluk is een datingsite voor 50-plussers. Er is een steeds groter wordende groep van alleenstaande ouders die op zoek zijn naar vriendschappen, leuke contacten en zelfs een nieuwe liefde. Via SeniorenGeluk kom je eenvoudig in contact met gelijkgestemden. Wil je graag meer weten over de beoordelingen van SeniorenGeluk? Wij vragen echte gebruikers naar hun ervaring en hebben de reviews van SeniorenGeluk voor je op een rij gezet. Lees wat de ervaringen zijn zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken om een profiel aan te maken bij SeniorenGeluk. Heb jij een mooie vriendschap gevormd of de liefde gevonden via dit platform? Laat dan direct jouw beoordeling achter over SeniorenGeluk.

Over SeniorenGeluk

SeniorenGeluk richt zich specifiek op dating voor 50-plussers. Een groot voordeel van dit platform is dat SeniorenGeluk fel tegen nepprofielen is, in tegenstelling tot veel andere datingwebsites. Wanneer je je inschrijft bij SeniorenGeluk hoef je dus geen rekening te houden met vervelende chatoperators die je aan het lijntje houden. Fair play, dat is het motto. Het platform is onderdeel van Amazing Bits B.V. dat is opgericht in 2007 door 3 aandeelhouders. Deze zijn allen actief in de online dienstverlening. Het bedrijf is gespecialiseerd in het opzetten en onderhouden van kwalitatief hoogwaardige datingwebsites onder de handelsnaam Safe Dating Networks. Om ervoor te zorgen dat jij eenvoudig en veilig gebruik kunt maken van deze dienst is een intelligent platform en infrastructuur ontwikkeld.

Waarom kiezen voor SeniorenGeluk

Het is erg eenvoudig om mensen te ontmoeten via SeniorenGeluk. Allereerst maak je een profiel aan en activeer je dit profiel via de bevestigingslink in je e-mail. Dit profiel maak je persoonlijk met je eigen teksten en foto's. Omschrijf duidelijk waar je naar op zoek bent, om zo passende personen aan te trekken. Gefeliciteerd, je bent er nu klaar voor om andere deelnemers te ontmoeten! Online dating via SeniorenGeluk kan zeer succesvol zijn. Zo worden er mooie succesverhalen gedeeld op het platform die opgestuurd zijn door deelnemers zelf. Ook raden we je aan om de beoordelingen over SeniorenGeluk te lezen, zodat je weet wat je kunt verwachten van dit datingplatform voor 50-plussers. Wist je dat de kans op succes het grootst is wanneer je zelf initiatief neemt? Stuur een interessebericht naar een deelnemer die je aandacht heeft getrokken of verras iemand met een persoonlijk berichtje.

Is SeniorenGeluk betrouwbaar?

SeniorenGeluk probeert online daten zo veilig en leuk mogelijk te maken. Zo worden er op de website onder andere tips gedeeld om op te passen voor oplichters. Probeer indien mogelijk altijd om eerst persoonlijke gegevens te controleren van degene waar je contact mee hebt. Maak ook nooit geld over en ga nooit in op een SMS-verzoek met een 4-cijferig nummer. Krijg je een dergelijk verzoek via het berichtensysteem van SeniorenGeluk of via jouw eigen e-mail adres? Dan verzoekt SeniorenGeluk je dit door te geven via de link 'Rapporteer misbruik' die je onderaan elk profiel en bericht vindt of via het contactformulier. Met elkaar zorgen de deelnemers van SeniorenGeluk er dus voor dat het een veilige omgeving blijft. De bedrijfsgegevens van SeniorenGeluk zijn eenvoudig te vinden op de website.

Klantenservice en klachten

Bij de veelgestelde vragen vind je het antwoord op tal van vragen. Neem hier altijd eerst een kijkje voordat je contact opneemt met de klantenservice. Zo lees je bijvoorbeeld wat de mogelijkheden zijn van de verschillende soorten abonnementen, hoe je je in kunt schrijven, hoe je berichten kunt versturen en hoe je weet of jouw bericht gelezen is. Blijf je nog met vragen zitten? Dan kun je contact opnemen met een medewerker van SeniorenGeluk. Dit doe je door het reactieformulier op de website in te vullen. Je ontvangt zo snel mogelijk een antwoord op jouw vraag.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij een nieuwe vriendschap gesloten via SeniorenGeluk of ben je jouw geliefde tegen het lijf gelopen op het platform? Dan willen wij je vragen om jouw beoordeling achter te laten op deze pagina. Door het schrijven van een review over SeniorenGeluk help je een ander bij het maken van de juiste keuze. Vertel bijvoorbeeld wat je vindt van het gebruiksgemak, of er veel interessante mensen tussen zaten en of je een veilig gevoel had bij daten via SeniorenGeluk. Alvast bedankt voor het delen van jouw ervaring met SeniorenGeluk. Deel ook jouw succesverhaal op de website van SeniorenGeluk, om kans te maken op een leuke attentie. Vertel bijvoorbeeld over een leuke date of een andere leuke ervaring die je wilt delen.

Reviews over SeniorenGeluk
Gerelateerde bedrijven
Alleenstaande Moeders logo
Alleenstaande Moeders
2 beoordelingen
9
Ashley Madison logo
Ashley Madison
1 beoordeling
10
Regiosexcontact logo
Regiosexcontact
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
7
67% zou hier weer kopen
7 beoordelingen
Ervaringen met SeniorenGeluk

Ons team van experts heeft SeniorenGeluk geverifieerd op een aantal punten. De webshop van SeniorenGeluk bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. SeniorenGeluk is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

SeniorenGeluk is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van seniorengeluk.be te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Seniorengeluk vanaf 45 jaar?

Leuk idee..was het niet dat inschrijvingen vanaf 45 jaar mogelijk zijn. Senior????
Gelukszoekers site zeker?
Een echte serieuze site is dit niet.
Nu even kijken hoe ik ervan af kom :(

Geplaatst op: 12-09-2023
Laatst bewerkt op: 12-09-2023
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Geen goede ervaring, Altijd komt dat zelfde hoofden. Meestal zijn zonder foto!!!!

Beste Redactie, Bedankt voor jullie begrip, ik ben nog betaald lidmaatschap tot 24/07/2023 en ik blijf. MVG.KRYSTYNA MADRA

Geplaatst op: 29-06-2023
Laatst bewerkt op: 29-06-2023
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
2/5 2/5 4/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Veel te duur voor wat het is

Inschrijven (hier wordt dat 'bestelproces' genoemd) gaat helemaal vanzelf en meestal geloof op het moment van de betaling ook nog steeds in het project. Maar, maar, maar: eens betaald, kom je tot de constatatie dat dit echt wel meer dan gedateerd is. Altijd, maar nu eens al-tijd dezelfde hoofden die terug komen, nooit (of tenminste zo goed als nooit) zie iemand verschijnen die aan je "vereisten" voldoet. Profielen die WEL altijd terug komen zijn TE oud, TE jong, TE ver weg of noem het maar.
Voor mij echt niet voor herhaling vatbaar, dus TE duur voor wat het is. Jammer!

Geplaatst op: 24-04-2023
Laatst bewerkt op: 24-04-2023
Geschreven door: Marion B.

4 / 10
5/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Tja...... gaat wel

Beseffend dat deze toch precies een van de betere is, zeker als het aankomt op de prijs-/kwaliteitverhouding zou ik zeggen: er is niet veel (beter) alternatief. Betreurenswaardig zijn de ontelbare profielen zonder foto of zo goed als niet ingevuld. Je bent daar helemaal niets mee en ik vind dat "iemand" deze profielen zou moeten weren. Voor de rest gaat het wel.

Geplaatst op: 15-04-2023
Laatst bewerkt op: 15-04-2023
Geschreven door: Marion B.

9 / 10
5/5 3/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Super gelukkig

Ik ben super gelukkig zo. Ouderen worden vaak nog vergeten in deze maatschappij die alleen nog maar om de jongeren lijkt te draaien. Gelukkig zijn er initiatieven zoals deze. Ik ben dus weer aan het daten geslagen! En had het nooit durven dromen, maar ik heb inmiddels zelfs een vrouw gevonden die super leuk lijkt. En zo voel ik me weer een stuk jonger en meer thuis in deze wereld.

Geplaatst op: 11-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Rick B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Ik ben super gelukkig!

Ik ben super gelukkig zo. Ouderen worden vaak nog vergeten in deze maatschappij die alleen nog maar om de jongeren lijkt te draaien. Gelukkig zijn er initiatieven zoals deze. Ik ben dus weer aan het daten geslagen! En had het nooit durven dromen, maar ik heb inmiddels zelfs een man gevonden die super leuk lijkt. En zo voel ik me weer een stuk jonger en meer thuis in deze wereld.

Geplaatst op: 24-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Rick B.

8 / 10
5/5 3/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over SeniorenGeluk
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Alleenstaande Moeders logo
Alleenstaande Moeders
2 beoordelingen
9
Ashley Madison logo
Ashley Madison
1 beoordeling
10
Regiosexcontact logo
Regiosexcontact
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is SeniorenGeluk een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 7 beoordelingen geplaatst over SeniorenGeluk. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is SeniorenGeluk actief?

SeniorenGeluk is vooral actief in de categorie dating.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de SeniorenGeluk reviews? Dan kunt u naar de website van SeniorenGeluk gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie