Aqualibi logo

Aqualibi reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Aqualibi reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4461
Aqualibi logo
Website
aqualibi.be
Categorie
Dagje weg
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Aqualibi

Zin in een spannende wildwaterbaan? Of gewoon even een poosje heerlijk opfrissen in het zwembadwater? Je zou dan kunnen kiezen voor Aqualibi. Dit is een ideale plek voor waterratten. Voordat je echter naar deze plek vertrekt, lees je graag nog even wat de ervaringen van andere mensen zijn. Het is tenslotte jammer om een ticket te betalen en dan teleurgesteld rond te lopen in het zwembad. Wij hebben de recensies over Aqualibi voor je verzameld. Bekijk hier wat andere gasten van dit park vertellen over het zwembad. Na het lezen van deze reviews maak je een weloverwogen beslissing om hier wel of niet te gaan zwemmen.

Over Aqualibi

Aqualibi is een waterpark van Walibi. Het bestaat al sinds 1987. Net als Walibi bevindt het zich in de Waalse gemeente Waver. In 2010 is het zwembad een tijd dicht geweest voor een grote renovatie. Meer dan een jaar later ging Aqualibi pas weer open en was er gerenoveerd. Er waren onder meer ook een aantal extra glijbanen geplaatst. Je kunt dit eigenlijk geen gewoon zwembad noemen. Er zijn namelijk allerlei glijbanen en wildwaterbanen aanwezig.

Waarom kiezen voor Aqualibi

Aqualibi biedt plezier aan groot en klein. Voor de jongste gasten is er onder andere een klein strandje met allerlei faciliteiten waar jonge kinderen van genieten. Mensen die liever meer adrenaline laten stromen, kunnen kiezen voor een van de vele glijbanen of wildwaterbanen. Zeker de Flash geeft een regelrechte kick. Je vindt in dit zwembad ook het sterkste golfbad van heel België. In de Laguna Verde kun je terecht als je graag wilt ontspannen in bubbels, massagestralen en heerlijk warm water. Zo is het prima mogelijk om met het hele gezin een dagje door te brengen in dit waterpark. Het is ook mogelijk om je verjaardag hier te vieren. Of om Aqualibi te reserveren als bedrijf.

Is Aqualibi betrouwbaar?

Aqualibi is al te bezoeken sinds 1987. Na zoveel jaren hoef je absoluut niet meer bang te zijn dat een bedrijf niet betrouwbaar is. Het is ook prettig om te weten dat er een aantal jaren geleden een grootschalige renovatie plaatsvond. Je weet dan dat het in orde is met de veiligheid, maar ook dat de entourage de feestvreugde verhoogt. Het is daarnaast ook mogelijk om contact op te nemen met de klantenservice van het park. Bekijk je recensies van andere gasten, dan zijn de beoordelingen wisselend. Bij een zwembad is dat echter altijd wel lastig. Vindt de een het water te koud, dan vindt een ander het juist weer te warm. Over het algemeen zie je echter wel dat mensen graag nog een keer terugkomen in het zwembad en dat is als bedrijf eigenlijk de beste beoordeling die je kunt ontvangen.

Klantenservice en klachten

Heb je een klacht, dan kun je deze zeker melden bij de klantenservice. Daar helpen ze je graag verder. Je leest op de site precies hoe je het beste contact op kunt nemen in het geval van klachten. Heb je algemene vragen over bijvoorbeeld de openingstijden, tickets of iets dergelijks, dan kun je het beste even goed kijken op de site zelf. Of je raadpleegt de veelgestelde vragen. Waarschijnlijk wordt jouw vraag daar ook al behandeld. Zo niet, dan kun je altijd zelf even bellen, mailen of het contactformulier invullen en verzenden.

Wil jij ook beoordelen?

Bezocht jij heel recent Aqualibi? Zou je willen vertellen of je het daar naar je zin hebt gehad? En wat vonden de kinderen ervan? Laat dit zeker weten in een review. Zo geef je aan andere mensen een goed beeld van dit zwembad. Is dit een waterpark waar je nooit meer naar toe wil omdat het een negatieve ervaring voor je was? Laat ook dat weten in een recensie. Aan eerlijke beoordelingen hebben andere consumenten het meest. Na het lezen van verschillende recensies kunnen ze zelf een weloverwogen keuze maken om dit zwembad wel of niet te bezoeken.

Reviews over Aqualibi
Gerelateerde bedrijven
DagTickets logo
DagTickets
2 beoordelingen
10
Safaripark Beekse Bergen logo
Safaripark Beekse Bergen
5 beoordelingen
6,2
Wunderland Kalkar logo
Wunderland Kalkar
5 beoordelingen
5,4
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Aqualibi

Aqualibi is geverifieerd door ons expert team. De webshop Aqualibi bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Aqualibi lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Aqualibi. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Aqualibi is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van aqualibi.be te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 06-04-2022
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Aqualibi
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
DagTickets logo
DagTickets
2 beoordelingen
10
Safaripark Beekse Bergen logo
Safaripark Beekse Bergen
5 beoordelingen
6,2
Wunderland Kalkar logo
Wunderland Kalkar
5 beoordelingen
5,4
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Aqualibi een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Aqualibi. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Aqualibi actief?

Aqualibi is vooral actief in de categorie dagje weg en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) tickets.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Aqualibi reviews? Dan kunt u naar de website van Aqualibi gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie