Leuke ideeën voor een Halloween feestje

Leuke ideeën voor een Halloween feestje

Op 31 oktober is het weer Halloween. Het griezeligste feest van het jaar dat draait om monsters, enge figuren, killer clowns, seriemoordenaars en ga zo maar door. Een populaire trend om Halloween te vieren is om een feestje te organiseren. Maar hoe pak je dat aan en wat heb je nodig?

Halloween in de tuin

Eind oktober is nu niet de beste periode om een tuinfeest te organiseren, maar het is wel een perfecte locatie om het lekker griezelig te maken en om met elkaar te genieten van een hapje en een drankje. Je kunt bijvoorbeeld een party tent neerzetten om lekker droog te staan en met een terrasheater en een vuurkorf kun je meer warmte en sfeer creëren. Maak het feest compleet met leuke Halloween decoraties voor in de tuin en speciale verlichting.

Halloween thuis

Speel je liever op safe? Dan kun je ook thuis een Halloween feest organiseren. Tover je keuken en woonkamer om in een spookachtige bedoeling door je huis te versieren en om sfeerverlichting te creëren. Met een rookmachine kun je het mystiek toevoegen, terwijl je de hapjes en drankjes op tafel neerzet. Leg een bloederig tafelkleed neer om het feest compleet te maken en zorg voor een zorgvuldig gekozen playlist. Op muziekdiensten, zoals Spotify, vind je complete Halloween afspeellijsten die je tijdens zo’n feestje kunt opzetten.

Goed geluid

Goed geluid is belangrijk voor een geslaagd Halloween feest en met je Bluetooth speaker ga je het waarschijnlijk niet redden. Kies daarom voor Bluetooth party speakers die meer volume en bass hebben. Dan blaas je iedereen omver. Deze speakers zijn te koop bij winkels, zoals Media Markt, maar bij een groot aantal aanbieders kun je de speakers ook tijdelijk huren. Wees je ervan bewust dat goede muziek de toon zet voor je geslaagde Halloween party.

Halloween decoratie

Je kunt het huis zo griezelijk maken als dat je zelf wilt. Met leuke en griezelige ballonnen, slingers en andere decoraties tover je jouw huis om in een echt spookhuis. Bij feestwinkels en warenhuizen, zoals Action, kun je volop Halloween decoratie vinden. Van ballonnen en slingers tot aan afgehakte ledematen en van enge poppen tot aan scary signings. Zelfs complete outfits, want je moet natuurlijk ook wel verkleed naar een Halloween party. Dat is een must!

Halloween kostuums

Het is belangrijk dat je Halloween party geslaagd is en hoe kun je een beter feestje organiseren dan door jezelf te verkleden. Vraag ook aan je gasten of ze verkleed komen, want dat hoort erbij! Maar waar kun je goede Halloween kostuums scoren en wat zijn populaire personages? Bij feestwinkels, zoals Fun & Feest, vind je volop Halloween kostuums en leuke kostuums zijn onder andere de zombie, de heks en de vampier. Je kunt ook als scary & sexy nurse verkleed gaan of kies voor een populaire outfit, zoals het kostuum van de Ghostface-killer uit de film Scream.

Heb je geen zin in een feestje, maar wil je Halloween toch vieren? Lees dan ons artikel “Wanneer is Halloween en hoe vier je deze feestdag?” voor meer tips.

Gerelateerde bedrijven
Action logo
Action
6 beoordelingen
5,1
Recente blogartikelen
Wat zijn hybride horloges?
Wat zijn hybride horloges? 12-04-2024
Hoe sluit je een soundbar aan op een tv?
Hoe sluit je een soundbar aan op een tv? 11-04-2024
Lees meer blogs