De beste bureaustoelen van 2023

De beste bureaustoelen van 2023

Je hebt een nieuwe bureaustoel nodig, omdat je huidige stoel aan vervanging toe is of als je rug- en nekklachten hebt. In je zoektocht kom je tot de ontdekking dat er enorm veel keuze is en in ons artikel hebben we beschreven waar je op moet letten als je een bureaustoel wilt kopen. In onze blog zoomen we dieper in op wat nu echt de beste bureaustoelen van 2023 zijn.

Ergonomische bureaustoel van STANE

De ergonomische bureaustoel van STANE is een van de betere bureaustoelen die op dit moment op de markt verkrijgbaar zijn. De adviesprijs is € 299,- en door het ontwerp is het mogelijk om urenlang op de stoel te zitten. Zonder dat je nek- en rugklachten krijgt. De stoel is gemaakt van stevig aluminium, terwijl de zitting, de rug- en armleuning zijn bedekt met kunstleer. Door de juiste verdeling van de vulling wordt de druk op je heupen verlicht en kun je langdurig en comfortabel zitten. De stoel is ook in hoogte verstelbaar, heeft een 120° kantelmechanisme en heeft een draagvermogen tot 160 kilogram.

Ergonomische bureaustoel van LifeGoods

De ergonomische bureaustoel van het merk LifeGoods is een zeer goede en vooral aantrekkelijk geprijsde stoel die een adviesprijs van € 179,99 heeft. Deze stoel is bekleed met hoogkwalitatief kunstleer en netbekleding en door de speciale W-vorm wordt de druk op de heupen verlicht. Een groot pluspunt is dat de armleuningen verstelbaar zijn. Het is ook een voordeel dat de stoel in hoogte verstelbaar is en een hoofd- en neksteun heeft. Dat zorgt voor extra zitcomfort. De stoel stimuleert dan ook een betere zithouding, heeft een 120° kantelmechanisme en heeft een draagvermogen van maximaal 136 kilogram.

Podec bureaustoel op wieltjes

De bureaustoel van Podec heeft wieltjes en is gemaakt van hoogkwalitatief aluminium en bedekt met kunststof. Door het ergonomische design zit je in de juiste houding achter het bureau en voorkom je vervelende klachten, zoals nek- en rugpijn. De rugleuning is in hoogte verstelbaar en te kantelen en je profiteert ook van een stevige hoofd- en neksteun. Dat zorgt voor extra zitcomfort. Het zitvlak is ook in diepte aan te passen als je dat wenst. De stoel heeft een maximaal draagvermogen van 136 kilogram.

De flitsende gaming bureaustoel van No Fear

De No Fear gaming stoel is vooral een flitsende bureaustoel die rood met zwart gekleurd is. Het is dan ook echt een eyecatcher die ook nog eens comfortabel zit. Te danken aan het ergonomische design, de hoofdsteun en de rug- en hoofdkussens. De stoel is ook kantelbaar en in hoogte te verstellen. Je kunt de stoel ook op de gewenste stand vastzetten, zodat je niet continu aanpassingen hoeft te verrichten om lekker te kunnen gamen of om thuis te werken. Het maximale draagvermogen van de stoel is 120 kilogram.

Waar een bureaustoel kopen?

Er zijn meerdere winkels en webshops waar je bureaustoelen kunt kopen. Denk dan aan webshops, zoals Media Markt en bol.com, maar ook bij speciaalzaken, zoals Bureaustoelshop.nl en LoyalBrand.

Recente blogartikelen
PlayStation Portal: alles wat je wil weten
PlayStation Portal: alles wat je wil weten 04-12-2023
Warmtepomp in combinatie met zonnepanelen
Warmtepomp in combinatie met zonnepanelen 21-11-2023
Lees meer blogs