Be2 logo

Be2 reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Be2 reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
64
Be2 logo
Website
be2.be
Categorie
Dating
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Be2

Wanneer je besluit om serieus op zoek te gaan naar een serieuze en duurzame relatie, dan zou je gebruik kunnen maken van Be2, een van de grootste relatiebemiddelingsbureaus ter wereld. Omdat je niet over één nacht ijs wenst te gaan, hebben wij speciaal voor jou de belangrijkste aspecten uit de reviews en ervaringen voor je samengevat. Op die manier heb je extra informatie en kun je een weloverwogen keuze maken en eventueel ook voor Be kiezen.

Over Be2

De missie van Be2 is om mensen die echt bij elkaar passen met elkaar in contact te brengen. Het gaat dan om mensen die nadrukkelijk op zoek gaan naar een duurzame en serieuze relatie. Be2 wil niets weten van vluchtige contacten. De specialist is al vanaf 2004 actief en het heeft vanaf dat moment zestien miljoen leden, verdeeld over dertig verschillende landen en zes continenten. Nog elke dag melden zich duizenden nieuwe leden aan. Dat zijn stuk voor stuk echte leden, want voor fake profielen is geen plaats op de websites van Be2.

Waarom kiezen voor Be2?

In de regel krijg je bij Be2 steeds een passende match voorgeschoteld. Om dat tot stand te brengen wordt gebruik gemaakt van wetenschappelijke testen die analyseren welke mensen goed bij elkaar passen. Daarbij worden ook psychologische en antropologische elementen gebruikt. Je krijgt bij Be2 nooit te maken met fake profielen. De profielen worden namelijk gecontroleerd en als de medewerkers van de specialist het vermoeden hebben dat iets niet in de haak is, dan wordt een profiel simpelweg geweigerd. Dat betekent dat je steeds met andere leden met de juiste intenties te maken krijgt. Omdat dit dus het geval is, is de kans groot dat je juist bij Be2 een nieuwe en duurzame relatie op kunt bouwen. En daar is het je uiteraard om te doen. Sinds enge tijd heeft Be2 het dienstenpakket overigens nog verder uitgebreid met de mogelijkheid om een videogesprek te voeren. Het geldt als een mooie tussenstap tussen de eerste kennismaking en een echte date.

Is Be2 betrouwbaar?

Uit de beoordelingen van mensen die al lid zijn van Be2 zijn unaniem in hun mening; met Be2 heb je te maken et een zeer betrouwbare dating website. De profielen worden gecontroleerd en zaken als jouw e-mailadres en jouw telefoonnummer worden nooit aan andere mensen doorgegeven. Bovendien geldt Be2 als een zeer veilige dating website. Zo wordt onder meer gewerkt met SSL verbindingen en geldt er een encryptie protocol. Daardoor is steeds sprake van veilige communicatie en kun je bovendien veilige betalingen uitvoeren. Ook de service die Be2 levert staat te boek als zeer betrouwbaar. Van fake profielen om zo het ledenaantal geforceerd hoog te houden is bij Be2 geen sprake. Dat Be2 een betrouwbare dating website is, blijkt ook wel uit de hoge cijfers die bestaande klanten aan de website geven.

Klantenservice en klachten

Van een wereldspeler als Be2 mag je verwachten dat er ook sprake is van een goede klantenservice. En dat is dan ook het geval. Mocht je vragen hebben over de dienstverlening of wil je een klacht indienen, dan krijg je daar dan ook ruim de gelegenheid voor. Overigens komen we in de recensies die we doorgenomen hebben niet één keer het woord klacht tegen. Mocht jij echter wel een klacht hebben, dan kun je die onder meer schriftelijk indienen. Je vindt namelijk het adres van Be2 gewoon op de website. Je kunt eveneens besluiten je klachten per e-mail neer te leggen, zoals je op deze weg ook met al jouw vragen terecht kunt. Verder is er door Be2 nog een contactformulier ontwikkeld. Ook op die manier kun je dus contact opnemen met Be2 voor vragen en met klachten.

Wil jij ook beoordelen?

Wanneer je keuzes te maken hebt, dan wil je zoveel mogelijk informatie opdoen om zo maar de beste beslissing te nemen. In dat kader kun je heel erg veel hebben aan de beoordelingen van mensen die al eens gebruik hebben gemaakt van een dienst of een bepaald product. Deze recensies geven je namelijk vanuit de eerste hand steeds onafhankelijke en vooral ook praktische informatie. Aan die informatie heb je echt iets en dergelijke recensies helpen je echt bij het maken van de juiste keuze. Daarom willen we jou vragen of jij bereid bent in het vervolg ook een beoordeling van een dienst of product achter te laten. Daar help je andere mensen namelijk mee wanneer zij ook knopen door moeten hakken.

Reviews over Be2
Gerelateerde bedrijven
Gaybuddy logo
Gaybuddy
3 beoordelingen
8,7
MetJou logo
MetJou
4 beoordelingen
6
Rendez-vous logo
Rendez-vous
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
6,8
50% zou hier weer kopen
5 beoordelingen
Lees onze review over Be2

Be2 is geverifieerd door ons expert team. De webshop Be2 bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Be2 lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Be2. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van be2.be is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van be2.be. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Be2.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Geen duidelijke site en erg duur

is erg ingewikkeld onduidelijk en leden van andere kan van het land nooit een reactie op een bericht of likes nee denk veel fake leden

Geplaatst op: 15-04-2024
Laatst bewerkt op: 15-04-2024
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Aanbod is groot

Ik zou Be2 vooral willen prijzen om hun grote aanbod. Daardoor kan je echt uren lang zoeken naar leuke meiden. Verder prima datingsite.

Geplaatst op: 11-07-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Herman S.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Beste datingsite

Be2 is een van de grootste websites in europa als het om daten gaat dacht ik zo. Ik kende ze van de reclame en omdat ze al zo lang meegaan dacht ik dat moet wel goed zijn.

Ik ben na het inschrijven vrij snel in contact gekomen met een leuke man. En niet veel later zijn we gaan daten. Om een lang verhaal kort te maken: Dankzij Be2 ken ik mijn man nu al 5 jaar en dol gelukkig.

Dank je Be2!!

Geplaatst op: 18-06-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Johanneke

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Site vol fouten

Ik snap niets van die site en staat compleet vol rare informatie. Boven aan de site staat dat er 35 miljoen mensen ingeschreven staan. Dat is best veel voor een land van 17 miljoen inwoners. Dat kan natuurlijk een foutje zijn maar ook verder op de site staan maar rare dingen. Zoals de testimonials waar rare en simpele mensen hun verhaal doen over hoe ze hun liefde op die site hebben gevonden.

ik geloof er niets van en heb me maar weer uitgeschreven. Was na een keer inloggen wel overtuigd dat deze site helemaal nergens op slaat.

Geplaatst op: 03-03-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Be2
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Gaybuddy logo
Gaybuddy
3 beoordelingen
8,7
MetJou logo
MetJou
4 beoordelingen
6
Rendez-vous logo
Rendez-vous
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Be2 een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 5 beoordelingen geplaatst over Be2. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,8 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Be2 actief?

Be2 is vooral actief in de categorie dating.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Be2 reviews? Dan kunt u naar de website van Be2 gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie