Bristol logo

Bristol reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bristol reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
366
Bristol logo
Website
Bristol
Categorie
Mode

Reviews en Ervaringen

Wil je bij Bristol schoenen of kleding aanschaffen? Zou je graag eerst iets meer weten over deze keten? Is Bristol een winkel met een goede klantenservice? Hoe gaan ze om met klachten? Krijg je een kapot product thuisbezorgd, kun je er dan van op aan dat je een goed artikel terugkrijgt zonder daarvoor te hoeven betalen? De prijzen lijken scherp te zijn, maar is dat bij Bristol niet goedkoop = duurkoop? Deze en andere vragen wil je graag beantwoord zien voordat je een bestelling doet bij Bristol. Daarom hebben wij voor jou de ervaringen met Bristol op een rijtje gezet. Lees de reviews van andere klanten en neem een weloverwogen beslissing om wel of niet bij deze winkel te kopen.

Over Bristol

Bristol maakt onderdeel uit van de Euro Shoe Group. Dit is een familiebedrijf met zeer veel ervaring. Inmiddels is Bristol er voor een groot gedeelte voor in de plaats gekomen. Bristol heeft in de gehele Benelux meer dan 200 filialen en is dus in veel steden en dorpen te vinden. Ook is er een webshop met een zeer groot assortiment. Bristol benoemt verbinding hoog in het vaandel te hebben staan. Verbinding met de producten, met het personeel, maar ook met de klanten. Verder speelt bij dit bedrijf verantwoordelijkheid een grote rol. Voor het milieu, maar ook weer voor de klanten. Er is een speciale MVO samengesteld. Je mag dus vertrouwen op eerlijke producten voor een eerlijke prijs.

Waarom kiezen voor Bristol

Bij Bristol kun je terecht voor kleding, schoenen en accessoires. Wat kleding betreft, vind je bij deze winkel een ruim assortiment aan onder meer jassen, broeken, rokken, shirts, maar ook speciale eco-artikelen. Voor heren kun je bij Bristol ook terecht voor werkschoenen die extra gericht zijn op de veiligheid tijdens bepaalde werkzaamheden. Ook voor jongens en meisjes van alle leeftijden kun je shoppen bij Bristol. Verder is er een aparte afdeling, online en ook in de fysieke winkels, voor sportkleding, sportschoenen en sporttassen. Qua merken vind je onder meer Adidas, Bristol, Panther en Reebok. Dit is slechts een greep uit de merken. Het prettige aan shoppen bij Bristol is, dat je eigenlijk nooit duur uit bent. Het is op de site ook mogelijk om te filteren op de prijs. Het is tenslotte prettig dat het laten verzenden van producten gratis is. Wil je iets retour zenden, dan kan dat via de post, maar je kunt het artikel ook bij een van de winkels terug brengen.

Is Bristol betrouwbaar?

Waarschijnlijk ben je regelmatig tijdens het winkelen de naam Bristol tegen gekomen. Omdat deze winkel al zo lang bestaat en zoveel filialen heeft, is het eigenlijk niet echt nodig om vragen te stellen over de betrouwbaarheid. Ook het online bestellen is volkomen veilig dankzij het SSL-certificaat. Je ziet ook dat er een kopersbescherming aanwezig is. Verder lees je op de site dat er veel mogelijkheden zijn om contact op te nemen met de klantenservice. En je kunt, als je vragen of klachten hebt, natuurlijk altijd even binnenlopen bij een van de filialen. Lees je beoordelingen van andere klanten, dan zie je dat er over het algemeen heel positief over deze winkel wordt geschreven.

Klantenservice en klachten

Bristol is actief op de sociale media. Je kunt via die kanalen ook contact opnemen met deze winkel. Verder ben je altijd welkom in een van de winkels. Heb je een probleem of een klacht, dan wordt er altijd geprobeerd om samen met jou naar een goede oplossing te zoeken. Op werkdagen kun je bellen met de klantenservice. Je vindt het telefoonnummer op de website. Daarnaast is het altijd een optie om een e-mail te sturen. In veel gevallen krijg je dezelfde dag al een reactie terug.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij zelf al ervaring met Bristol? Zou je daar dan een review over willen schrijven? Heb je ervaring met klachten of verliep alles altijd naar wens? Schrijf een beoordeling, zodat andere mensen deze kunnen lezen en ook met een gerust hart kunnen kopen bij Bristol.

Reviews over Bristol

Gerelateerde bedrijven

Ador logo
Ador
3 beoordelingen
7,3
Wellensmen.nl logo
Wellensmen.nl
1 beoordeling
10
Nina Shop logo
Nina Shop
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Bristol

Bristol is geverifieerd door ons expert team. De webshop Bristol bestaat al sinds 1996 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Bristol lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Bristol. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Bristol is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Bristol te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Prima winkel

Een prima winkel waar je goed terecht kunt voor veel verschillende sport kleding en sport schoenen. Je kunt er ook al meerdere dingen halen tegenwoordig. Je kunt ook gemakkelijk gratis in de buurt parkeren.

Geplaatst op: 19-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mitchel H.

8 / 10
3/5 3/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Bristol


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Ador logo
Ador
3 beoordelingen
7,3
Wellensmen.nl logo
Wellensmen.nl
1 beoordeling
10
Nina Shop logo
Nina Shop
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Bristol een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Bristol. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Bristol actief?

Bristol is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels en schoenenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Bristol reviews? Dan kunt u naar de website van Bristol gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie