Watchbandjes-shop.nl logo

Watchbandjes-shop.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Watchbandjes-shop.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1028
Watchbandjes-shop.nl logo
Website
watchbandjes-shop.nl
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Watchbandjes-shop.nl

Smartwatches zijn meer en meer een ding. Heel wat mensen hebben er vandaag de dag eentje rond de pols. Ben jij op zoek naar een blits watchbandje? Dan is een webshop als Watchbandjes-shop.nl misschien net wat je zoekt. Maar natuurlijk ga je graag eerst even de klantbeoordelingen van deze webshop na. Zijn de ervaringen met Watchbandjes-shop.nl wel positief? Wat vertellen mensen eigenlijk over het bedrijf? Die informatie over Watchbandjes-shop.nl is wat je op deze pagina terug kunt vinden. Zo weet jij exact waar je aan begint!

Over Watchbandjes-shop.nl

Watchbandjes-shop.nl is een webwinkel die exact doet wat je al uit de naam kunt afleiden: ze verkopen watchbandjes om jouw smartwatch mee te pimpen. De webshop wordt uitgebaat door het bekende concern Webwinkel-deals en is één van de vele webshops in portefeuille van dit bedrijf. Zo zijn sites als houtenspeelgoed-shop, Ledlichtslangkopen en AirPodsHoesjes zustersites van Watchbandjes-shop.nl. Je kunt dan ook stellen dat er heel wat ervaring en knowhow binnen het bedrijf aanwezig is. Naast die specialistische kennis steunt Watchbandjes-shop.nl vooral op een uitstekende service. Zo kan je met vragen en voor advies altijd terecht bij de klantenservice. Zo krijg je in plaats van de wettelijk verplichte 14 dagen bedenktijd bij Watchbandjes-shop.nl maar liefst dertig dagen bedenktijd. Heb je graag meer informatie over Watchbandjes-shop.nl of blijf je graag op de hoogte van aanbiedingen? Dan kan je je inschrijven op de nieuwsbrief of de Facebookpagina van het bedrijf volgen.

Waarom kiezen voor Watchbandjes-shop.nl?

Op de website Watchbandjes-shop.nl vind je een groot aanbod aan smartwatchbandjes en aanverwanten terug. En dat bovendien van alle populaire en minder populaire merken. Zo kan je op de website de volgende categorieën terugvinden: apple watch bandjes, FitBit bandjes, Xiaomi bandjes, Samsung bandjes, AirPodscase en AirTag Sleutelhanger. Elk van deze categorieën valt nog eens uiteen in subcategorieën wat betreft formaat, kleur en andere specificaties. Op de website vind je ook een handige zoekbalk waar je trefwoorden naar keuze in kunt vullen. Heb je uiteindelijk een keuze kunnen maken? Dan geniet je bijcWatchbandjes-shop.nl altijd van gratis verzending binnen Nederland. Bovendien mag je jouw bestelling reeds een dag later in huis verwachten als je voor 17 uur besteld hebt. Betalen kan op een veilige manier in jouw eigen vertrouwde bankomgeving. Dat kan via onder andere iDeal, PayPal, Mastercard, Visa, Afterpay en ga zo maar door. Opties zat dus!

Is Watchbandjes-shop.nl betrouwbaar?

Het spreekt voor zich dat je online goed op moet letten dat je niet belazerd wordt. Bij Watchbandjes-shop.nl hoef je daarvoor alvast geen schrik te hebben. De webshop is niet alleen een onderdeel van een bekend concern met een goede reputatie, maar beschikt ook over een eigen klantenservice. Bovendien vind je op de website ook heel wat belangrijke gegevens terug zoals adres van de hoofdzetel en nummer van de Kamer van Koophandel. Bij Watchbandjes-shop.nl vind je tevens reviews van echte klanten terug. Bovendien is de verbinding met de website veilig en kan je ook veilig betalen. Er is een duidelijke klachtenregel en ten slotte is Watchbandjes-shop.nl ook aangesloten bij het keurmerk Q-Shops. Dat betekent dat er een grondige kwaliteitscontrole van de betrouwbaarheid reeds heeft plaatsgevonden. Kortom: je kunt op je beide oren slapen.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag voor de klantenservice? Dan zijn er bij Watchbandjes-shop.nl wel enkele mogelijkheden om die vraag over te brengen. Zo is er op de website zelf een handig contactformulier dat je in kunt vullen. Daarnaast is het ook mogelijk om een mail te sturen naar het bedrijf. Je kunt ook via de Facebookpagina een bericht sturen of natuurlijk per briefwisseling jouw vraag stellen. De klantenservice van Watchbandjes-shop.nl reageert meestal binnen de werkdag op vragen. Heb je een klacht? Dan kan je die best per mail laten weten. Bij klachten ontvang je een ontvangstbevestiging en na ten laatste twee weken een voorstel tot oplossing. Kan je je hierin niet vinden? Dan ontstaat een geschil voor de geschillenregeling die dan het laatste woord heeft.

Wil jij ook beoordelen?

Koop jij jouw smartwatchbandjes bij Watchbandjes-shop.nl? Dan is jouw mening van goudwaarde voor iedereen op zoek naar meer informatie over dit bedrijf. Hoe zou jij bijvoorbeeld de kwaliteit van de bandjes beoordelen? Wat is jouw ervaring met de levertijd van de onderneming? Hoe zit het met de klantenservice? Is de website overzichtelijk opgebouwd? Is er voldoende aanbod? Schrijf op deze pagina jouw review over Watchbandjes-shop.nl. Je vertelt er jouw verhaal mee en helpt bovendien iemand anders verder!

Reviews over Watchbandjes-shop.nl
Gerelateerde bedrijven
Zeeman logo
Zeeman
4 beoordelingen
9
Superdry logo
Superdry
2 beoordelingen
9
Björn Borg logo
Björn Borg
4 beoordelingen
6,3
Gerelateerde blogartikelen
8,3
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Onze beoordeling over Watchbandjes-shop.nl

Het bedrijf Watchbandjes-shop.nl is geverifieerd door ons. De webshop watchbandjes-shop.nl is al sinds 2015 een betrouwbare partij om te bestellen. Watchbandjes-shop.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Watchbandjes-shop.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Watchbandjes-shop.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van watchbandjes-shop.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Watchbandjes-shop.nl.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Slechte service, slechte bandjes

Als je goede kunstof bandjes zoekt voor een lage prijs dan zit je hier goed. Mijn eerste bandje daar waren prima. Echter zodra je metalen bandjes daar koopt zul je je ergeren aan de kwaliteit. Ze verbuigen snel, sommige moet je half uit elkaar halen om te verkleinen en hebben gevaarlijke pinnentjes die na een dag er al weer uitlopen, sluitingen die niet goed sluiten die mij persoonlijk al 1 kapotte iwatch opleverde (reparatie 327,10!). En als je wilt terug sturen, dan reageren ze gewoon domweg niet op je meer.

Geplaatst op: 25-08-2022
Laatst bewerkt op: 25-08-2022
Geschreven door: Anoniem

7 / 10
5/5 1/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer snelle levering

Ik heb mijn bandjes op vrijdag in de late middag besteld en zaterdag ochtend waren ze al meteen binnen. De kwaliteit is super, helemaal voor deze prijzen. Zodra ik er meer nodig heb kom ik hier terug. Aanrader!

Geplaatst op: 24-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Tom P.

8 / 10
3/5 3/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Watchbandjes-shop.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Zeeman logo
Zeeman
4 beoordelingen
9
Superdry logo
Superdry
2 beoordelingen
9
Björn Borg logo
Björn Borg
4 beoordelingen
6,3
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Watchbandjes-shop.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Watchbandjes-shop.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,3 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Watchbandjes-shop.nl actief?

Watchbandjes-shop.nl is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) modeaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Watchbandjes-shop.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Watchbandjes-shop.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie