Victoria Milan logo

Victoria Milan reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Victoria Milan reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Victoria Milan logo
Website
victoriamilan.be
Categorie
Dating
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Victoria Milan

Victoria Milan is een naam die iedereen die een beetje bekend is met de wereld van de datingsites al wel eens heeft horen passeren. Naamsbekendheid betekent echter niet dat je ook meteen weet of Victoria Milan echt een goede fit is voor jouw wensen en verwachtingen. Om je te helpen dat toch iets nauwkeuriger te bepalen is het wel zo handig dat je kunt vertrouwen op de ervaringen en beoordelingen van anderen. Van mensen met ervaring met Victoria Milan. Ben je op zoek naar dergelijke reviews? Dan zit je hier op de juiste plek. Op deze site vind je tal van ervaringen met Victoria Milan. Zo kan jij al de voor- en nadelen even op een rijtje zetten zonder al meteen een profiel aan te moeten maken. Handig toch?

Over Victoria Milan

Victoria Milan was wat je noemt een early adopter van zijn niche. De opzet van de datingsite is om een plek te bieden waar mannen en vrouwen die in een relatie zitten of gehuwd zijn wat spanning naast hun partner kunnen vinden. Het was één van de eerste websites in het genre en is wereldwijd ook één van de grootste spelers binnen de niche van de affaires. Niet voor niets is de slogan ‘herleef de passie – begin een affaire’. Dat betekent overigens niet dat je per se in een relatie moet zitten om een account aan te maken. Vind jij het wel leuk en spannend om met een persoon in een relatie te daten? Ook dan is Victoria Milan iets voor jou. Logischerwijze hecht Victoria Milan heel erg veel belang aan discretie en anonimiteit. Net omdat het gaat over affaires zou het vrij gênant zijn als alle gebruikers open en bloot met hun gegevens terug te vinden waren.

Waarom kiezen voor Victoria Milan?

Er zijn heel wat datingsites op de markt actief die je enkel zult vinden wanneer je ernaar op zoek bent. Victoria Milan is niet één van die websites. Ze voeren reclamecampagnes online, op de radio en zelfs op televisie. Die spotlight betekent ook dat er een groot ledenbestand is en er elke dag wel heel wat nieuwe gezichten te bewonderen vallen. Bovendien is het ook wel leuk dat Victoria Milan een internationaal zeer succesvolle website is. Ga je op zakenreis en heb je trek in een avontuurtje ter plaatse? Gewoon even Victoria Milan opstarten. Op de site is het aanmaken van een profiel in principe gratis, maar zoals standaard is binnen het wereldje zijn de opties zo beperkt dat een Premium-lidmaatschap noodzakelijk is om echt interactie te bekomen. Met een dergelijk lidmaatschap kan virtuele cadeautjes sturen, de bezoekers van je profiel bekijken, chatten met wie je wilt en onbeperkt liken. Leuk is dat je bij het inschrijven op de website meteen kunt aangeven waar je naar op zoek bent. Of dat nu een spierbundel, een dominatrix of mensen met een fixatie voor orale seks zijn. Let wel op: Victoria Milan heeft een app maar deze is jammer genoeg enkel beschikbaar voor iPhone-gebruikers.

Is Victoria Milan betrouwbaar?

Uiteraard is bij een website als Victoria Milan de betrouwbaarheid een heikel punt. Je wilt er met dergelijke delicate materie zeker van zijn dat alles vlot en correct verloopt. Op de website kan je al snel de adres- en contactgegevens van Victoria Milan terugvinden en er is ook een klantenservice met een uitgebreide FAQ. Wat de beveiliging betreft heb je bij Victoria Milan zeker genoeg opties om op beide oren te kunnen slapen. Zo is de internetverbinding op basis van 256 bit encryptie en zorgt de SSL verbinding ervoor dat jouw gegevens veilig zijn. Op de site zelf kan je dankzij de Anonymizer jouw foto’s onherkenbaar maken wat slechts opgelost kan worden door het zelf toekennen van toegangssleutels aan leden naar keuze. Wil je de site meteen sluiten? Dan is er ook een paniekknop rechtsonder in beeld.

Klantenservice en klachten

Victoria Milan heft een bijzonder uitgebreide helpdesk ter beschikking gesteld op de website. Deze hulpartikelen zijn onderverdeeld in heel wat categorieën en bieden absoluut een antwoord op de vaakst gestelde vragen. Vind je toch het antwoord er niet tussen of heb je een klacht? Dan kan je via een reactieformulier dat kenbaar maken.

Wil jij ook beoordelen?

Heeft Victoria Milan geen geheimen voor jou? Dan zijn jouw ervaringen exact waar we naar op zoek zijn. Laat hier een review achter en laat je stem horen. Heb je klachten of opmerkingen over de werkwijze van Victoria Milan? Schrijf jouw beoordeling van deze internationale datingsite en help een ander een goede beslissing maken!

Reviews over Victoria Milan

Gerelateerde bedrijven

Kredietspotter logo
Kredietspotter
6 beoordelingen
7
Second Love logo
Second Love
32 beoordelingen
6,8
Ashley Madison logo
Ashley Madison
1 beoordeling
10
6,7
70% zou hier weer kopen
24 beoordelingen
Ervaringen met Victoria Milan

Het bedrijf Victoria Milan is geverifieerd door ons. De webshop victoriamilan.be is al sinds 2010 een betrouwbare partij om te bestellen. Victoria Milan is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Victoria Milan maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van victoriamilan.be is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van victoriamilan.be te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Duur maar werkt deat

Mijn opinie:

Ontwerp: 9/10
Modern en strak, het huidige ontwerp roept gevoelens op van een sociale site. Verliest markeringen voor enkele kleine spelfouten.
Functie: 7/10
Lijkt te werken zoals bedoeld. Sommige menu's zijn moeilijk toegankelijk, bijna verborgen.
Verbindingsmogelijkheden: 10/10
Servers lijken goed te werken, ik had geen problemen met berichten.
Gemeenschap: 6/10
Er zijn mensen daar, maar iedereen is verdeeld door een muur. Je kunt alleen de mensen zien waarin je geïnteresseerd bent.

Totaal: 9/10

Geplaatst op: 28-03-2019
Laatst bewerkt op: 09-10-2021
Geschreven door: Alb

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Het werkt goed

Ik was eerst wat dubieus, en besloot om te wachten. Had enkele valse profielen, klik NIET op links in profielen. Dan besloot ik om het er op te wagen. Het duurde ongeveer twee weken om een vijftal mensen te vinden waarmee het klikte. Heb twee ervan onmoet. Conclusie: goed, maar wat traagjes.

Geplaatst op: 12-03-2019
Laatst bewerkt op: 09-10-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
100% anoniem en spannend

Was een paar maanden lid en heb erg genoten. Was leuk om dit een keer te doen en heb enorme spannende verhalen gedeeld met een hoop vrouwen. Ik heb er in de avonduurtjes lekker van genoten als je snapt wat ik bedoel. Ik was niet uit op een afspraakje en kon 100% anoniem chatten.

Geplaatst op: 08-10-2014
Laatst bewerkt op: 09-10-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Leuk en spannend

Is in mijn ogen echt een leuke site om gewoon te proberen en lekker te chatten met vrouwen. Ga gewoon eens een gesprek aan met iemand en deel je spannende gedachten.

En als je wilt afspreken dan maak je gewoon een afspraakje.

Eerst gratis inschrijven en kijken of het wat voor je is.

Geplaatst op: 01-04-2014
Laatst bewerkt op: 09-10-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Waargebeurd verhaal

Het is wat cru maar ik heb hier mee mijn huwelijk gered. Ze weet hier niets over.

Geplaatst op: 14-02-2014
Laatst bewerkt op: 09-10-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Actieve site

Vanaf het eerste gebruik van het gratis lidmaatschap begon ik al snel een enorme lijst met actieve leden te zien, als vrouw voelde ik me niet geïntimideerd en zou deze site aanbevelen aan anderen die plezier willen hebben zoals ik!

Geplaatst op: 30-04-2021
Laatst bewerkt op: 14-07-2021
Geschreven door: Anoniem

9 / 10
5/5 5/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede service maar onbetrouwbare app

Een vriendelijke en gastvrije gemeenschap. De website is echter niet perfect, zou veel verbetering kunnen gebruiken.

Geplaatst op: 30-05-2019
Laatst bewerkt op: 09-10-2021
Geschreven door: Suzanne

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Verslavend

Okay, gratis ervaringen: Ik heb voldoende aandacht gekregen maar ik kon geen echte verbinding maken. Ik heb het gevoel gekregen dat de gratis versie er is om u te laten zien dat de site functioneel is.

Premium ervaring: Als u betaalt, heb jij toegang tot de echte ervaring. Sommige contacten uit de gratis modus bleken niet te reageren nadat ik met hen had gesproken. Ik heb er een paar gevonden die dat wel deden, maar de meeste actie kwam van mij door actief op zoek te gaan naar partners. Sommige potentiële partners vlokken uiteen, maar dat geen verrassing is. Uiteindelijk had ik nog 2 andere gebruikers klaar om met me af te spreken voordat ik stopte om deze recensie te schrijven.

Geplaatst op: 03-04-2019
Laatst bewerkt op: 09-10-2021
Geschreven door: Ayymen

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
De website is echter niet perfect, zou veel verbetering kunnen gebruiken

Ik zou niet zeggen dat deze site oplichter is, maar dat je sommige verdachte gebruikers kunt tegenkomen. Sommigen proberen je creditcardnummer te krijgen of vragen meteen om je e-mailadres. Denk dat ze Nigeriaanse scammer zijn, maar na het melden van deze "meisjes" hebben moderators ze van de site verwijderd. Dus weet managenent over deze kwestie.
Ik was afgelopen najaar meer dan vier maanden op de site actief geweest en hoewel het tijdrovend was, heb ik de liefde daar gevonden. Zeker het proberen waard
Pas maar op voor de automatische verlenging: je moet het zelf stoppen of de klantenservice contacteren om dit te doen, anders nemen ze geld op nadat uw lidmaatschap op is.

Geplaatst op: 22-03-2019
Laatst bewerkt op: 09-10-2021
Geschreven door: Chris

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Gratis lid geworden

Ik kon gratis lid worden en dacht waarom niet. Heb nu leuk contact met iemand en hopelijk komt er wat uit. Ga er toch niet echt voor betalen.

Geplaatst op: 01-06-2018
Laatst bewerkt op: 09-10-2021
Geschreven door: H??

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Een speciale ervaring

Als vrouw is het een heel ander gegeven. Het is duidelijk dat er veel meer mannen op deze site zitten dan vrouwen. Als vrouw word je dan ook een beetje overdonderd. Voor mij was het een heel interessante ervaring. Fijne en soms ook zeer opwindende gesprekken gevoerd. Erg veel mannen wilden afspreken dus voor mij was het een beetje een luxe situatie. Momenteel zie ik iemand met wie het wel klikt. Ik heb me daarom ook van de site gehaald. Ik sluit zeker niet uit dat ik me er terug opzet als het met deze man toch een keer stopt. Vrouwen moeten gelukkig niet betalen anders zouden nog minder vrouwen de stap zetten.

Geplaatst op: 29-02-2016
Laatst bewerkt op: 09-10-2021
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Leuk hoor

Helaas niet altijd de reacties gekregen van de dames waar ik veel interesse in had, maar dat hoort nu eenmaal bij het online date wereldje.

Heb een aantal spannende chats gehad & met een aantal dames heeft dit geleid tot een afspraakje. Leuke site, makkelijk in gebruik.

Geplaatst op: 04-03-2015
Laatst bewerkt op: 09-10-2021
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Het is goed

Ik ontwerp websites. Een goeie job, niet perfect. De kosten zijn wat hoog, maar het is een stabiele service.

Geplaatst op: 10-02-2014
Laatst bewerkt op: 09-10-2021
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Ik heb blijkbaar geluk.

- Ondanks wat vele mensen zeggen, heb ik blijkbaar geluk. Heb daar een aantal leuke vrouwen ontmoet.

- Verder ziet de interface er strak uit.

- Wel zeer prijzig.

- Maar inderdaad, er zitten een aantal nep profielen tussen.
- En heel veel leden zijn niet meer online geweest. En dat weegt toch wel zwaar mee.

Geplaatst op: 30-12-2018
Laatst bewerkt op: 09-10-2021
Geschreven door: Gast45145

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
OK

VictoriaMilan was vele jaren geleden redelijk goed. Nu, vind je veel betere sites (bijvoorbeeld: Saphrina). Maar de site is echter niet zo slecht als de meeste reviewers impliceren.

Nepprofielen? Ja, ik weet zeker dat ze veel bedriegers hebben! Oplichters? Ja, ik weet zeker dat er ook tal van oplichters zijn. Maar ze hebben ook echte authentieke profielen. Dat is een feit! Het aantal vervalsingen steeg echter in de afgelopen jaren en dat is de reden waarom ik liever gebruikmaak van andere sites die toch een betere kans op succes bieden dan VictoriaMilan.

Geloof niet altijd al die 5-sterren beoordelingen, net zo goed als je niet alle 1-ster beoordelingen moet geloven. Maak een profiel aan op VictoriaMilan, evenals op de concurrerende sites zoals Saphrina en ontdek welke site jou het meeste aanspreekt. Er is nooit EEN beste site; het hangt er helemaal vanaf van waar jij je prettig voelt.

Geplaatst op: 14-12-2015
Laatst bewerkt op: 09-10-2021
Geschreven door: Ronald

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Affaire begonnen

Mijn relatie met mijn vriendin was goed maar na 2 jaar begon de sleur. De spanning was weg en heb me toen ingeschreven bij Victoria Milan. In het begin ben ik heel terughoudend geweest maar leerde snel een leuke vrouw kennen. Ze zat in dezelfde situatie als ik. We hebben uren gechat en toen besloten eens af te spreken.

De eerste ervaring was leuk en we hebben het een tijdje aangehouden. Uiteindelijk gestopt maar was een mooie tijd.

Dankzij Victoria Milan leerde ik dat ik veel van mijn vriendin hield en vond het niet eerlijk.

Dus weet waar je aan begint want uiteindeijk is wel mijn relatie stuk gelopen toen ik het aan mijn vriendin heb verteld. Stomme keuze om het zover te laten komen.

Geplaatst op: 11-10-2014
Laatst bewerkt op: 09-10-2021
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Neppers hier ook aanwezig

Ik had begrepen dat deze site zich niet bediende van eigen nepprofielen die puur voor "entertainment" waren geplaatst en waar geen echte contacten kon worden gemaakt. Ik heb ook de algemene voorwaarden gelezen om te controleren of zoiets erin stond.
Niet dus maar ik begin echt mijn twijfels te hebben.
Twijfel 1 : Binnen enkele minuten van afronden van het inschrijven wordt mijn profiel door verschillende dames bekeken. Voor zover ik kan zien is er geen functie om gebruikers onmiddellijk alert te maken van een nieuw profiel.
Twijfel 2: Van de dames van de eerst paar dagen kwamen er verassend veel uit Groningen. (Ik woon omg. Amsterdam). Net ver genoeg weg?
Twijfel 3: Een van deze dames heeft mijn profiel maar liefst 5 keer bekeken en mij een zgh knipoog heeft gestuurd. Maar toen ik vroeg of wij wat meer zouden doen dan naar elkaars profiel kijken kwam er geen antwoord. Geen zin in mij? Kan wel maar dan waarom zo veel keer kijken?
Twijfel 4: Ik heb wel een reactie van een andere dame (in Amsterdam) gekregen. Dit lijkt voorspoedig te lopen tot vandaag. Er was een nieuwe bericht van haar en het laatste zinnetje was "ik hoop jou snel te ontmoeten". Dus ik stuurde een bericht terug met de hamvraag "waar en wanneer?". Een paar uur later toen ik ging zoeken voor een mogelijke antwoord waren niet alleen de berichten heen en weer verdwijnen maar het hele profiel! Ik heb gecontroleerd of zij mij geblokkeerd had maar nee. Paniek op het laatste nippertje? Of iemand die het gewoon leuk vindt om mensen op te jutten? Kan wel.
Twijfel 5: Naar aanleiding van het laatste geval heb ik mijn lijst van email notificaties van een knipoog gecontroleerd. Van de 9 die ik binnen een week heb ontvangen zijn 8 van de profielen verdwijnen.
Voorlopig conclusie - het kan zijn dat VM zelf geen nepprofielen plaatst maar er zijn zeker een heleboel ander die dat wel doen, En met nep bedoel ik ook mensen die schijnbaar profielen voor de lol plaatsen.
Ik heb nog 12 weken lidmaatschap te gaan dus het kan zijn dat ik later wat betere ervaringen kan vermelden.

Geplaatst op: 13-11-2016
Laatst bewerkt op: 09-10-2021
Geschreven door: Ken51

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Met open ogen erin getrapt

Ik dacht dat het wel spannend zou zijn om eens een leuke meid te scoren. Na enkele minuten al de eerste berichtjes en dan ga je....telkens meer berichten sturen en je hebt er al helemaal zin in.. Och och dacht ik vaak! waar was ik toch aan begonnen...

En vervolgens nooit een afspraak gemaakt want deze site is voor het grootste deel fake. En ik had het kunnen weten. Ik ben niet de knapste en als dan van die beeldschone dames van alles van je willen dan moet er toch een lampje gaan branden.

Maar nee hoor! Ik trapte er met open ogen in. Deze site zit vol fakers!

Geplaatst op: 26-02-2014
Laatst bewerkt op: 09-10-2021
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters een site vol met nep profielen(vrouwen) !!

Trap er niet in. Geloof me geen 1 vrouw is echt of spelen een spel met je. De reacties hieronder kloppen niet. Het is 1 grote fake show. Die bedoeld is om je geld af te troggelen. Probeer maar eens om je account te deactiveren, probeer maar eens om de automatische incasso stop te zetten. Gaat je allemaal niet lukken. Je moet naar de bank, met alle gevolgen van dien. Heb niet de illusie hier een echte vrouw aan te treffen, die paar echte, die spelen wat met je, net als de positieve beoordelingen hieronder het is allemaal nep. Tip, deel niet je mailadres of ga niet meteen op Kik. Als je graag tijden vastzit aan een site die niets oplevert, moet je lid worden van Victoia Milan. NIET AAN BEGINNEN !

Geplaatst op: 28-06-2019
Laatst bewerkt op: 09-10-2021
Geschreven door: T

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet interessant

Ik heb me gratis aangemeld om eens te kijken.
Helaas, in de buurt geen actieve vrouwen. Laatste keer online was, op enkele na, al maanden geleden. Helemaal niet de moeite om te betalen dus.
Ik wou me dan weer uitschrijven. Helaas geen knop om je profiel/account volledig te verwijderen. Wel een pagina waarop helemaal niet wordt vermeld hoe uit te schrijven. Ik heb dan maar een mail geschreven naar support@... Ben benieuwd of ze mijn account zullen verwijderen.

Geplaatst op: 04-08-2018
Laatst bewerkt op: 09-10-2021
Geschreven door: Pieterke

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters

Zijn gewoon een stel oplichters voor €1,- 2 dagen op proef daarna automatisch verlengen voor een half jaar voor €174,- kreeg geen enkele reactie van victoria milan. Veel nep profielen kreeg veel te veel reacties van vrouwen maar nooit meer antwoord terug. Heb eem email gestuurd naar ze dat ze de incasdo moesten annuleren. Nog steeds geen reactie op gehad. Ik heb gelukkig de incasso tegen kunnen houden. Ben benieuwd wat er nu gaat gebeuren.

Geplaatst op: 03-01-2018
Laatst bewerkt op: 09-10-2021
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte ervaringen met victoriammilan

Na een maand echt alle moeite te hebben gedaan blijkt 99% nep te zijn. Misschien is dit nog wel 100%. Ik heb nog vijf maanden maar weet dat dit geen optie is. Ik ben een optimist maar weet dat het hier gewoon niet gaat lukken iemand te vinden die hetzelfde wil als mij.

Geplaatst op: 14-12-2016
Laatst bewerkt op: 09-10-2021
Geschreven door: Ad

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Super Slecht

Ik heb me ingeschreven en voordat ik al klaar was had ik al mijn eerste bericht al binnen,raar raar hoe kan dat. Vervolgens zijn de beperkingen zo ingesteld dat inderdaad de inschrijving gratis is maar daar houdt het ooh bij op...Je kunt verder niks tenzij je 55 euro of zo overmaakt voor een maand. Deze site is echt waardeloos..Kort erna wilde ik mijn account verwijderen maar zelfs dat viel niet mee want voor een volledige Delete moet je 39 euro voor betalen en andere optie is gratis deactiveren.

Echt super en super slecht

Geplaatst op: 11-01-2015
Laatst bewerkt op: 09-10-2021
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Victoria Milan


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Kredietspotter logo
Kredietspotter
6 beoordelingen
7
Second Love logo
Second Love
32 beoordelingen
6,8
Ashley Madison logo
Ashley Madison
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Victoria Milan een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 24 beoordelingen geplaatst over Victoria Milan. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,7 gekregen, waarbij 70% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Victoria Milan actief?

Victoria Milan is vooral actief in de categorie dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) overspel dating.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeeft u een positieve indruk gekregen door de Victoria Milan reviews? Dan kunt u naar de website van Victoria Milan gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie