Parship logo

Parship reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Parship reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
6
Parship logo
Website
parship.be
Categorie
Dating
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Parship

Online daten? Dan doe je graag een beroep op een betrouwbare datingsite. Parship geldt als een van de meest betrouwbare datingsites van ons land. Om je meer achtergrondinformatie over Parship te bieden, hebben we de reviews en ervaringen van mensen die al een account hebben bij deze dating specialist kort en bondig voor je samengevat. Na het lezen van de belangrijkste en unieke voordelen en mogelijkheden van Parship, kun je uiteraard zelf beslissen of je ook kiest voor deze datingsite.

Over Parship

Parship geldt als een van de meeste bekende datingsites van ons land. Het platform is al vanaf 2003 actief en meteen vanaf de start is het crescendo gegaan met het platform. De datingsite is geschikt voor zowel de man als de vouw. Parship is bijzonder trots op de resultaten die geboekt worden. Via deze specialist namelijk, slaagt één op de drie mensen er in een partner te vinden. Parship staat voor veiligheid en zekerheid en is het platform waar je de simpelweg de grootste kans hebt om een leuke relatie te vinden.

Waarom kiezen voor Parship?

Er zijn verschillende redenen om juist voor Parship te kiezen. Het zijn de overtuigende cijfers waaruit blijkt dat één van de drie mensen die zich aanmeldt een partner via het platform vindt. Parship bied je veiligheid en zekerheid en op basis van jouw gegevens krijg je een uniek persoonlijkheidsrapport. Ook uniek is het aantal berichten dat via Parship op maandbasis verstuurd wordt. Dat zijn er gemiddeld rond de 100.000 namelijk. Daarmee kan zonder meer gesteld worden dat de leden van Parship zeer actief zijn. Ook het feit dat er elke dag nieuwe leden verwelkomd worden, is een reden om juist voor dit platform te kiezen. Je stuurt bij Parship behalve berichten ook gemakkelijk een ijsbreker of digitale glimlach om snel contact met iemand te leggen. De man-vrouw balans is ook al dik in orde. Er zijn gemiddelde genomen iets meer vrouwen actief (52 procent). Dat is uniek voor een dating platform en heeft alles te maken met de serieuze insteek van Parship. Van de leden is ruim 75 procent ouder dan dertig jaar overigens.

Is Parship betrouwbaar?

Parship is een buitengewoon betrouwbare datingsite. Dat lezen we namelijk terug in de recensies die gebruikers maakten. Het feit dat je met Parship een betrouwbare partner gevonden hebt wanneer je zoekt naar een relatie, blijkt al eveneens uit het feit dat Parship het Thuiswinkel Waarborg keurmerk in het bezit heeft. Dit keurmerk wordt alleen uitgereikt aan bedrijven de online actief zijn en die voldoen aan alle gestelde eisen en regels die gelden voor webshops en online platforms. Parship heeft daarnaast ook het Keurmerk Veilig Daten in het bezit. Dat is echte nog niet alles. Zo is Parship ook nog eens aangesloten bij Thuiswinel.org en wordt de website op uitstekende wijze beveiligd met een Verisign SSL certificaat. Tenslotte worden de nieuwe profielen ook nog eens standaard en geen profiel uitgezonderd handmatig gecheckt. Over een betrouwbare partner gesproken!

Klantenservice en klachten

De informatievoorziening die Parship biedt is meer dan uitstekend. Je leest echt alles over hoe het platform precies werkt, waar je op moet letten en alles wat daar mee te maken heeft. Je krijgt zelfs datingtips en tricks om snel leuke contacten op te doen. Heb je alle informatie tot je genomen, dan is alles volstrekt duidelijk en zijn eigenlijk alle vragen beantwoord. Zo kom je dus nooit voor verrassingen te staan wanneer je een account aanmaakt en actief wordt op het platform. Mocht je desondanks toch nog een vraag hebben of wil je een klacht indienen over Parship, dan kun je dat doen via het speciaal ontwikkelde contactformulier op de website. Je kunt als je een account aangemaakt hebt via jouw account ook gemakkelijk contact leggen met de medewerkers van Parship, mocht je alsnog een prangende vraag hebben of een klacht wilt indienen. Parship is ook actief op de social media kanalen Facebook en Twitter. Via die kanalen zou je eventueel dus ook contact kunnen leggen.

Wil jij ook beoordelen?

Uit de beoordelingen van mensen die al gebruik maken van een product of dienst, kun je vaak erg veel zeer waardvolle informatie halen. De informatie is onafhankelijk en kan je helpen om een betere keuze te maken. Daarom willen we je vriendelijk vragen om voortaan ook een recensie achter te laten. Op die maner kun je nadrukkelijk andere mensen van dienst zijn en help je ze met het nemen van de beste beslissingen.

Reviews over Parship

Gerelateerde bedrijven

VijftigPlusDating logo
VijftigPlusDating
11 beoordelingen
6
50Liefde logo
50Liefde
50 beoordelingen
8,0
StedenDating logo
StedenDating
3 beoordelingen
7,7

Gerelateerde blogartikelen

4,0
26% zou hier weer kopen
45 beoordelingen
Ervaringen met Parship

Parship is geverifieerd door ons expert team. De webshop Parship bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Parship lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Parship. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Parship is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van parship.be te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Ambigue, onbetrouwbaar

Ik was amper 3 weken lid op Parship. Ik besloot dat dit toch echt niks voor mij was op dit moment. Ik mailde dus dat ik wilde opzeggen. Helaas blijkt dit niet mogelijk te zijn en moet ik voor 3 weken lidmaatschap bijna 400 euro in een keer betalen voor iets waar ik niet eens toegang meer tot heb.
Ik dacht, ik neem het op een ander moment wel weer op maar na deze ervaring heb ik zelfs geen zin meer om de website nog te gebruiken.
Ze geven niet de minste mogelijkheid om je lidmaatschap op te zeggen!!! Niet aan beginnen is dus de boodschap.

Geplaatst op: 27-06-2022
Laatst bewerkt op: 27-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Blijf hier vandaan

Jaarabonnement genomen tegen een gunstige prijs, ongeveer 3 maanden later gestopt met het bezoeken van de site want niet voor mij. Tot zover geen probleem.

Aan het eind van het jaarabonnement is deze maandelijks verlengd tegen €80 per maand, waar ik pas na een paar maanden achter kwam. Er was geen mail gestuurd dat de verlenging er aan zat te komen, noch is het abonnement automatisch stopgezet omdat ik toch al meer dan een half jaar niet had ingelogd.
Klantenservice verschuilt zich achter de voorwaarden waar dit in staat, en ik kreeg een schamele €40 aangeboden als schadevergoeding terwijl ik tegen die tijd al enkele honderden euro's had betaald terwijl ik de site al een jaar niet had bezocht.

Let op bij het afsluiten van een abonnement of uberhaupt het gebruik van deze site, ga naar andere platformen toe, zijn veel beter.

Geplaatst op: 01-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Robert

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichting

Ontzettend teleurgesteld over het feit hoe dit bedrijf zaken doet. Ooit een abonnement afgesloten uit nieuwsgierigheid wat automatisch is over gegaan op een een abonnement. Na een jaar een bedrag van 20 euro betaald te hebben schoot het abonnement opeens naar 79,90 en was ik er me pas bewust van dat ik dit bedrijf al een jaar voor 20 euro in de maand gesponsord te hebben. Toen ik het wou opzeggen zeiden ze dat het email adres waar ik mee mailde niet verbonden was aan een abonnement en ze niks mochten delen ivm persoonsgegevens. Toen ben ik de bedragen gaan storneren, en is er blijkbaar een incasso bureau naar het zelfde oude/verkeerde email adres gaan mailen waardoor de kosten zijn opgelopen tot 200,-. Van beide partijen vind ik dit geen eerlijke manier van zaken doen als er wel een juist e-mail adres bekend is. Momenteel een brief van dagvaarding in de bus gekregen, terwijl ik nog in verweer tegen het incassobureau, ik vind het nogal wat.

Geplaatst op: 18-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: I V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichting

2 jaar geleden heb ik me aangemeld en premium lidmaatschap aangegaan voor €21,90 en alles ging goed . Alhoewel er weinig tot geen mailwisseling was . Was het oké . Totdat de 22ste juni van dit jaar in een keer in plaats van €21,90 afgeschreven was werd het €79,90 . Een verhoging van €58 euro . Direct teruggeboekt . 2 dagen later een bericht dat ik €79,90 moest betalen anders zal er een incasso op me afgestuurd worden. De dreiging alleen al zegt meer dan genoeg . Deze datingsite is pure oplichterij .

Geplaatst op: 26-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Nico P.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Duur kerkhof......

Mijn eerste indruk was goed, de website ziet er gelikt uit en is makkelijk in gebruik, maar door de weken heen gebeurde er erg weinig. Heel weinig nieuwe aanmeldingen, dus ook weinig keus. Veel leden loggen ook zelden in, en áls ze inloggen, lezen ze hun berichten niet en antwoorden dan ook niet. Ik zelf schreef vele berichten, maar hoogst zelden werd mijn bericht gelezen, laat staan beantwoord....!!
Nee, dan Lexa of International Cupid. Echt..... je komt niet meer vanachter je toetsenbord vandaan...!! WAT een verschil met Parship.
En dan is Parship ook nog eens (veruit) de duurste datingsite.
Op een willkeurig kerkhof heb je meer kans om je nieuwe partner te vinden dan bij Parship.
Ik zeg het maar............

Weggegooid geld. Doe NOOIT zaken met hen !!
Je bent gewaarschuwd.

Geplaatst op: 06-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Erik G.

4 / 10
4/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ik wordt gebruikt om andere mensen over te halen lid te worden.

Parship misbruikt jou als lid om andere over tehalen ook lid te worden. Zo kom je niet in contact met mensen die al lid zijn. Als ik contact zoek met iemand krijg ik meestal te horen dat zij maar 1 bericht kunnen sturen of mijn fotos niet mogen bekijken zonder eerst lid te worden.

Geplaatst op: 01-08-2020
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marlon

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Prullen

In het gevang zitten bravere personen dan hier de oprichters van deze site

Geplaatst op: 16-01-2020
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bart

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters

<p>Maar 1 maand geprobeerd en toch mij opzadelen met een rekening van meer dan 700 euro !!! Nooit doen mensen!!!</p>

Geplaatst op: 09-12-2019
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Annelies

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slecht

Een jaar betaald, alleen maar nep contacten die me benaderen
vervolgens natuurlijk vergeten af te melden en dan tegen 85 EUR een maand extra moeten betalen
Slechte zoek functie
Slechte profielen

Geplaatst op: 21-11-2019
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mit

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht, duur en oude niet meer actieve profielen.

I jaar premium lid geweest, dating gehad met iemand die een boot zocht. Profielen die zichzelf verwijderen. Getrouwde vrouwen, waarvan de man de pech had om een ernstige ziekte te krijgen. De vrouw zocht gewoon een man ,hoe serieus is Parship. Hoogopgeleid moet je zijn, maar is geen pre. Mijn ervaring is: als je niet hoogopgeleid bent moeten ze je niet. En dat heeft mij het meeste geraakt. Ook nog gechat met mensen die niet betalen bij Parship. Maar na een paar berichten is het chatten voorbij want het niet betalende lid kan geen berichten meer sturen. Ik heb hier nog net geen depressie van gekregen.

Geplaatst op: 14-08-2019
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Herman

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

foto's vaag al ben je betaaald lid en hele hoge prijzen

Geplaatst op: 22-08-2019
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Wouter

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer Verwarrend

Absoluut verwarrend is het !
Onacceptabel is het dat als je als gewone lied NIET eigen matches foto's zien kan ..
Je krijgt ( als gewone lied ) voorstellingen die je gedwongen accepteren bent, en als je wat meer of beter wil je moet premium abonnement nemen ..

Geplaatst op: 23-07-2019
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Luc

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Onbetrouwbaar

In alle opzichte onbetrouwbaar en veel te duur, alle ingevulde opties voldoen helemaal niet, veel spam , buitenlanders (veel duitsers) afstanden veel te groot plus als je het iets goedkoper wilt zit je er een jaar aan vast is niet aan te bevelen .

Geplaatst op: 23-06-2019
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: J.

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Je betaalt bij herroeping geld(als je het premium abb.afsluit)

Wanneer men zich aanmeldt moet men toch beter op gaan letten. Indien men het verkeerd eabonnement afsluit en het wil herroepen. Betaald men het persoonlijke rapport(wat ik nu ga inlijsten) twv 64,50 (officieel€129,-).

Men incasseert de rekening meteen, en gaat niet over op termijnen. Wat men ook probeert, empathie is verre van mogelijk.

Ik heb me ingeschreven en er waren voornamelijk Duitsers beschikbaar.

Dure site, weinig empathie en men kan alleen schriftelijk communiceren met ze.
De telefoonlijn is alleen met vragen of hulp mbt het datingprofiel of date tips.

Ik zou een ieder aanraden om 100 keer na te denken of je lid wordt van deze site.
In verhouding met andere dating sites hanteren ze strikte opvattingen.

Ergens juist dat ze volhouden aan hun standaarden, maar nadelig als je er niet op voorbereid bent om een rekening van €64,50 in 1 keer te betalen.

Geplaatst op: 17-05-2019
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: C

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos!!!

Ik heb nog nooit zón slechte site gezien oplichters zijn jullie!!!

Ik was een paar dagen te laat( lees snap dat het dan mijn fout is) met opzeggen daarna netjes opgezegd krijg me daar een rekening voor de laatste maand van 80 euro voor 1 maand!!! werkelijk waar hoe ligt je de mensen op..
mail heen gestuurd, mail terug gekregen met daarin de helft maar hoeven te betalen en dat ze het automatich van mijn rekening zouden halen hiermee ingestemd t lukte niet volgens hun ben daarna naar de bank gegaan om de rekening alsnog te betalen netjes gedaan krijg nu allemaal aanmaningen dat ik alsnog even 80 euro moet betalen.

Geplaatst op: 25-02-2019
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Klaas

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet tevreden

Krijg enkel 1 persoon te zien die

onmiddellijk contact legt met mij
GEEN andere personen zichtbaar,foei
Ik vertrouw dit niet,heb betaald voor 1 maand,onmiddellijk opgezegd,hopelijk is het ook zo!
En zie van deze persoon krijg ik geen antwoord meer, enkel op e mail adres van mij,hij direct een gsm nummer gegeven
Welke site is me dat?1

Geplaatst op: 15-10-2018
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Christiane D.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte ervaring met Parship

Ik lees helaas te laat te vele slechte ervaringen met een datingsite die weer voor wat geluk zou moeten zorgen.
Ik ga niet in herhaling vallen want dan wordt het saai maar ik vraag mij wel af of er iets gedaan wordt met deze ervaringen.
Kan er niemand de kurk uit die bende trekken en de deur voorgoed op slot doen.
Anders kunnen we wel iets van je afschrijven maar het lost niets op

Geplaatst op: 19-04-2018
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Gast

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Beste oplichters van Pharship


Beste ParshipMaffia,
Mijn teleurstelling was groot toen ik ontdekte dat ik lid was geworden van een site waar een groot deel van de accounts niet reageren. Achteraf gezien begrijp ik waarom, bij opzeggen laten jullie de accounts staan zoals jullie zelf schrijven. Je moet zelf alles leeghalen anders blijft het staan, daar krijg je een Ghost-ship van, géén Par-ship!
Uiteindelijk heb ik meer dan een half jaar op de blaren gezeten en netje betaald voor een waardeloos product. Helaas was jullie oplichting nog niet genoeg, verlenging zonder waarschuwing voor het duurste lidmaatschap. Zomaar 79,90 euro per maand van mijn rekening plunderen is niet netjes. De tekst “voor uw gemak hebben wij uw lidmaatschap verlengd” is nogal belachelijk bij een account die bijna de gehele periode niet één keer op jullie site is geweest, behalve in het begin om te constateren dat ik een kat in de zak had gekocht. Een hele oude kat gezien de gemiddelde leeftijd van jullie accounts of de dode accounts die niet meer actief zijn. Nou hebben jullie je achterbakse trucjes goed juridisch ingekleed en moet iemand nogal zijn best doen om van jullie agressieve bloedhonden van call2collect.nl af te komen. Ik heb besloten om recensies te blijven schrijven totdat jullie mijn geld terugstorten.

Vr Gr PB 160104

Geplaatst op: 26-03-2017
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Petra B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters


Beste ParshipMaffia,
Mijn teleurstelling was groot toen ik ontdekte dat ik lid was geworden van een site waar een groot deel van de accounts niet reageren. Achteraf gezien begrijp ik waarom, bij opzeggen laten jullie de accounts staan zoals jullie zelf schrijven. Je moet zelf alles leeghalen anders blijft het staan, daar krijg je een Ghost-ship van, géén Par-ship!
Uiteindelijk heb ik meer dan een half jaar op de blaren gezeten en netje betaald voor een waardeloos product. Helaas was jullie oplichting nog niet genoeg, verlenging zonder waarschuwing voor het duurste lidmaatschap. Zomaar 79,90 euro per maand van mijn rekening plunderen is niet netjes. De tekst “voor uw gemak hebben wij uw lidmaatschap verlengd” is nogal belachelijk bij een account die bijna de gehele periode niet één keer op jullie site is geweest, behalve in het begin om te constateren dat ik een kat in de zak had gekocht. Een hele oude kat gezien de gemiddelde leeftijd van jullie accounts of de dode accounts die niet meer actief zijn. Nou hebben jullie je achterbakse trucjes goed juridisch ingekleed en moet iemand nogal zijn best doen om van jullie agressieve bloedhonden van call2collect.nl af te komen. Ik heb besloten om recensies te blijven schrijven totdat jullie mijn geld terugstorten.

Vr Gr PB 1601048

Geplaatst op: 26-03-2017
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: PB

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Parship erg duur en gericht op zo lang mogelijk abonnementsgeld incasseren.

Beste mensen,
Let op met Parship!!!
Het bussiness model lijkt meer afgestemd op geld innen voor abonnementsduur dan voor actuele gebruik van de site.
Het maand tarief is relatief hoog zodat je verleid wordt om een jaar abonnement te nemen.
Let op! Als je na 2 maanden weg wilt blijf je een heel jaar doorbetalen en langer omdat ze ook na dat jaar nog automatisch verlengen als je niet actief opzegt. Er wordt je dus als klant niets gevraagd, noch houden ze rekening met duur en de mate waarin je hun dienstverlening gebruikt. Tussentijds opzeggen met een opzegtermijn of een opzegvergoeding met een al dan niet gedeeltelijke refund zijn niet mogelijk. Ze willen graag dat je door betaald ook al maak je geen enkel gebruik meer van de site!
Ik vind dat niet meer van deze tijd waarin flexibiliteit, en duurzaam en integer zakendoen meer en meer de gewenste norm zijn. Er zijn andere flexibelere alternatieven...

Geplaatst op: 11-02-2017
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Harald

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Afzetters

Zoals iedereen hier zegt, onbetrouwbaar en geldwolven. Niet mee in zee gaan.

Geplaatst op: 07-12-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Dr

ik kreeg nooit enige zinvolle reactie, duur en zij vragen zelfs geld nadat je uitgeschreven bent, maar hen nog niet verwittigde dat je wenst te stoppen. Volledig uitschrijven en je pagina schrappen is lijkbaar niet voldoende.

Geplaatst op: 27-10-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
OPLICHTERS!!

Parship is een oplichtersbede!!! trap hier beslist niet in!! Na wat onderzoek vooraf ben ik met Parship gaan mailen, waarin ik vraag of er verborgen kosten aan een lidmaatschap zaten, dit is niet het geval wordt mij verzekerd, nogmaals vraag ik een bevestiging of ik alle functies gebruiken kan voor de 21,95 per maand een jaar lang. Ja dit was het geval. Maar LETOP!! Na het verlopen van het jaar, geld ineens de volgende regel “wordt het na afloop van de oorspronkelijke duur omgezet in een overeenkomst voor onbepaalde tijd voor € 79,90 / maand” !!! Na een mail hierover is het automatisch verlegen uitgeschakeld werd mij verteld in de mail wisseling.

Even door lezen en wat blijkt, ik kan zelfs 14 dagen mijn abonnement herroepen als ik dat wil. Mooi dus eigenlijk geen enkel risico zou je denken.... Dus ik sluit mijn lidmaatschap af, vrijwel direct na het betalen wordt mijn account geblokkeerd!! Dus ik mail met de vraag waarom dit gedaan is... nou meneer, u heeft in eerdere mailwisseling een andere naam gebruikt (waarschijnlijk mijn echte naam) Om die rede hebben wij het account geblokkeerd tot dat je ons je echte gegevens geeft, met bijgevoegd documenten waarmee u bewijst dat deze gegevens kloppen. Omdat ik deze gegevens niet geven wil aan een partij als Parship, besluit ik een beroep te doen op het herroepingsrecht. Dit geef ik netjes aan en ga ervanuit dat het geld terug gestort werd. (Ik had betaald via Paypal (gelukkig wel!)) Komt er een mail binnen van Paypal, er is € 42,55 afgeschreven! Wat blijkt?

Als je gratis lid wordt vul je een aantal vragen in, de computer maakt hiervan een persoonlijk rapport, zonder enig interesse te hebben in een of ander rapport over mij zelf vul ik de vragen in, aannemend dat dit opgenomen wordt in je profiel. Nu blijkt dus dat als GRATIS lid je dit rapport kun kopen bij Parship. Kosten : € 129,-. Ik kan mij niet voorstellen dat er iemand die geen 21,95 wil betalen wel even 129 euro overmaakt voor een PDFje uitgespuugd door de computer, maar goed. Maar wat blijkt? GE-WEL-DIG! Als je betaald lid wordt krijg je dit PDFje helemaal gratis! Ook vraag je er niet om, en zit ik niet te wachten op een PDFje waar in een door de computer gegenereerd rapport over mij zelf beschreven staat”¦. Je krijgt het rapport, of je wil of niet! Wat maakt dat nu uit zou je denken”¦. Ja dat denk je, TOT je gebruik maakt van het herroepingsrecht. Dan claimt men, op bassis van het herroepingsrecht heeft u recht op teruggave van het al betaalde lidmaatschap van € 21,95, maar gezien je een rapport van € 129 helemaal gratis ontvangen heb en dit een onomkeerbaar medium is (je kunt het niet terug geven) zult je die moeten betalen ivm waardecompensatie, maar Parship is zo aardig om dit bedrag maar voor de helft in rekening te brengen dus dan praten we over een bedrag van 64,50. En vervolgens wordt dit bedrag minus het reeds betaalde bedrag afgeschreven van je Paypal omdat je ook nog eens een autorisatie afgeeft tijdens het afsluiten van het abonnement.

Conclusie: 2 dagen lid van Parship, geen profiel kunnen lezen maar wel 64,50 armer

Gelukkig heb ik met behulp van Paypal een claim kunnen maken zodat ik mijn geld terug kreeg, waarop Parship mij een herinnering stuurt dat ik toch echt moet betalen. Ongelooflijk! Wat een doordacht misselijkmakende oplichtersbende is dit bedrijf”¦. Ik zou zeggen”¦. LETOP een gewaarschuwd man/vrouw telt voor twee!

Geplaatst op: 13-11-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Fast

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Parship is misleidend

Oppassen voor Parship. Als je je abonnement wil stopzetten binnen de twee herroepingsweken wordt geld van je gevraagd door de zogenaamde rapport die ze over je opmaken. Is gewoon door de computer gemaakt. Verder kreeg ik een zogenaamde glimlach van iemand die al een paar weken niet meer ingelogd had. Dit is puur afzetterij. Als je opzegt wordt het abonnement gelijk stop gezet en als kers op het toetje moet je zo n zestig euro bifjbetalen wat direct van je rekening wordt afgeschreven. Dat zoiets niet verboden wordt.....

Geplaatst op: 15-08-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marie

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Vind de liefde van je leven

Parship was de eerste online datingsite waar ik mee in zee ging.
Ik vond de service en duidelijke uitleg over de werking van de site heel prettig.
Binnen 11 dagen de liefde van mijn leven ontmoet!!!!
De slogan klopt dus perfect.

Geplaatst op: 11-08-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: NLHKWTZY

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Slechte service

Uitstekende site maar erg, erg duur. Je kunt je abonnement herroepen maar dit stopt dan ook per direct. Dit betekent dat je een persoonlijk bericht die iemand nog gestuurd heeft niet kunt beantwoorden. Erg onsympathiek.

Geplaatst op: 13-06-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Maffiabende

Je betaalde abonnement schriftelijk opzeggen !
Dat kan toch niet? Wat zit daarachter ? Het lijken wel de Middeleeuwen.

Ik wilde mijn profiel verwijderen. Vele keren geprobeerd: steeds waren er technische problemen( volgens hun).
Tenslotte persoonlijke berichten gestuurd om mijn profiel dan maar zo te verwijderen. Totaal geen reactie !

Waardeloos !

Geplaatst op: 12-05-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oproep tot actie. Parship = geldklopperij

De site is duur en onbetrouwbaar. Ik lees veel kwade en teleurgestelde reviews. Minder dan de helft is tevreden over deze site. Extreem laag. De door hen genoemde succescijfers zijn niet onafhankelijk traceerbaar.
Ik had een jaarabonnement. Na verloop daarvan werd stilletjes bijna 80 euro per maand afgeschreven van mijn rekening. Na 240 euro kwam ik daar achter. Het zal ongetwijfeld in de kleine letters staan dat dat mag, maar in het Consumentenrecht staat dat de leverancier moet waarschuwen als er een wijziging in de situatie ontstaat.
Je wordt gepaaid met een coulanceregeling die inhoud dat je toch extra betaalt. Mijn emailadres is: boeket@planet.nl Laten we hier wat tegen ondernemen!

Geplaatst op: 24-04-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Johan

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geldklopperij

De site is duur en onbetrouwbaar. Ik lees heel veel kwade en teleurgestelde reviews. Minder dan de helft is tevreden over deze site. Extreem laag. De successcores die zij noemen zijn niet traceerbaar.
Ik had een jaarabonnement. Na verloop daarvan werd stilletjes bijna 80 euro per maand afgeschreven van mijn rekening. Na 240 euro kwam ik daar achter. Het zal ongetwijfeld in de kleine letters staan dat dat mag, maar in het Consumentenrecht staat dat de leverancier moet waarschuwen als er een wijziging in de situatie ontstaat.

Dit kan niet anno 2016!
Ik doe een oproep om tot actie te komen, mbv consumentenbond en journalistiek
reageer naar mijn site: boeket@planet.nl

Geplaatst op: 24-04-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Johan

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Doen! Zeker geen geldtrekker

Heb mij voor ongelofelijk veel datingwebsites aangemeld en vele behoren tot de groep geldtrekkers. Gelukkig kan ik met alle geluk zeggen dat Parship mij heeft opgeleverd waar ik naar zocht en dat is liefde. Na een paar dates kwam ik haar tegen en sindsdien spat het ervanaf :D

Dankjewel ParshiP!

Geplaatst op: 29-03-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Danny

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Parship


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

VijftigPlusDating logo
VijftigPlusDating
11 beoordelingen
6
50Liefde logo
50Liefde
50 beoordelingen
8,0
StedenDating logo
StedenDating
3 beoordelingen
7,7

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Parship een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 45 beoordelingen geplaatst over Parship. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4,0 gekregen, waarbij 26% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Parship actief?

Parship is vooral actief in de categorie dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) 40 plus en senioren dating en regio gebonden dating.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Parship reviews? Dan kunt u naar de website van Parship gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie