C&A logo

C&A reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
C&A reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
5677
C&A logo
Website
c-and-a.com
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen C&A

Wil je graag meer weten over beoordelingen van C&A? Wij hebben de reviews van C&A op een rij gezet. Lees wat de ervaringen zijn en neem een weloverwogen beslissing om bij C&A te kopen. Ontdek wat andere shoppers te zeggen hebben over hun ervaringen met C&A.

Over C&A

C&A is een toonaangevende internationale modeketen met een rijke geschiedenis. Het bedrijf staat bekend om zijn brede assortiment van kleding en accessoires voor het hele gezin. C&A is opgericht met als missie om hoogwaardige mode betaalbaar te maken voor iedereen. Het bedrijf heeft een sterke aanwezigheid in Europa en biedt een diverse selectie van stijlen en trends.

Waarom kiezen voor C&A

C&A biedt een uitgebreide collectie kleding en accessoires voor mannen, vrouwen en kinderen. Of je nu op zoek bent naar casual kleding, formele outfits, sportkleding of accessoires, C&A heeft het allemaal. Het bedrijf streeft ernaar om mode toegankelijk te maken zonder in te leveren op kwaliteit. Met een focus op duurzaamheid en verantwoordelijkheid in de mode-industrie, is C&A een populaire keuze voor bewuste shoppers.

Is C&A betrouwbaar?

C&A is al tientallen jaren een bekende naam in de modewereld en heeft een solide reputatie opgebouwd. Ze zijn lid van verschillende brancheverenigingen en hebben in verschillende landen vestigingen. Het bedrijf heeft tal van keurmerken en erkenningen ontvangen voor hun inspanningen op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. C&A heeft een klantgerichte benadering en biedt een solide klantenservice.

Klantenservice en klachten

C&A hecht veel waarde aan klanttevredenheid. Ze bieden een klantenservice die bereikbaar is om vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen. Het bedrijf heeft procedures voor klachtenafhandeling en streeft ernaar om klantenzorgen professioneel aan te pakken.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je recentelijk geshopt bij C&A? Deel jouw ervaring en beoordeling om anderen te helpen bij hun winkelbeslissing. Je feedback kan waardevol zijn voor andere shoppers die C&A overwegen. Laat je stem horen en deel je ervaring met C&A!

Reviews over C&A
Gerelateerde bedrijven
Samsonite logo
Samsonite
4 beoordelingen
6,5
Positive Grid logo
Positive Grid
1 beoordeling
10
Ochama logo
Ochama
2 beoordelingen
7
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over C&A

Ons team van experts heeft C&A geverifieerd op een aantal punten. De webshop van C&A bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. C&A is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

C&A is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van c-and-a.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van C&A.

Geplaatst op: 20-09-2023
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over C&A
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Samsonite logo
Samsonite
4 beoordelingen
6,5
Positive Grid logo
Positive Grid
1 beoordeling
10
Ochama logo
Ochama
2 beoordelingen
7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is C&A een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over C&A. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is C&A actief?

C&A is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) webshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de C&A reviews? Dan kunt u naar de website van C&A gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie