De populairste voetbalschoenen van 2023

De populairste voetbalschoenen van 2023

Als je wilt voetballen heb je natuurlijk goede en stevige voetbalschoenen nodig. Dat hebben we ook verteld in ons artikel “Voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen”. Voetbalschoenen zijn in verschillende modellen, kleuren en prijsklassen te koop en je wilt natuurlijk wel de beste voetbalschoenen kopen die er zijn. Maar wat zijn de beste en populairste voetbalschoenen op dit moment? Wij hebben ze op een rijtje gezet.

Nike Zoom Mercurial Superfly 9

De Nike Zoom Mercurial Superfly 9 is de beste voetbalschoen met sok die je op dit moment kunt kopen. De schoenen zijn in verschillende en flitsende kleurstellingen te koop en het zijn dan ook echte eyecatchers. Met de vernieuwde structuur wordt je voet goed omsloten voor niet alleen een betere veiligheid, maar ook voor meer controle over de bal. Of je nu een verdediger bent die zijn tegenstander moet stoppen of als vleugelspeler zijn tegenstander moet omspelen.

De nieuwe Zoom Air unit in de zool van de schoen zorgt voor een perfecte demping en dus ook ontlasting van je voeten en enkels. Terwijl je ook geniet van een stevige plastic zool met voorgevormde noppen. Wat de schoenen uitstekend maken voor het spelen op zowel natuur- als kunstgras.

Adidas X Crazyfast.2

Evenals Nike is ook Adidas een gevestigd merk als we spreken over voetbalschoenen. De Adidas X Crazyfast.2 voetbalschoenen zijn de beste duurzame voetbalschoenen die je kunt kopen. Ze zijn gemaakt van duurzame en gerecyclede materialen, terwijl de schoen ook een optimaal draagcomfort biedt. Met het unieke design en vernieuwde technologieën worden je spieren ontlast en kun je optimaal presteren op het grasveld.

De Adidas X Crazyfast.2 hebben wel een smalle pasvorm waar je rekening mee moet houden en doorgaans heb je een maat groter dan je normale schoenmaat nodig. Deze schoenen, met extra noppen aan de voorzijde, zijn ook alleen geschikt voor gebruik als je op natuurgras speelt.

Nike Phantom GX Elite

De Nike Phantom GX Elite zijn flitsende voetbalschoenen met een mooi design, maar het zijn bovenal de beste voetbalschoenen die je kunt kopen als je op zoek bent naar meer grip. Zowel in natte als droge omstandigheden haal je het meeste uit je spel als je de Nike Phantom GX Elite draagt. Deze schoenen zijn gemaakt van duurzaam materiaal en hebben extra noppen op de zool voor meer controle en grip.

Een ander pluspunt is dat de schoen is voorzien van extra groeven in de zool. Wat het een ideale schoen maakt voor natte omstandigheden. De keerzijde van de medaille is dat de Nike Phantom GX Elite alleen geschikt is voor natuurgras. Voor op kunstgras heb je een andere schoen nodig, zoals de Nike Zoom Mercurial Superfly 9 die we eerder hebben besproken. Overigens heeft dit model een normale pasvorm, dus waarschijnlijk kun je de schoenen ook in je normale schoenmaat aanschaffen.

Algemene tip over voetbalschoenen kopen

We hebben nog algemene tips met betrekking tot het kopen van voetbalschoenen, want het is belangrijk dat je goed kijkt naar de pasvorm en de juiste maat koopt. Zodat je ook optimaal kunt presteren, terwijl je geniet van optimaal draagcomfort. Daarnaast willen we ook het advies geven om altijd te controleren voor welke soorten velden de schoenen geschikt zijn.

Categorieën
Sport & fitness Sport & fitness
Recente blogartikelen
Wat is E ink?
Wat is E ink? 15-04-2024
Wat zijn hybride horloges?
Wat zijn hybride horloges? 12-04-2024
Lees meer blogs