YoursClothing logo

YoursClothing reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

YoursClothing reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
1210
YoursClothing logo
Website
YoursClothing
Categorie
Mode

Reviews en Ervaringen YoursClothing

Heb je een grote maat en ben je op zoek naar leuke kleding? Dan is YoursClothing een goede webshop voor jou. Maar alvorens te bestellen, wil je natuurlijk graag weten of kopen bij YoursClothing een goede beslissing is. Lees daarom eerst de reviews van YoursClothing. Wij hebben alle beoordelingen hier op een rij gezet. Lees wat de ervaringen van andere kopers zijn en neem een weloverwogen beslissing om bij YoursClothing te kopen.

Over YoursClothing

YoursClothing werd eind van de jaren 1990 opgericht door Andrew Killingsworth die op de markt van East Anglia, Engeland, dameskleding verkocht. In één van de pakketten die hij inkocht bij zijn leverancier vond hij een lading dameskleding in grote maten. De collectie was razendsnel uitverkocht en Andrew voelde dat er een grote markt was voor betaalbare mode voor grote maten. Sindsdien heeft hij YoursClothing uit laten groeien tot een van de grootste kledingwinkels in grote maten van Engeland. YoursClothing is ondertussen bezig aan de verovering van het Europese vasteland. Opererend vanuit de hoofdzetel in Peterborough, Engeland, heeft het bedrijf vele websites opgericht in meerdere talen. De producten worden verzonden naar meer dan 100 landen. In Engeland heeft YoursClothing meer dan 160 fysieke winkels en er zijn plannen om winkels te openen in heel Europa. De online aanwezigheid van YoursClothing is heel groot. Zowel op Facebook, Twitter als Instagram heeft het bedrijf tienduizenden fans, die ze regelmatig uitnodigen om in hun campagnes te figureren. Het bedrijf wil op deze manier diversiteit in de mode-industrie aanmoedigen. De vijf kernwaarden van YoursClothing zijn kwaliteit, de perfecte pasvorm, de beste prijs-kwaliteitverhouding, een deskundige service en trendy artikelen. Het bedrijf wordt gevormd door de gemotiveerde en gepassioneerde werknemers die er naar streven om de klantenervaring zo positief mogelijk te maken.

Waarom kiezen voor YoursClothing?

YoursClothing is Engelands meest geliefde kledingmerk in grote maten. De retailer verkoopt damesmode vanaf maat 42 tot maat 68. Het kledingmerk maakt mode voor alle vrouwen, ongeacht hun leeftijd, kledingmaat of vorm. YoursClothing verkoopt comfortabele, moderne, betaalbare dameskleding. Je vindt er een modieus stuk voor elke gelegenheid. Dankzij hun in-house team zorgen ze ervoor dat elk kledingstuk de perfecte pasvorm heeft en dat je rondingen op de juiste manier in de verf worden gezet. Maak je outfit af met een paar schoenen met goede pasvorm en een alledaagse essential, zoals een bh, lingerie en shapewear. In het uitgebreide assortiment vind iedere vrouw gegarandeerd haar gading.

Is YoursClothing betrouwbaar?

Als je YoursClothing opzoekt, zal je merken dat het bedrijf al vele positieve beoordelingen heeft ontvangen. Duizenden klanten roemen het bedrijf voor hun goede prijs-kwaliteitverhouding en de snelle levering. Hier en daar is er een slechte review te vinden, maar dat overkomt zelfs de besten. Daarnaast heeft het bedrijf in de loop der jaren al verschillende awards gewonnen zoals Best High Street Retailer en Best Swimwear Range tijdens de Britisch plus-size awards van 2016.

Klantenservice en klachten

Op de website van YoursClothing vind je een pagina met de meest gestelde vragen, daar vind je vaak al een antwoord op jouw vraag. Heb je toch nog een vraag of een klacht, dan kun je YoursClothing bereiken via het contactformulier. Converseren doe je met de klantenservice die in Engeland gevestigd is. Je kunt ook de oprichter rechtstreeks je feedback bezorgen, zijn e-mailadres vind je gewoon op de website van YoursClothing.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al kleding gekocht bij YoursClothing? Of heb jij je bestelling moeten retourneren en heb je daar problemen bij ondervonden? Hoe heb je eventuele moeilijkheden met je bestelling opgelost? Wij willen het weten. Laat hieronder jouw beoordeling over YoursClothing achter en help andere kopers om een doordachte beslissing te nemen om bij YoursClothing te kopen.

Reviews over YoursClothing

Gerelateerde bedrijven

s.Oliver logo
s.Oliver
3 beoordelingen
7,3
Burned Sports logo
Burned Sports
1 beoordeling
10
Profuomo logo
Profuomo
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

4,1
19% zou hier weer kopen
12 beoordelingen
Lees onze review over YoursClothing

Het bedrijf YoursClothing is geverifieerd door ons. De webshop YoursClothing is al sinds 2017 een betrouwbare partij om te bestellen. YoursClothing is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. YoursClothing maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van YoursClothing is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van YoursClothing. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van YoursClothing.

Geplaatst op: 09-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Snel geleverd!

Snel geleverd, zoals beschreven en perfect formaat. Responsieve verkoop en ondersteuning. Het soort witte handschoen dat je zoekt bij een luxe aankoop. Wat valt er nog te zeggen?

Geplaatst op: 05-04-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Romy M.

7 / 10
3/5 3/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Wel bestellen maar niet leveren en geen reactie op mijn mail

5 nov vest besteld en betaald nog steeds niet geleverd en geen reactie op de vraag waar het blijft . Je krijgt alleen een standaard mail dat ze het druk hebben ?????

Geplaatst op: 01-01-2022
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Anja V.

6 / 10
5/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Betaald maar niks geleverd

Ik heb ruim voor kerst een bestelling gedaan die is vandaag 4 januari nog steeds niet binnen. De tweede bestelling is ook nog niet binnen terwijl ze beloven 4 tot 5 dagen. Communicatie is bijna niet mogelijk, ze hebben geen telefoonnummer vermeld, je kan alleen een mail sturen en je krijgt een nietszeggende mail in het Engels terug waarin ze alles afschuiven op de vervoerder en je krijgt een track&trace link die niet werkt. Ik denk dat ik bedonderd ben en nooit een pakket of geld terug krijg. Nooit meer!

Geplaatst op: 04-01-2022
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
3/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Bestelling wordt maar niet bezorgd.

Zit al weken op mijn bestelling te wachten terwijl er in de bevestigingsmail staat dat er binnen 4 tot 5 werkdagen wordt bezorgd. Na contactpoging krijg ik doodleuk een mail terug waarin ik zie dat ze de bestelling gevolgd hebben. Dat had ik zelf ook al gedaan. Krijg geen normaal antwoord en dus ook geen artikelen. Was voor mij de eerste en meteen de laatste keer dat ik hier iets besteld heb

Geplaatst op: 01-04-2022
Laatst bewerkt op: 01-04-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geen geld retour geen reactie op mijn mail-vragen

Geen geld terug ontvangen van Yours Clothing
Op 17 juli een bericht ontvangen van yours, zie hieronder, echter 24 werkdagen later het is nu 19 augustus, nog steeds geen geld retour op mijn rekening.
3 x hierover een bericht gestuurd naar yours, echter tot nu toe geen reactie gehad.
Gaat om 63 euro WAAR BLIJFT MIJN GELD

Op za 17 jul. 2021 09:28 schreef Yours Clothing
Beste Mevr.
Wij hebben uw gedeeltelijke retourzending in goede orde ontvangen, dank voor het terugsturen van de artikelen.
De terugbetaling is inmiddels verwerkt en zal binnen 7 werkdagen in uw account verschijnen.
Hartelijk dank voor uw klandizie.
Met vriendelijke groet,
Het voltallige team van Yours Clothing Clothing

MAAR NOG STEEDS GEEN GELD RETOUR
Slechte zaak Yours Clothing, Ondanks de leuke kleding ik bestel niets meer als dit niet wordt geregeld

Geplaatst op: 28-08-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: A D.

4 / 10
1/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
DUUR RETOURNEREN, SLECHTE KWALITEIT!

Als je iets wilt retourneren moet je 6 euro betalen en is het label onleesbaar!
Slechte kwaliteit, zeer lange levertijd!
Koop hier NOOIT weer!!!

Geplaatst op: 11-05-2022
Laatst bewerkt op: 11-05-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Leveren niet.... wel betaald

Ik heb op 20 april een blouse besteld het is nu 4 mei,helaas kan niemand mij helpen waar mijn pakketje is ja bij de invoerdouane pffff.
Nooit meer bestel ik iets bij yours clothing..

Geplaatst op: 04-05-2022
Laatst bewerkt op: 04-05-2022
Geschreven door: R N.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slecht, heel onbetrouwbaar

Slecht bedrijf, niet bij bestellen.
Komen niet na wat ze zeggen.
Bezorgtijd duurt veel langer dan ze zeggen.
Reageren niet op mail.
Ook reageren ze niet op contact formulier.
1 ster is nog teveel.
Ik raad ze niet aan om te kopen.
Niet kopen dus.

Geplaatst op: 14-01-2022
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Een zeer onbetrouwbaar bedrijf.product wat ik besteld heb is nog steeds niet bezorgd. Bezorgtijd van 4-5 dagen kunnen ze niet waarmaken.Ik raad aan om niet bij dit bedrijf te bestellen.

1 ster is nog te veel in de beoordeling.
Van mij zijn ze 0 sterren waard.
Zeer onbetrouwbaar. Bezorgtijd van 4-5 dagen kunnen ze niet waarmaken.
Ik wacht al 10 dagen na bestellen van product.
Reageren totaal niet op mail.
Mail gegevens kloppen niet krijg ik foutmeldingen op.
Contact opnemen via Contactformulier wordt totaal niet op gereageerd.
Een telefoon nummer in Nederland hebben ze niet.
Je weet totaal niet waar je aan toe bent.
Ik raad dit bedrijf ten sterkste af.
Veel slechte ervaringen lees ik over hun, niet alleen ik ben met hun slecht af, maar nog vele mensen meer zijn slecht af met yours clothing.
De naam zegt het al

Geplaatst op: 14-01-2022
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Betalen retournering niet terug. Zeer slechte service en communicatie. Pas op mensen bestel nooit bij yourclothings!

Ik heb een retournering van 2 producten gedaan totaal bedrag 128€. Dit is op 26-11-2021 gedaan na ontvangst is zal dit volgens hun site binnen 5-7 dagen teruggeboekt worden. Het is nu 28-12-2021 ruim 1 maand geleden. ik heb diverse keren dmv contactformulier de status gevraagd maar krijg geen antwoord op mijn vraag maar een automatische antwoord. het bedrag is ook niet teruggestort op mijn bankrekening. Ik ben zeer teleurgesteld in de slechte service en voel mij opgelicht. Ze reageren niet met een antwoord op mijn vraag en betalen niet terug. Pas op mensen bestel niet bij yoursclothing!!!!

Geplaatst op: 28-12-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Mefkure K.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Retourbering na meer dan 1 maand nog niet teruggeboekt. Yoursclothing betaald niet terug zeer slechte service en communicatie. Voel mij opgelicht!

Ik heb een retournering van 2 producten gedaan totaal bedrag 128€. Dit is op 26-11-2021 gedaan na ontvangst zal dit volgens hun site binnen 5-7 dagen teruggeboekt worden. Het is nu 28-12-2021 ruim 1 maand geleden. ik heb diverse keren dmv contactformulier de status gevraagd maar krijg geen antwoord het bedrag is ook niet teruggestort op mijn bankrekening. Ik ben zeer teleurgesteld in de slechte service en voel mij opgelicht. Ze reageren niet met een antwoord op mijn vraag en betalen niet terug. Pas op mensen bestel niet bij yoursclothing!!!!

Geplaatst op: 28-12-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Mefkure K.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over YoursClothing


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

s.Oliver logo
s.Oliver
3 beoordelingen
7,3
Burned Sports logo
Burned Sports
1 beoordeling
10
Profuomo logo
Profuomo
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is YoursClothing een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 12 beoordelingen geplaatst over YoursClothing. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4,1 gekregen, waarbij 19% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is YoursClothing actief?

YoursClothing is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels en schoenenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de YoursClothing reviews? Dan kunt u naar de website van YoursClothing gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie