Waarom datingsites wel of niet werken

Waarom datingsites wel of niet werken

Steeds meer mensen vinden een relatie via het internet. Er zijn genoeg dating apps en websites die je kunt gebruiken om de ware liefde te vinden, maar niet iedereen heeft evenveel succes. Waar de één iedere avond kan vullen met een spannende date zit de ander al weken te wachten op een like of een uitnodiging voor een leuke chat. In onze blog vertellen we meer over waarom datingsites wel of niet werken. En geheid dat je iets hebt aan onze tips!

Incomplete profielen

Het grootste probleem wanneer een datingsite of app niet werkt heeft te maken met jouw profiel. Een hoop mensen nemen namelijk niet de tijd om het profiel compleet in te vullen en dan loop je dus het risico dat je minder vaak getoond wordt aan singles die wellicht interesse in je hebben. Complete profielen winnen het dan immers altijd. Dus je doet er goed aan om nog eens kritisch naar je profiel te kijken en deze compleet te maken. Dat verhoogt direct je kansen op een date en misschien wel de ware liefde!

Hoe en wat je schrijft

Niet iedereen heeft een vlotte pen, maar als je niet enthousiast over jezelf kunt vertellen kunnen singles ook niet enthousiast worden. Als de energie er vanaf spat kunnen ze moeilijk om jou heen. Dus het is belangrijk dat je kort en bondig bent, genoeg informatie geeft en ook enthousiast bent. Dat verhoogt je kansen op een date aanzienlijk. Ben je geen ster in het schrijven van flitsende teksten? Vraag dan om hulp! Daar is helemaal niets mis mee.

De verkeerde foto’s

Mannen met blote bovenlichamen, vrouwen in lingerie en met pruillipjes en enorm veel groepsfoto’s waar mooie mensen op staan. Allemaal zaken die mensen eerder afstoten dan aantrekken. Als je knap en sexy bent hoef je dat niet te benadrukken met bepaalde kiekjes. Mensen zien al snel genoeg of je aantrekkelijk bent. Juist door het plaatsen van sexy foto’s kun je het idee wekken dat je alleen uit bent op een spannende nacht. Terwijl mensen juist op zoek zijn naar diepgang en vastigheid. Groepsfoto’s kunnen een averechts effect hebben, omdat mensen zich identificeren met de leuke (en in hun ogen leukere) mannen en vrouwen die naast je staan en voor de gelegenheid een arm om je heen hebben geslagen.

Je bent niet in wonderland

Een dating app of website is enorm eenvoudig in gebruik en daar zit dan ook gelijk de crux. Iedereen die op zoek is naar de liefde kan het namelijk gebruiken. Terwijl er ook heel veel mensen nepprofielen aanmaken, de waarheid volledig of enigszins verdraaien en niet op zoek zijn naar een relatie, maar naar gezelligheid en seks. Door de juiste apps en websites te kiezen en de instructies te volgen maak je simpelweg het meeste kans om de liefde te vinden, maar denk niet dat je binnen een jaar huisje, boompje, beestje hebt als je jouw geluk beproeft op apps, zoals Tinder. Je bent immers niet in wonderland. Wil je handige tips over hoe je het beste een datingprofiel kunt maken en wat de do’s en don’ts zijn? Lees dan ons artikel “Goed datingprofiel; waar moet ik beginnen?”.

Categorieën
Dating Dating
Recente blogartikelen
Wat zijn de voordelen van een last minute vakantie?
Wat zijn de voordelen van een last minute vakantie? 07-06-2024
Welke merken maken het beste ondergoed voor heren?
Welke merken maken het beste ondergoed voor heren? 06-06-2024
Lees meer blogs