Parship logo

Parship reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Parship reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
6
Parship logo
Website
parship.be
Categorie
Dating
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Parship

Online daten? Dan doe je graag een beroep op een betrouwbare datingsite. Parship geldt als een van de meest betrouwbare datingsites van ons land. Om je meer achtergrondinformatie over Parship te bieden, hebben we de reviews en ervaringen van mensen die al een account hebben bij deze dating specialist kort en bondig voor je samengevat. Na het lezen van de belangrijkste en unieke voordelen en mogelijkheden van Parship, kun je uiteraard zelf beslissen of je ook kiest voor deze datingsite.

Over Parship

Parship geldt als een van de meeste bekende datingsites van ons land. Het platform is al vanaf 2003 actief en meteen vanaf de start is het crescendo gegaan met het platform. De datingsite is geschikt voor zowel de man als de vouw. Parship is bijzonder trots op de resultaten die geboekt worden. Via deze specialist namelijk, slaagt één op de drie mensen er in een partner te vinden. Parship staat voor veiligheid en zekerheid en is het platform waar je de simpelweg de grootste kans hebt om een leuke relatie te vinden.

Waarom kiezen voor Parship?

Er zijn verschillende redenen om juist voor Parship te kiezen. Het zijn de overtuigende cijfers waaruit blijkt dat één van de drie mensen die zich aanmeldt een partner via het platform vindt. Parship bied je veiligheid en zekerheid en op basis van jouw gegevens krijg je een uniek persoonlijkheidsrapport. Ook uniek is het aantal berichten dat via Parship op maandbasis verstuurd wordt. Dat zijn er gemiddeld rond de 100.000 namelijk. Daarmee kan zonder meer gesteld worden dat de leden van Parship zeer actief zijn. Ook het feit dat er elke dag nieuwe leden verwelkomd worden, is een reden om juist voor dit platform te kiezen. Je stuurt bij Parship behalve berichten ook gemakkelijk een ijsbreker of digitale glimlach om snel contact met iemand te leggen. De man-vrouw balans is ook al dik in orde. Er zijn gemiddelde genomen iets meer vrouwen actief (52 procent). Dat is uniek voor een dating platform en heeft alles te maken met de serieuze insteek van Parship. Van de leden is ruim 75 procent ouder dan dertig jaar overigens.

Is Parship betrouwbaar?

Parship is een buitengewoon betrouwbare datingsite. Dat lezen we namelijk terug in de recensies die gebruikers maakten. Het feit dat je met Parship een betrouwbare partner gevonden hebt wanneer je zoekt naar een relatie, blijkt al eveneens uit het feit dat Parship het Thuiswinkel Waarborg keurmerk in het bezit heeft. Dit keurmerk wordt alleen uitgereikt aan bedrijven de online actief zijn en die voldoen aan alle gestelde eisen en regels die gelden voor webshops en online platforms. Parship heeft daarnaast ook het Keurmerk Veilig Daten in het bezit. Dat is echte nog niet alles. Zo is Parship ook nog eens aangesloten bij Thuiswinel.org en wordt de website op uitstekende wijze beveiligd met een Verisign SSL certificaat. Tenslotte worden de nieuwe profielen ook nog eens standaard en geen profiel uitgezonderd handmatig gecheckt. Over een betrouwbare partner gesproken!

Klantenservice en klachten

De informatievoorziening die Parship biedt is meer dan uitstekend. Je leest echt alles over hoe het platform precies werkt, waar je op moet letten en alles wat daar mee te maken heeft. Je krijgt zelfs datingtips en tricks om snel leuke contacten op te doen. Heb je alle informatie tot je genomen, dan is alles volstrekt duidelijk en zijn eigenlijk alle vragen beantwoord. Zo kom je dus nooit voor verrassingen te staan wanneer je een account aanmaakt en actief wordt op het platform. Mocht je desondanks toch nog een vraag hebben of wil je een klacht indienen over Parship, dan kun je dat doen via het speciaal ontwikkelde contactformulier op de website. Je kunt als je een account aangemaakt hebt via jouw account ook gemakkelijk contact leggen met de medewerkers van Parship, mocht je alsnog een prangende vraag hebben of een klacht wilt indienen. Parship is ook actief op de social media kanalen Facebook en Twitter. Via die kanalen zou je eventueel dus ook contact kunnen leggen.

Wil jij ook beoordelen?

Uit de beoordelingen van mensen die al gebruik maken van een product of dienst, kun je vaak erg veel zeer waardvolle informatie halen. De informatie is onafhankelijk en kan je helpen om een betere keuze te maken. Daarom willen we je vriendelijk vragen om voortaan ook een recensie achter te laten. Op die maner kun je nadrukkelijk andere mensen van dienst zijn en help je ze met het nemen van de beste beslissingen.

Reviews over Parship
Gerelateerde bedrijven
VijftigPlusDating logo
VijftigPlusDating
11 beoordelingen
6
50Liefde logo
50Liefde
50 beoordelingen
8,0
StedenDating logo
StedenDating
4 beoordelingen
6,5
Gerelateerde blogartikelen
3,3
21% zou hier weer kopen
68 beoordelingen
Ervaringen met Parship

Parship is geverifieerd door ons expert team. De webshop Parship bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Parship lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Parship. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Parship is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van parship.be te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Vool met onserieuze of inactieve of nepprofielen en super duur plus gene enkele garantie op afspraakjes

Bedriegelijke pseudo dating site. Alleen zeer oude kandidaten en de meeste zondre foto, plus dat de twee met wie ik in kontakt kwam daar ene familiegebeuirtenis excuss gaven om niet zsm te ontmoeten. Nooit tot afspraakje gekomen dus de vraga is of dit .
Ook verkochten ze me een klidmaatschap van liefst 2 jaar maar dit is niet logisch want de meesten vinden ene partner vee sneller dan dat dus ze troiggelen geld af met valse hoop te geven.

Geplaatst op: 14-02-2024
Laatst bewerkt op: 14-02-2024
Geschreven door: Peter L.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Een 3.4 is veel te hoog voor deze shit

Waardeloze oplichters bende is dit

Begin hier niet aan mensen

Zie alle andere revieuws

Geplaatst op: 11-02-2024
Laatst bewerkt op: 11-02-2024
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
profielfoto Anoniem
Anoniem 11-02-2024
Oplichters
profielfoto Anoniem
Oplichters

Ga niet op deze site het zijn oplichters. Ik had zes maanden gekozen, wat is dat, ongelofelijke lelijke mensen en na 4 maanden nog steeds dezelfde. Er kwamen geen nieuwe bij... Ik heb hen 2 keer gemaild, om te vragen wanneer er eens nieuwe leden bijkwamen, want na 4 maanden 'scrollen en steeds dezelfde koppen zien, begon ik in te zien dat ik in het zak ben gezet. Ik heb 4 keer kunnen 'srollen, 30 mensen, in 6 maanden heb ik maar 30 man zien passeren en er kwamen er geen nieuw bij. Heeft mij over de 100 gekost. Echte dieven

Geplaatst op: 12-02-2024
Laatst bewerkt op: 12-02-2024
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 2/5 1/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Bestolen en opgelicht!!!

Ik heb lidmaatschap betaald voor 1 maand en pas na deze te betalen kreeg ik te horen dat ik een jaar abonnement had afgesloten!?
Dit was nergens duidelijk! Ik had onmiddellijk na het krijgen van dit bericht het stopgezet en dit was onmogelijk!
Nu MOET ik betalen voor iets waarvan ik nooit gebruik maak omdat mijn vrouw en ik niet uit elkaar gaan en dus samen blijven!!
Pure oplichterij vind ik dat!!!

Geplaatst op: 29-01-2024
Laatst bewerkt op: 29-01-2024
Geschreven door: Angelo D.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
OPLICHTERS!

Ik had een abonnement voor 6 maanden en op tijd weer opgezegd daar de "matchen" helemaal niet matchen met mijn persoonlijkheid en ik er alleen maar depressief van werd. Maar Parship.be heeft mijn abonnement stilzwijgend verleng! Dit heet oplichting! Parship profiteert van het leed en de eenzaamheid van mensen die het al moeilijk hebben! Schandalig hoeveel geld ze steken in reclame en promotie, allemaal leugens!

Geplaatst op: 18-01-2024
Laatst bewerkt op: 18-01-2024
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
OPLICHTERS

Niet aanbeginnen

Na je afgesproken termijn halen ze automatisch geld van je rekening en beginnen ze met dreigmails te sturen

Dan begint de elende met Parship

Lees de reviews

Geplaatst op: 02-02-2024
Laatst bewerkt op: 02-02-2024
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Vreselijk!

Direct dreigen met een incassobureau om dat ik mijn abonnement wil opzeggen. Lieve mensen, doe dit NIET! Pure oplichterij

Geplaatst op: 27-01-2024
Laatst bewerkt op: 27-01-2024
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Is niet Wat het Is.

Deze k*ut app verkopen zich als nr een in Belgie.
Ik heb na een Lange tijd tegen MN zin EN principe mijn allereerste keer een 12 maanden premium lidschap aangeschaft gezien de promotie , voor 140, Eens alles betaald Ga ik Op de app EN Er zijn miscchien amper 20 mensen in de buurt binnen de 50km straal, die waarschijnlijk nooit u like of bericht zullen zien... Heel Belgie miscchien 40 mensen... Zogezegt Is deze de grootste in Belgie.. ik snap niet hoe ze dat Elke keer zo gefixt krijgen zonder dat zo sites worden neer gebracht. NIET PREMIUM AANSCHAFFEN. NIEMAND ZAL U BERICHTEN/LIKES ZIEN EN BOVENOP ZIJN AANTAL MENSEN AANWEZIG BELACHELIJK WEINIG!

Geplaatst op: 14-01-2024
Laatst bewerkt op: 14-01-2024
Geschreven door: John karton K.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Onbetrouwbare geldwolven!

Vorig jaar abonnement betaald, zonder resultaat! App van mijn gsm verwijderd en nu ineens een mail van een incasso bureau voor 418€
Schadalige maffiapraktijken!

Geplaatst op: 20-10-2023
Laatst bewerkt op: 20-10-2023
Geschreven door: Rik P.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geld wolven flutbedrijf

Bahbah wat een oplichters opeens krijg je email of je eve 400 euro wil overmaken want NIKS per maand je sluit meteen een JAAR abonnement af zonder dat je het weet begin hier niet aan ze dreigen ook meteen met een incasso bureau en extra kosten
de site is ook dood ik blijf dit bericht plaatsen op verschillende forums tot mijn account en dossier wordt gesloten

Geplaatst op: 19-10-2023
Laatst bewerkt op: 19-10-2023
Geschreven door: Peter V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
PARSHIP?! 💰💰💰326€ - jaarabonnement 💸💸💸

Beste mensen die overwegen om een waardeloos abonnement willen aangaan bij Parship,

Ik heb mij ingeschreven bij Parship, de 1ste afrekening van 163€ was even snel van mijn rekening gegaan als mijn inschrijving.

Met zoveel best-off reclame/reviews en bij keywoord ‘dating’ prijkt Parship als eerste bovenaan.
Na het lezen van zoveel positieve reviews was ik zeer benieuwd en nieuwsgierig naar een volgende (liefde) hoofdstuk in mijn leven.

Eerst een lang huiswerk om alles in te vullen (1u) om alle gerichte vragen te beantwoorden zodat het kan gekoppeld worden aan de juiste matchen omtrent mijn profiel.

Maar wat een instant teleurstelling vanaf ik echt verschillende ‘matchen’ bekeek van de voorgestelde profielen door Parship geselecteerd en voorgesteld!

Één real-life date later, wat heen/weer likes en nietszeggende chats met mannen later ben ik nu in de helft van abonnement, vandaag is mijn 2de betaling netjes afgehouden van mijn bankrekening.

Kort gezegd, 326€ betaald voor lucht.

Ook dat nog
: veel voorgestelde gratis profielen (zonder foto) die geen abonnement hebben
: een onbetalend profiel kan 1x sms terug sturen maar geen 2de, mits aangaan van een nieuw abonnement.

Een goed uitgekiend businessmodel die veel geld steken in reclame/lay-out waardoor ze overkomen als een degelijk en vertrouwde datingsite.

Ik had weinig verwachtingen maar het is ‘No expectations’.

Ik zal blij zijn dat het 24/01/24 is en mijn abonnement nu al heb afgezegd en bevestiging heb ontvangen/gekregen zodat het ‘stilzwijgend contract’ niet automatisch wordt verlengd met wat ik lees van slechte ervaringen bij andere mensen.

Geplaatst op: 12-08-2023
Laatst bewerkt op: 12-08-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
IK heb een PREMIUM abonnement van 24 maanden afgesloten voor 24 maanden. Na drie maanden wordt er ineens €32 af geschreven. ik heb gemaild naar parschip en ik krijg als antwoord dat ik maar 3 maanden 50% korting heb ontvangen en daarna het volle bedrag

IK heb een PREMIUM abonnement afgesloten voor 24 maanden voor een bedrag van €19.95. Na drie maanden wordt er ineens €32 af geschreven. ik heb gemaild naar parschip en ik krijg als antwoord dat ik maar 3 maanden 50% korting heb ontvangen en daarna het volle bedrag moet betalen van €32

Ik weet zeker dat er niks over een 50% korting van 3
maanden voor €19.95 heeft gestaan

ik voel me opgelicht en een flink oor aangenaaid

Geplaatst op: 19-05-2023
Laatst bewerkt op: 19-05-2023
Geschreven door: Amparo K.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Slechte Opzeg Voorwaarden

Parship heeft de slechtste voorwaarden voor opzeggen
je moet dit 1 maand van te voren doen, waardoor als je halfjaarlijkse abonnement wordt omgezet in een maand abonnement je eigenlijk direct al vast zit aan een 2e maand. Tenzij je binnen 3 dagen weet aan te geven dat je dat niet wilt, maar dan zit je nog steeds vast aan die ene maand voor 80 euro premium.

Zoals zij omgaan met hun klanten, zelfs klanten die er voor gekozen hebben zich voor ZES maanden van te voren te binden aan Parship kunnen zij niet meewerken en de situatie niet begrijpen dat die extra maanden niet de bedoeling is.

het standaard antwoord dat je krijg is ja de voorwaarde, maar die zijn erg vaag en ik kan mij niet herinneren dat dit 6 maanden geleden werd aangegeven dat het automatisch verlengt zou worden.

Oftewel beter gebruik je een andere dating service die wat milder zijn met hun klantvriendelijkheid. en daadwerkelijk service gericht zijn.

buiten dat hele gedoe met opzeggen is Parship overigens vrij slecht als het gaat om matches krijgen. Zeker voor die prijs kan je je heil toch echt beter ergens anders zoeken! Ik dacht dat Badoo vervelend was, maar Parship spant de kroon. Op een negatieve manier!

Geplaatst op: 31-03-2023
Laatst bewerkt op: 31-03-2023
Geschreven door: Wim V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht

Bij Parship kun je je alleen inschrijven voor een half jaar of een jaar en niet voor korter. Je bent dan meteen een flink bedrag kwijt, want Parship is een dure website.
Je kunt gratis kennismaken met de website, maar zo weinig doen dat je op basis daarvan geen juiste indruk krijgt.
De site bevat weinig profielen van serieuze mannen. De hoeveelheid berichten die je op een weekenddag eind van de middag krijgt is groot. De inhoud komt in dat geval neer op 'je ziet er leuk uit, wat zijn je plannen?' en het bericht wordt weer verwijderd (of niet) als meneer een half uur later iemand anders heeft gevonden om seks mee te hebben vanavond.
Op zo'n dure website had ik veel profielen verwacht van mannen die echt op zoek zijn naar een relatie. Wil je dat, dan moet je hier niet wezen. Voor seksdates is de website dus heel geschikt.
Ook veel slapende profielen, waarschijnlijk omdat je na opzegging je profiel zelf moet verwijderen. Veel profielen geven weinig informatie over de man in kwestie.
Het zoeksysteem is heel beperkt.
De klantenservice reageert wel snel en goed.

Geplaatst op: 15-01-2023
Laatst bewerkt op: 15-01-2023
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
3/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
WEGBLIJVEN VAN DEZE ZAAK!!!

Geldwolven en oplichters zijn het. Jaar abonnement genomen, 0,0 resultaat dus al maanden niet meer actief geweest. Gaan ze ineens geld van mijn rekening afschrijven. Nooit wat van ze gehoord maar schijnbaar hebben ze mijn jaar abonnement omgezet in een voor onbepaalde tijd en dat geeft ze het recht zonder mijn toestemming geld te gaan incasseren? Direct geblokkeerd en nu gaan ze er incassokosten bij rekenen met dreigementen dat ik moet betalen! WEGBLIJVEN VAN DEZE ZAAK!!!

Geplaatst op: 30-01-2023
Laatst bewerkt op: 30-01-2023
Geschreven door: Alex

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichterij

Had mijn abonnement opgezegd, en ze zijn mij nu al maanden aan het stalken met een incassobureau. Nu gaan ze blijkbaar naar de kantonrechter.
Gewoon oplichterij.

Geplaatst op: 30-12-2022
Laatst bewerkt op: 30-12-2022
Geschreven door: Luc C.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichting

Niet betalen!

Geplaatst op: 03-02-2023
Laatst bewerkt op: 03-02-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
DIEVEN

Zeer gericht op geld binnen brengen en niet op waarde geven voor geld.

Het zijn pure oplichters. Moest je twijfelen laat dit bericht u overhalen. PARSHIP zijn dieven.

Geplaatst op: 12-01-2023
Laatst bewerkt op: 12-01-2023
Geschreven door: Kai V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos. ik raad iedereen af die een partner zou willen vinden. zijn allemaal oplichters.

Ik heb nog nooit zo'n slechte site gezien oplichters zijn jullie!!!

Ik heb keurig netjes op tijd opgezegd en kreeg te horen dat ik te laat ben en alsnog het gehele jaar door moet betalen. krijg me daar een rekening voor de 80 euro voor 3 maanden!!! en maandelijks ben ik verplicht een bedrag van € 36,90 te betalen. werkelijk waar hoe licht je de mensen op. ondanks dat ik de al mijn gegevens heb verwijderd en OOK NOG OP TIJD OPGEZEGD moet ik maandelijks bedrag hierboven overmaken. Heel triest. STELLETJE GELD WOLVEN is dat bedrijf, zo wil ik ook mijn geld verdienen. mensen oplichten. gelukkig ligt dat niet in mijn aard. dit bedrijf MOET WORDEN OPGEDOEKT. WEG ERMEE.

Geplaatst op: 24-01-2023
Laatst bewerkt op: 24-01-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Rotslecht !

- super veel Ghost-profielen (ik heb GEEN ENKEL écht profiel tegengekomen.... !)
- erbarmelijke ondersteuning van klantenservice met reacties die gewoon NERGENS op slaan.
Eigenlijk is Parship één grote oplichterij. Maar vermoedelijk kleuren ze wél netjes binnen de wettelijke lijnen zodat je als klant nooit verhaal hebt. Het is eveneens spijtig dat het expert review van reviews.be zelf geen correcte review geeft... wiens brood men eet, wiens taal men spreekt ? Parship = oplichterij!

Geplaatst op: 09-12-2022
Laatst bewerkt op: 09-12-2022
Geschreven door: Peter D.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Bandieten

2 weken wedeerroeping is niet genoeg om de werking van parship te leren kennen, na de klacht geen mogelijkheid tot een opzegvoorstel, ook geen dienstverlening meer, maar wel incasso. dieven die handig (en misschien zelfs legaal) gebruik maken van internet

Geplaatst op: 10-11-2022
Laatst bewerkt op: 10-11-2022
Geschreven door: Cl D.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
NIET DOEN!!!

Op zich werkt de website redelijk. Maar het opzeggen is echt droevig. Info zit verstopt. Stip in je agenda aan wanneer je contract afloopt. Dat zij dat zomaar mogen verlengen zonder mijn goedkeuring is schande! Het wordt automatisch verlengd, zonder enige verwittiging, en zij rekenen er op dat jij vergeet om op te zeggen. Een mooie verkoopstechniek. Ik noem het bedrog. Dit zou niet mogen zijn. Even kijken wat de consumentenbond daar van vindt.

Geplaatst op: 24-11-2022
Laatst bewerkt op: 24-11-2022
Geschreven door: Jos H.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Bandieten

Automatisch verlengen is bandietestreek

Geplaatst op: 10-12-2022
Laatst bewerkt op: 12-12-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ambigue, onbetrouwbaar

Ik was amper 3 weken lid op Parship. Ik besloot dat dit toch echt niks voor mij was op dit moment. Ik mailde dus dat ik wilde opzeggen. Helaas blijkt dit niet mogelijk te zijn en moet ik voor 3 weken lidmaatschap bijna 400 euro in een keer betalen voor iets waar ik niet eens toegang meer tot heb.
Ik dacht, ik neem het op een ander moment wel weer op maar na deze ervaring heb ik zelfs geen zin meer om de website nog te gebruiken.
Ze geven niet de minste mogelijkheid om je lidmaatschap op te zeggen!!! Niet aan beginnen is dus de boodschap.

Geplaatst op: 27-06-2022
Laatst bewerkt op: 27-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Blijf hier vandaan

Jaarabonnement genomen tegen een gunstige prijs, ongeveer 3 maanden later gestopt met het bezoeken van de site want niet voor mij. Tot zover geen probleem.

Aan het eind van het jaarabonnement is deze maandelijks verlengd tegen €80 per maand, waar ik pas na een paar maanden achter kwam. Er was geen mail gestuurd dat de verlenging er aan zat te komen, noch is het abonnement automatisch stopgezet omdat ik toch al meer dan een half jaar niet had ingelogd.
Klantenservice verschuilt zich achter de voorwaarden waar dit in staat, en ik kreeg een schamele €40 aangeboden als schadevergoeding terwijl ik tegen die tijd al enkele honderden euro's had betaald terwijl ik de site al een jaar niet had bezocht.

Let op bij het afsluiten van een abonnement of uberhaupt het gebruik van deze site, ga naar andere platformen toe, zijn veel beter.

Geplaatst op: 01-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Robert

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichting

Ontzettend teleurgesteld over het feit hoe dit bedrijf zaken doet. Ooit een abonnement afgesloten uit nieuwsgierigheid wat automatisch is over gegaan op een een abonnement. Na een jaar een bedrag van 20 euro betaald te hebben schoot het abonnement opeens naar 79,90 en was ik er me pas bewust van dat ik dit bedrijf al een jaar voor 20 euro in de maand gesponsord te hebben. Toen ik het wou opzeggen zeiden ze dat het email adres waar ik mee mailde niet verbonden was aan een abonnement en ze niks mochten delen ivm persoonsgegevens. Toen ben ik de bedragen gaan storneren, en is er blijkbaar een incasso bureau naar het zelfde oude/verkeerde email adres gaan mailen waardoor de kosten zijn opgelopen tot 200,-. Van beide partijen vind ik dit geen eerlijke manier van zaken doen als er wel een juist e-mail adres bekend is. Momenteel een brief van dagvaarding in de bus gekregen, terwijl ik nog in verweer tegen het incassobureau, ik vind het nogal wat.

Geplaatst op: 18-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: I V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichting

2 jaar geleden heb ik me aangemeld en premium lidmaatschap aangegaan voor €21,90 en alles ging goed . Alhoewel er weinig tot geen mailwisseling was . Was het oké . Totdat de 22ste juni van dit jaar in een keer in plaats van €21,90 afgeschreven was werd het €79,90 . Een verhoging van €58 euro . Direct teruggeboekt . 2 dagen later een bericht dat ik €79,90 moest betalen anders zal er een incasso op me afgestuurd worden. De dreiging alleen al zegt meer dan genoeg . Deze datingsite is pure oplichterij .

Geplaatst op: 26-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Nico P.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Duur kerkhof......

Mijn eerste indruk was goed, de website ziet er gelikt uit en is makkelijk in gebruik, maar door de weken heen gebeurde er erg weinig. Heel weinig nieuwe aanmeldingen, dus ook weinig keus. Veel leden loggen ook zelden in, en áls ze inloggen, lezen ze hun berichten niet en antwoorden dan ook niet. Ik zelf schreef vele berichten, maar hoogst zelden werd mijn bericht gelezen, laat staan beantwoord....!!
Nee, dan Lexa of International Cupid. Echt..... je komt niet meer vanachter je toetsenbord vandaan...!! WAT een verschil met Parship.
En dan is Parship ook nog eens (veruit) de duurste datingsite.
Op een willkeurig kerkhof heb je meer kans om je nieuwe partner te vinden dan bij Parship.
Ik zeg het maar............

Weggegooid geld. Doe NOOIT zaken met hen !!
Je bent gewaarschuwd.

Geplaatst op: 06-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Erik G.

4 / 10
4/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ik wordt gebruikt om andere mensen over te halen lid te worden.

Parship misbruikt jou als lid om andere over tehalen ook lid te worden. Zo kom je niet in contact met mensen die al lid zijn. Als ik contact zoek met iemand krijg ik meestal te horen dat zij maar 1 bericht kunnen sturen of mijn fotos niet mogen bekijken zonder eerst lid te worden.

Geplaatst op: 01-08-2020
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marlon

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Prullen

In het gevang zitten bravere personen dan hier de oprichters van deze site

Geplaatst op: 16-01-2020
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bart

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Parship
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
VijftigPlusDating logo
VijftigPlusDating
11 beoordelingen
6
50Liefde logo
50Liefde
50 beoordelingen
8,0
StedenDating logo
StedenDating
4 beoordelingen
6,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Parship een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 68 beoordelingen geplaatst over Parship. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3,3 gekregen, waarbij 21% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Parship actief?

Parship is vooral actief in de categorie dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) 40 plus en senioren dating en regio gebonden dating.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Parship reviews? Dan kunt u naar de website van Parship gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie