Bi love logo

Bi love reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Bi love reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
392
Bi love logo
Website
Bilove.nl
Categorie
Dating
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Bi love

Liefst zestig procent van alle vrouwen is bischierig; geïnteresseerd in andere vrouwen. Om jezelf op dat vlak te ontdekken, kun je prima terecht op het platform Bi love. Natuurlijk wil je voor je zomaar een account aanmaakt eerst weten met welke aanbieder je nou precies te maken hebt. Om die reden hebben wij de reviews en ervaringen hier puntig voor je samengevat. Met die extra informatie kun je al dan niet beslissen om een account aan te maken op Bi love.

Over Bi love

Bi love is een platform alleen voor vrouwen. Een platform waar je als je bischierig bent zomaar in contact kunt komen met gelijkgestemden. Bi love pakt de zaken serieus aan en wil elke teleurstelling van klanten voorkomen. Daarom worden alleen serieuze profielen toegelaten. Al die profielen worden dan ook individueel beoordeeld voor ze online gaan. Bi love stelt je als vrouw in staat om fantasieën waar te maken, grenzen te verleggen en ervaringen uit te wisselen.

Waarom kiezen voor Bi love?

Op Bi love kun jij als vrouw met bischierige gevoelens helemaal veilig je gang gaan. Je hebt te maken met serieuze profielen en kunt ontdekken tot hoever de gevoelens reiken. Je kunt een flirt versturen of chatten met iemand die je aandacht getrokken heeft. Je spreekt er je eerste date af of hebt gewoon een goed gesprek met andere vrouwen met dezelfde gevoelens. Vaak hebben vrouwen nog wel eens moeite om voor hun gevoelens uit te komen en er over te praten. Binnen de veilige kaders van Bi love kan dat wel. Het feit dat er al ruim 60.000 vrouwen ingeschreven staan is ook een reden om voor dit platform te kiezen.

Is Bi love betrouwbaar?

Ja, zo oordelen de vrouwen die al lid van het platform geworden zijn in hun beoordelingen. Zo wijzen zij in hun reviews en ervaringen bijvoorbeeld op de helpdesk die je gratis kunt gebruiken als je vragen hebt. Op die manier kun je als bischierige vrouw zonder schroom en op een zeer betrouwbaar platform uiting geven aan je gevoelens. Ook het feit dat de gemaakte profielen individueel beoordeeld worden zegt zeker ook iets over de betrouwbaarheid van dit platform. De kans dat je met vreemde profielen te maken krijgt is dan ook nagenoeg nihil.

Klantenservice en klachten

Ondanks de zorgvuldigheid van Bi love kun je altijd met een vraag blijven zitten of een klacht hebben. In dat kader is het goed te weten dat je Bi love gewoon kunt bellen en mailen om op opheldering te vragen. Zoals gezegd kun je eveneens bij een professionele helpdesk terecht. Je zou zelfs een schriftelijke klacht in kunnen dienen. De adresgegevens namelijk, staan gewoon op de website net als overigens het KvK en BTW nummer.

Wil jij ook beoordelen?

Met dank aan de beoordelingen van andere vrouwen heb jij een goed beeld gekregen van Bi love en wat het platform voor jou kan betekenen. Met die extra informatie is de keuze aan jou: maak je ook een account aan of niet? Verder willen we je vragen voortaan ook een beoordeling achter te laten. Je weet nu zelf hoeveel waarde dit kan hebben.

Reviews over Bi love
Gerelateerde bedrijven
Gaybuddy logo
Gaybuddy
3 beoordelingen
8,7
GayPartner.be logo
GayPartner.be
2 beoordelingen
7,5
G-Dating logo
G-Dating
3 beoordelingen
8
Gerelateerde blogartikelen
8,3
67% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Onze beoordeling over Bi love

Ons team van experts heeft Bi love geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Bi love bestaat al sinds 2008 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Bi love is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Bi love is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Bilove.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Bi love.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Je hebt geduld nodig maar wanneer je iemand vindt is het fantastisch.

Al een jaar actief op bilove. De site vind ik beetje achterlopen. Zou fijn zijn wanneer er een app zou zijn. De chat werkt slecht tot niet en wanneer je een berichtje terug wil sturen kan je niet zien wat de andere ook al weer heeft gestuurd. Ook kan je geen emoticons gebruiken in je berichten. Dus echt verouderd. Maar verder het enige platform om te vinden wat ik zoek. In 1 jaar tijd 3 vrouwen gevonden en daar een fantastische tijd mee gehad. Met de laatste vrouw nog steeds contact. Zo fijn om mensen op deze manier te ontmoeten. In het echte leven weet je nooit wie hier voor open staan. Heel fijn om er een fijne vriendin bij te hebben en al mijn fantasieën uit te laten komen.

Geplaatst op: 24-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
5/5 4/5 2/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
ALLEEN voor bisex.

Was toevallig op deze site, ik ben een echte lesbo dus niet voor mij. Maar binnen 24 uur, terwijl ik er gratis op stond,
al 3 berichten van dames.

Geplaatst op: 08-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
5/5 3/5 1/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Fijne site

De site werkt erg goed en is super overzichtelijk. Het systeem werkt ook erg goed en het is makkelijk om een nieuwe match te vinden. Ik maak er al langer gebruik van en ik ben er blij mee

Geplaatst op: 20-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

9 / 10
4/5 3/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Bi love
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Gaybuddy logo
Gaybuddy
3 beoordelingen
8,7
GayPartner.be logo
GayPartner.be
2 beoordelingen
7,5
G-Dating logo
G-Dating
3 beoordelingen
8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Bi love een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Bi love. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,3 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Bi love actief?

Bi love is vooral actief in de categorie dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) gay en lesbisch dating.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Bi love reviews? Dan kunt u naar de website van Bi love gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie