Wat zijn op dit moment de populairste games op de PS5?

Wat zijn op dit moment de populairste games op de PS5?

De Sony PlayStation 5 is een machtige console die uitblinkt in superieure beeld- en geluidskwaliteit, ondanks dat de spelcomputer ook te maken heeft met problemen die in 9 van de 10 gevallen eenvoudig op te lossen zijn. Hoe je die problemen oplost lees je in ons artikel “Zo los je problemen op met je PlayStation 5”. In onze blog vertellen we welke games immens populair zijn.

Betreed de magische wereld van Final Fantasy XVI

Final Fantasy XVI is nog maar net op de markt, maar het is een immens populaire franchise waarvan het zestiende deel alweer op de markt verschijnt. In de klassieke RPG kruip je in de huid van een magische protagonist en verken je de fantasiewereld waar Final Fantasy om bekendstaat. Spelers die Final Fantasy 16 spelen beleven het avontuur van Clive Rosfield, die te maken krijgt met een grote ramp en zich wil wreken op de machtige en duistere entiteit Dark Eikon Ifrit.

Kruip in de huid van Max Verstappen

Ben je een echte snelheidsduivel? Dan is de F1 2023 een game die je niet mag missen. Officieel gelicenseerd en je kruipt dus in de huid van een van je favoriete coureurs om de officiële banen op de Formule 1-kalender te verkennen. Kruip achter het stuur als Max Verstappen, Lando Norris of Lewis Hamilton om de baanrecords te verbreken of om de felbegeerde titel als wereldkampioen in de wacht te slepen. Of bouw je eigen Formule 1-team en kruip als teambaas zelf achter het stuur van de bolide van je keuze.

Revelio: Onthul de geheimen van Hogwarts

Liefhebbers van de magische wereld kunnen uren speelplezier beleven met de game Hogwarts Legacy. Betreedt de fantasiewereld van Harry Potter en ga als jonge tovenaarsleerling naar de magische school voor tovenaars en heksen om niet alleen meer te leren over magie, maar om ook de geheimen van Hogwarts te ontdekken. De open world adventure is adembenemend mooi en er zijn tig missies en side quests om je uren bezig te houden. En uiteraard moet je ook de tovenaarswereld redden van een gevaarlijke tegenstander die de macht wil grijpen.

Slacht je tegenstanders af in Diablo IV

Diablo IV is niet een heel gezellig spelletje, maar ondanks dat is het een immens populair spel bij de liefhebbers van RPG’s en adventures. Diablo IV is het langverwachte vervolg in de populaire reeks die nog uitdagender, spannender en magischer is dan zijn voorgangers. Natuurlijk met adembenemende mooie graphics en een compleet nieuw spelsysteem waarmee je je tegenstanders moeiteloos en genadeloos kunt afslachten. Neem het op tegen online spelers en kroon jezelf tot de opperbaas van deze duistere wereld.

Free-to-play-game Fortnite

We mogen ook de populaire online shooter Fortnite niet overslaan, want de game is na ruim 3 seizoenen nog altijd immens populair bij zowel ouderen als jongere. Kruip in de huid van je favoriete personage, spring uit de partybus en neem het op tegen andere spelers op het eiland waar tig wapens liggen en verstopplekken te vinden zijn. Fortnite van Epic Games is gratis te spelen, maar voor extra missies, skins, emotes en wapens moet je betalen met V-Bucks. Die uiteraard ook geld kosten als je ze in de PlayStation Store aanschaft.

Recente blogartikelen
Wat is E ink?
Wat is E ink? 15-04-2024
Wat zijn hybride horloges?
Wat zijn hybride horloges? 12-04-2024
Lees meer blogs