Underdog logo

Underdog reviews, ervaringen en beoordelingen

Underdog reviews, ervaringen en beoordelingen
3176
Underdog logo
Website
Underdog
Categorie
Mode

Reviews en Ervaringen Underdog

Ben je op zoek naar een nieuwe boxershort en wil je tegelijkertijd je steentje bijdragen aan een beter milieu? Lijkt het jou wel handig om elke maand of elk kwartaal een nieuwe lading boxershorts te ontvangen? Dan ben je wellicht bij Underdog terecht gekomen. Maar voor je jouw duurzame boxershorts bestelt, wil je wellicht graag meer weten over beoordelingen van Underdog. Dan ben je hier aan het juiste adres. Op deze pagina hebben wij de reviews van Underdog verzameld. Lees hier meer over de ervaringen van andere kopers en neem een weloverwogen beslissing om bij Underdog je nieuwe boxershorts te kopen.

Over Underdog

Bij Underdog is duurzaamheid een belangrijk thema. De producten van Underdog worden in Turkije geproduceerd, op een eerlijke manier, met de hand en met de hoogste kwaliteit stoffen. Het bedrijf wil zich op deze manier afzetten tegen slechte kwaliteit stoffen en labels, de slechte werkomstandigheden en de goedkope arbeid die je in veel Aziatische landen vindt. De strakke boxershort zijn gemaakt van 5% elastaan en 95% hoogwaardig katoen. De wijde boxershorts bevatten 100% hoogwaardig katoen en zijn volledig recycleerbaar. Alle gebruikte verpakkingen zijn gemaakt van gerecycleerd en recycleerbaar materiaal. Het bedrijf heeft eveneens een gratis circulaire dienst waarmee Underdog zo veel mogelijk oud textiel wil recycleren. Je kunt je oude kleding (minstens 3 kg textiel) gratis naar hen opsturen en het bedrijf zorgt ervoor dat het textiel duurzaam gerecycleerd wordt.

Waarom kiezen voor Underdog?

Underdog maakt het bestellen van boxershorts eenvoudig. Bij het opstarten van je membership vertel je Underdog welk type boxershort je prefereert, welke maat je hebt en hoeveel boxershorts je nog in huis hebt. Op basis van deze informatie bepaalt Underdog hoeveel boxershorts je ontvangt en met welke frequentie. Je kunt maandelijks nieuwe boxershorts laten leveren maar je kunt er ook voor kiezen om maar één keer per kwartaal een nieuwe levering te ontvangen. Vier dagen voor je volgende levering ontvang je een herinnering zodat je eventueel je bestelling nog kunt aanpassen. Als extraatje heeft elke boxershort zijn eigen print, zodat je altijd een unieke boxershort kunt aantrekken.

Is Underdog betrouwbaar?

Voor een membership aangaat bij Underdog wil je wellicht weten of je het bedrijf kunt vertrouwen. Wij hebben daarvoor even wat gegevens gecontroleerd. Het hoofdkantoor van Underdog bevindt zich in Amsterdam, het adres vind je gewoon op de website. Het bedrijf is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en heeft een BTW-identificatienummer. Underdog heeft accounts op Instagram en Facebook, waar je alle ontwikkelingen van het product kunt volgen. Als we de reviews van andere klanten gaan bekijken op de gekende reviewplatformen, zoals onder andere het onze, merk je direct dat Underdog vele positieve beoordelingen krijgt. Hierbij wordt de hoogwaardige kwaliteit, de goede pasvorm en de fijne, gratis levering worden hierbij geprezen door andere klanten. Een keertje loopt er iets fout maar dat overkomt de beste bedrijven en doet geen afbreuk aan de betrouwbaarheid van het bedrijf. Onze conclusie is dat Underdog een betrouwbaar bedrijf is.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag over je volgende levering of is de naad van je vorige boxershort gelost? Je kunt al je vragen en klachten via mail aan de klantenservice overmaken. Ook via Facebook en Instagram kun je contact zoeken met het bedrijf.

Wil jij ook Underdog beoordelen?

Ben jij een tevreden member van Underdog en wil je dat graag met ons delen? Of liep de eerste levering mis en koop je je boxershorts nu bij een andere partij? Wij willen graag horen wat jouw ervaringen met Underdog, zowel de goede als de slechte. Schrijf hier jouw review neer en help zo andere klanten. Dankzij jouw beoordeling kunnen zij zich een goed beeld van het bedrijf vormen en kunnen ze een weloverwogen beslissing nemen om een membership bij Underdog aan te gaan.

Reviews over Underdog
Gerelateerde bedrijven
Hema logo
Hema
27 beoordelingen
4,6
Subsidesports logo
Subsidesports
2 beoordelingen
9
Yoek logo
Yoek
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Underdog

Underdog is geverifieerd door ons expert team. De webshop Underdog bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Underdog lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Underdog. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Underdog is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van Underdog te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Underdog.

Geplaatst op: 21-09-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Underdog
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Hema logo
Hema
27 beoordelingen
4,6
Subsidesports logo
Subsidesports
2 beoordelingen
9
Yoek logo
Yoek
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Underdog een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Underdog. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Underdog actief?

Underdog is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Underdog reviews? Dan kunt u naar de website van Underdog gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie