Chisple logo

Chisple reviews, ervaringen en beoordelingen

Chisple reviews, ervaringen en beoordelingen
535
Chisple logo
Website
Chisple
Categorie
Dating

Reviews en ervaringen Chisple

Je hebt datingsites die vooral gericht zijn op het vinden van een relatie of een spannend contact, er zijn ook platforms die het anders doen. Een daarvan is Chisple, waar je zoekt naar mensen met dezelfde interesses en hobby's. Om je meer inzicht te geven over dat wat Chisple je kan bieden, hebben we de reviews en ervaringen voor je bekeken en die hier samengevat. Zo kun je zelf beslissen of jij eventueel ook een account aanmaakt op Chisple.

Over Chisple

Bij Chisple zoek je naar vrienden en gelijkgestemden. Daar waar dergelijke websites vaak jagen op relaties en seks contacten, gaat het bij Crisple vooral om dat wat je verbindt. Dat kunnen interesses zijn of gedeelde hobby's. De website is dan zeker ook bedoeld voor mensen die gewoon een relatie hebben en daarnaast een vriend of vriendin zoeken met dezelfde hobby. Op basis van de nieuwste technologie word je gekoppeld aan iemand die zomaar je vriend of vriendin zou kunnen worden. Met dank dus aan Chisple.

Waarom kiezen voor Chisple?

Iedereen kent het vast wel, je hebt een bepaalde hobby die je graag met iemand zou willen delen, bijvoorbeeld omdat je partner geen interesse heeft. Soms ook zoek je naar iemand met dezelfde denkwijze, om ideeën uit te wisselen of opvattingen te toetsen. Op basis van de door jou aangegeven interesses word je gekoppeld aan mensen met overeenkomsten. Op die manier kun je dus zomaar een vriend of vriendin vinden met wie je al snel een echte vriendschap opbouwt die jarenlang aan kan houden. Je kunt simpel zoeken, bijvoorbeeld op leeftijdscategorie, op afstand en op geslacht. Je kunt dus prima een account aanmaken op Chisple, ook al heb je een relatie. In dit geval doet dat er eigenlijk niet toe.

Is Chisple betrouwbaar

Wat betreft de mate van betrouwbaarheid gaan we af op de reviews en ervaringen van mensen die al een account hebben op Chisple. En die beoordelingen geven aan dat Chisple doet wat het belooft en je op vertrouwde wijze op zoek kunt gaan naar gelijkgestemden. Er is geen enkel ander platform waar je zo eenvoudig je vriendenkring kunt vergroten. Die betrouwbaarheid heeft overigens ook te maken met het feit dat de aangemaakte profielen handmatig gecontroleerd worden. Zo blijven dus alleen de mensen over die een serieuze vriendschap nastreven en dat is wel zo prettig natuurlijk.

Klantenservice en klachten

Chisple doet er alles aan om het iedereen perfect naar de zin te maken. Om die reden kun je Chisple eerst ook gratis proberen en maak je gratis een account aan. Mocht je nou een prangende vraag hebben of een klacht in willen dienen over Chisple, dan kun je gebruik maken van een e-mailformulier op de website. Daarmee weet je dat jouw klacht steeds op precies dezelfde plek terechtkomt. Om je verder te helpen lees je op het platform ook nog eens interessante blogartikelen.

Wil jij ook beoordelen?

Met speciale dank aan al die mensen die de moeite hebben genomen een beoordeling achter te laten, weet jij nou precies wat je van Chisple kunt verwachten. Op basis daarvan kun je zelf beslissen of jij ook een account aan gaat maken of niet. Tenslotte willen we je vragen om voortaan ook een beoordeling te maken. Zo kun jij andere mensen helpen om ook de juiste keuzes te maken.

Reviews over Chisple
Gerelateerde bedrijven
Alleenstaande Moeders logo
Alleenstaande Moeders
2 beoordelingen
9
Ashley Madison logo
Ashley Madison
1 beoordeling
10
Regiosexcontact logo
Regiosexcontact
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Chisple

Het bedrijf Chisple is geverifieerd door ons. De webshop Chisple is al sinds 2018 een betrouwbare partij om te bestellen. Chisple is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Chisple maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Chisple is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Chisple. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Chisple.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Zeer geslaagd

Ik ben sinds kort lid geworden van Chisple en ik heb er zeker geen spijt van. Ik heb al meerdere leuke mensen ontmoet. Het is verder ook niet te duur en de site zit verder goed in elkaar. Toppie!

Geplaatst op: 13-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Pien B.

8 / 10
3/5 5/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Chisple
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Alleenstaande Moeders logo
Alleenstaande Moeders
2 beoordelingen
9
Ashley Madison logo
Ashley Madison
1 beoordeling
10
Regiosexcontact logo
Regiosexcontact
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Chisple een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Chisple. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Chisple actief?

Chisple is vooral actief in de categorie dating.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Chisple reviews? Dan kunt u naar de website van Chisple gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie