adidas logo

adidas reviews, ervaringen en beoordelingen

adidas reviews, ervaringen en beoordelingen
2378
adidas logo
Website
adidas
Categorie
Mode

Reviews en Ervaringen Adidas

Een weloverwogen keuze hoef je niet alleen te maken. Levensechte ervaringen van zij die je voorgingen geven je een duidelijk beeld van Adidas en wat het voor je kan betekenen. Waarin maakt Adidas het verschil? Is winkelen bij Adidas betrouwbaar? Vandaag ontdek je het allemaal.

Over Adidas

Misschien wist je het nog niet, maar Adidas wordt officieel met een kleine letter geschreven. Het bedrijf is afkomstig uit het Duitse Herzogenaurach en werd omstreeks 1920 opgericht door grondlegger Adolf (Adi) Dassler. In uitgebreide gesprekken met atleten polste hij naar hun ervaringen met het schoeisel. Hij observeerde voortdurend wat aangescherpt of uitgevonden kon worden, om beter aan hun noden en wensen te voldoen. Deze zorgvuldigheid straalt Adidas zijn gehele geschiedenis lang al uit. Sedert 2016 nam Kasper Rorsted de fakkel over als CEO en hierbij nam hij een moderne visie in. Er kwam een focus op het digitale tijdperk van vandaag en er werd gebouwd aan het creëren van het nieuwe.

Waarom kiezen voor Adidas?

Adidas staat internationaal gekend als een luxueus sportlabel. Binnen het aanbod wordt er een onderscheid gemaakt tussen drie lijnen. Adidas Originals, voorheen gekend als Adidas Heritage brengt klassiekere, dagelijks draagbare items mee. Denk hierbij aan Superstar en Gazelle. Verscheidene beroemdheden gingen een samenwerking aan met Adidas en gaven er een eigen klemtoon aan. Denk hierbij aan Pharell Williams, Katy Perry, Liam Gallagher, Kanye West en Rita Ora. Adidas Performance biedt het geheel aan sportartikelen. Het wordt gekenmerkt door drie schuine strepen, die je vaak op schoenen terugziet. Binnen dit gamma bundelen Adidas en Stella McCartney hun krachten. Adidas NEO focust op het jongere publiek. Vandaag de dag bouwt Adidas actief aan duurzame overwegingen. Met Own The Game plaatst Adidas gebruikers centraal - ze streven naar een actieve, gezonde levensstijl en ontwikkelen zich zowel op digitaal als duurzaam gebied. Wanneer het om duurzaamheid gaat, verlegt Adidas wel degelijk grenzen.

Is Adidas betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van Adidas staat erg sterk. Wanneer je rondvraag doet binnen je nabije omgeving, merk je ongetwijfeld veel enthousiasme op. Adidas wordt ook binnen het online gebeuren uitgebreid belicht - je vindt hen terug via Sociale Media zoals Twitter, Linkedin en Facebook en daarnaast zijn ze beursgenoteerd. Een update van rapporten vind je dan ook gemakkelijk terug via hun website. Wie aan sportartikelen denkt, denkt onmiddellijk aan Adidas.

Klantenservice en Klachten

Adidas zijn klantenservice is doorlopend bereikbaar en helpt je van A tot en met Z verder. Een overzicht aan veelgestelde vragen brengt al veel duiding. Zit je met een andere vraag, opmerking, suggestie of klacht? Via e-mail of telefoon word je tijdig en nauwkeurig op weg geholpen.

Wil jij ook beoordelen?

Vandaag ontdekte je alles over de betrouwbaarheid van Adidas. Op basis hiervan kon je een afweging maken. Heb je ondertussen ervaring met het label? Help je anderen graag verder met hun beslissing? Dit kan zeker - laat gerust een eigen beoordeling achter.

Reviews over adidas
Gerelateerde bedrijven
Zeeman logo
Zeeman
4 beoordelingen
9
Expo XL logo
Expo XL
2 beoordelingen
8,5
Urban Outfitters logo
Urban Outfitters
6 beoordelingen
5,2
Gerelateerde blogartikelen
7
34% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Onze beoordeling over adidas

Het bedrijf adidas is geverifieerd door ons. De webshop adidas is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. adidas is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. adidas maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

adidas is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van adidas te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van adidas.

Geplaatst op: 08-04-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Onbetrouwbaar

Drie weken geleden cadeautje besteld. Vandaag, op de dag van de verwachte levering wordt bestelling ineens geannuleerd. Voor service en levering had ik dus graag een nul gegeven, maar dat kan blijkbaar niet.

Geplaatst op: 29-12-2022
Laatst bewerkt op: 29-12-2022
Geschreven door: Roel L.

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte service

Ik bestelde op 30/03/22 sportschoenen om mee te geven op sportklas. De schoenen werden snel geleverd, maar bleken jammergenoeg te klein (nochtans maat die hij bij andere schoenen heeft). Ik stuurde ze onmiddellijk terug via een DPD postpunt, maar hoorde niets. Ik nam contact op met de klantendienst van adidas, die mij wist te vertellen dat mijn schoenen reeds in Duitsland aangekomen waren, maar het nog twee weken kon duren vooraleer de omruiling verwertkt zou zijn. Aangezien ik de schoenen tegen een bepaalde tijdstip nodig had, was het voorstel om de omruiling te annuleren en een terugzending van te maken en de schoenen opnieuw te bestellen (winkelwagentje gemaakt door servicemedwerker adidas met te betalen sokken bijgevoegd). Ik haald de sokken uit en bestelde de schoenen opnieuw. Jammergenoeg zitten de schoenen nu al 5 dagen vast bij DPD en kan adidas zogezegd niets voor mij doen. Gisteren kwam de servicemedwerker niet verder dan te zeggen dat het bij hen verstuurd is en dat ik kan blijven uitkijken naar de levering.
Vandaag is het voorstel om terug te betalen - maar voor mij is de eindsom voorlopig dat ik twee paar schoenen betaalde ondertussen en 15 dagen na mijn bestelling geen schoenen in bezit heb om mee te geven op sportklas. Ik ben ook heel erg ontevreden over de service van adidas wanneer hun leverancier blijkbaar tekort schiet. Ik nam zelf al 5x contact op met DPD (betalend voor mij), adidas neemt helemaal geen actie.

Geplaatst op: 15-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
3/5 2/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Flink afgeprijsd

Ik had hier een sweater besteld en deze was goed afgeprijsd. Hij was binnen een aantal dagen in huis en ben er erg blij mee. Het bestellen ging gemakkelijk en alles kwam netjes en stevig ingepakt bij mij aan.

Geplaatst op: 06-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sophie H.

10 / 10
5/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over adidas
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Zeeman logo
Zeeman
4 beoordelingen
9
Expo XL logo
Expo XL
2 beoordelingen
8,5
Urban Outfitters logo
Urban Outfitters
6 beoordelingen
5,2
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is adidas een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over adidas. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is adidas actief?

adidas is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels , schoenenwinkels , sportkleding en tassen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de adidas reviews? Dan kunt u naar de website van adidas gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie