Comforttrends logo

Comforttrends reviews, ervaringen en beoordelingen

Comforttrends reviews, ervaringen en beoordelingen
413
Comforttrends logo
Website
Comforttrends
Categorie
Mode

Reviews en Ervaringen Comforttrends

Comforttrends is er voor alles op het gebied van comfort, relaxen en gemak. Wil je ook een trend op het gebied van comfort shoppen bij Comforttrends? Lees dan eerst iets meer over deze webshop. Dit kan hier dankzij meer informatie over de webshop, betrouwbaarheid en dergelijke. Ook kun je advies en inspiratie opdoen uit de ervaringen van klanten van Comforttrends. Lees namelijk hun eigen reviews over de ervaringen bij Comforttrends.

Over Comforttrends

Is er een trend op het gebied van comfort en gemak? Dan kun je met alle zekerheid zeggen dat je dit kunt kopen bij Comforttrends. Hun aanbod bestaat uit alles wat met comfort te maken heeft, van een eenvoudig hanteerbare blikopener, tot een comfortabele T-shirt BH. Hun aanbod groeit nog altijd en wanneer er nieuwe trends beschikbaar zijn, vind je deze al gauw in het rijke aanbod van Comforttrends.

Comforttrends is gestart in 2015 en timmert sindsdien hart aan de weg. Het is dan ook niet verbazingwekkend dat zij maar liefst 50.000 tevreden klanten per jaar helpen.

Waarom kiezen voor Comforttrends

Het aanbod van Comforttrends is niet alleen groot, het is ook bijzonder verrassend. Of je nu zelf op zoek bent naar een fijne parfum of ergonomische muis, je kunt het altijd bij Comforttrends vinden. Dit maakt Comforttrends een handige webshop voor alles waar je zelf naar op zoek bent, maar ook extra leuk voor cadeautjes. Je vindt namelijk de leukste gadgets en originele presentjes in het aanbod van Comforttrends.

Vandaag een bestelling gedaan bij Comforttrends? Dan kun je jouw pakketje morgen al in huis hebben. De verzendkosten worden bij Comforttrends bewust zo laag mogelijk gehouden. Wanneer je een bestelling van meer dan €35,- plaatst, wordt deze zelfs geheel gratis verzonden. Je ontvangt deze verzending gratis en hier hoef je niets voor te doen, er komt geen coupon aan te pas.

Ook voor de prijs is Comforttrends een echte aanrader. Hun gadgets, producten en luxe artikelen worden altijd scherp geprijsd. Dankzij de vele acties bij Comforttrends, is de kans groot dat je gebruik kunt maken van geweldige korting. Neem ook eens een kijkje in de online sale voor de extra kleine prijsjes.

Is Comforttrends betrouwbaar?

Comforttrends helpt jaarlijks meer dan 50.000 klanten en is daardoor zeker als een betrouwbare webshop te labelen. Ook hebben zij een actieve klantenservice en zijn ze in het bezit van veiligheidskeurmerken. Een andere manier om de veiligheid en de betrouwbaarheid van een webshop te toetsen, is door te kijken naar de betaalopties. Dit is bij Comforttrends dik in orde.

Je kunt namelijk zowel vooraf, als achteraf veilig betalen. Betaal vooraf via een veilige bankoverschrijving, via Ideal, Paypal of creditcard. Wil je voor de zekerheid liever pas achteraf betalen? Dat kan middels de betaaloptie Afterpay. Je hoeft dan pas binnen een termijn te betalen en kunt de betaling dus voldoen, wanneer jij je bestelling hebt ontvangen.

Klantenservice en klachten

Wil je meer weten over een specifiek product uit de collectie van Comforttrends? Neem dan gratis contact op met de klantenservice van Comforttrends. Zij helpen jou graag en vakkundig verder. Zij kunnen je informeren en adviseren. Kom je er zelf niet uit? Bel of mail de klantenservice van Comforttrends om gelijk geholpen te kunnen worden.

Bij Comforttrends heb je een flink termijn bedenktijd. Wanneer je niet tevreden bent, kun je dus altijd nog gebruik maken van jouw bedenktijd van maar liefst 90 dagen. Heb je een andere klacht over een bestelling of over de service van Comforttrends? Je kunt altijd jouw kritiek uitten bij de klantenservice. Zij zorgen altijd voor een goede afhandeling van klachten en zoeken naar de beste oplossing voor jouw situatie.

Wil jij ook beoordelen?

Wat kun jij vertellen over Comforttrends? Heb je hier weleens iets besteld of heb je hier weleens een cadeautje voor een ander gekocht? Vertel in jouw persoonlijke beoordeling over Comforttrends iets over de kwaliteit van de producten, de prijzen in de webshop en eventueel iets over de service van Comforttrends. Wanneer je contact hebt gehad met de klantenservice van Comforttrends, kun je ook iets over de professionaliteit van de klantenservice delen. Jouw persoonlijke ervaring met Comforttrends is van groot belang voor nieuwe klanten. Zij kunnen zo een beter beeld krijgen van hoe Comforttrends te werk gaat en of deze webshop een goede optie voor hun is.

Reviews over Comforttrends
Gerelateerde bedrijven
i-Mania logo
i-Mania
39 beoordelingen
9,4
Design-Bestseller logo
Design-Bestseller
4 beoordelingen
10
Profuomo logo
Profuomo
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Comforttrends

Het bedrijf Comforttrends is geverifieerd door ons. De webshop Comforttrends is al sinds 2015 een betrouwbare partij om te bestellen. Comforttrends is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Comforttrends maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Comforttrends is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Comforttrends te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Comforttrends.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super blij

Ik ben super blij met deze website. Ik heb hier gister een bestelling geplaatst en een uur later kreeg ik al bericht van de website terug. Een dag laten was de hele beselling bij mij thuis.

Geplaatst op: 06-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Elise S.

9 / 10
5/5 5/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Comforttrends
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
i-Mania logo
i-Mania
39 beoordelingen
9,4
Design-Bestseller logo
Design-Bestseller
4 beoordelingen
10
Profuomo logo
Profuomo
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Comforttrends een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Comforttrends. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Comforttrends actief?

Comforttrends is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels , koken & tafelen en tuin.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Comforttrends reviews? Dan kunt u naar de website van Comforttrends gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie