Cupify logo

Cupify reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Cupify reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
514
Cupify logo
Website
cupify.nl
Categorie
Dating
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Cupify

Er zijn in ons land meer dan genoeg datingsites waar jij op zoek kunt gaan naar een leuke date of je nieuwe, grote liefde. Een van die site is die van Cupify. Om je inzicht te geven in de voordelen van deze datingsite, hebben we de reviews en ervaringen bekeken en speciaal voor jou samengevat. Op basis van deze extra informatie die je krijgt, kun je beslissen om ook een account aan te maken op Cupify.

Over Cupify

Cupify biedt singles een zeer uitgebreid netwerk om snel en eenvoudige wijze te zoeken naar de ideale partner. Daarbij hanteert Cupify zeer betaalbare prijzen. Daarmee wil deze aanbieder daten voor iedereen toegankelijk maken. Cupify staat bekend om het gebruiksgemak en de betrouwbaarheid. Met behulp van deze specialist kun je al na een paar muisklikken een date hebben. En dat is uiteindelijk waar jij naar zoekt als je een beroep doet op een datingsite.

Waarom kiezen voor Cupify?

Je kiest voor Cupify vanwege het grote netwerk en het gebruiksgemak. De populariteit van de datingsite maakt dat er zich elke dag opnieuw weer nieuwe mensen aanmelden. De kans dat daar de liefde van jouw leven tussen zit, is best groot. Het gebruiksgemak is pook al iets dat veel mensen aanspreekt, terwijl je de zekerheid hebt dat je niet te maken krijgt met fake profielen. Cupify houdt van fair play en is wars van het gebruik van chatoperators. Je krijgt bij dit platform te maken met échte mensen. En dat is wel een prettige gedachte.

Is Cupify betrouwbaar?

Er is geen enkele reden te twijfelen aan de betrouwbaarheid van Cupify, zo leren we van de reviews en ervaringen die we doorgenomen hebben. De betrouwbaarheid blijkt bovendien uit het feit dat de profielen gecheckt worden en je dus niet te maken krijgt met chatoperators en fake profielen. De prijzen zijn laag en betrouwbaar en Cupify is een onderdeel van Safe Dating Networks. De betrouwbaarheid van Cupify zie je terug op de website, waar je bijvoorbeeld ook gewoon het adres van de onderneming vindt net als de KvK en BTW nummers.

Klantenservice en klachten

Je kunt op heel veel verschillende manieren met Cupify in contact komen. Zo vind je het adres van dit platform gewoon op de website, waardoor je als je een klacht hebt die gewoon schriftelijk in kunt dienen. Als je sneller je klacht kenbaar wenst te maken, maak dan gebruik van het reactieformulier op het platform. Het is Cupify veel waard om elke klacht uit de wereld te helpen, want de datingsite streeft steeds 100 procent klanttevredenheid na.

Wil jij ook beoordelen?

Door de beoordelingen van mensen die al gebruik maken van Cupify krijg je bijzonder nuttige informatie. Juist die informatie kan je het laatste zetje geven om ook een account aan te maken op Cupify. Uit de beoordelingen haal je vooral praktische informatie en dat brengt je verder. Omdat zo de toegevoegde waarde van reviews en ervaringen wel bewezen zijn, willen wij je vragen om voortaan ook een beoordeling te maken. Zo kun je andere mensen ook een handje helpen als zij lastige keuzes moeten maken.

Reviews over Cupify
Gerelateerde bedrijven
Parship logo
Parship
70 beoordelingen
3,3
StedenDating logo
StedenDating
4 beoordelingen
6,5
Regiosexcontact logo
Regiosexcontact
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
7
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Lees onze review over Cupify

Cupify is geverifieerd door ons expert team. De webshop Cupify bestaat al sinds 2017 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Cupify lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Cupify. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van cupify.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van cupify.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Cupify.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Echt waardeloos ...

Ik heb nu 5 dagen een betaald lidmaatschap ... de gemiddelde leeftijd is 70 plus. Onduidelijk en onoverzichtelijk ... je kunt niet selecteren op leeftijd, regio, interesse ...

Geplaatst op: 28-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Rene V.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Verfrissend!

Een hele algemene duidelijke site met veel verfrissende mogelijkheden. Ik heb al leuke personen ontmoet en ook leuke dates ghad. Het systeem met de foto functies is echt super tof en heeft zeker geholpen bij het zoeken!

Geplaatst op: 12-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Gwen C.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Cupify
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Parship logo
Parship
70 beoordelingen
3,3
StedenDating logo
StedenDating
4 beoordelingen
6,5
Regiosexcontact logo
Regiosexcontact
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Cupify een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Cupify. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Cupify actief?

Cupify is vooral actief in de categorie dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) gratis dating en regio gebonden dating.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Cupify reviews? Dan kunt u naar de website van Cupify gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie