DeKlompenGigant logo

DeKlompenGigant reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
DeKlompenGigant reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
741
DeKlompenGigant logo
Website
DeKlompenGigant
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en ervaringen DeKlompenGigant

Wie het woord klomp hoort denkt meteen aan die oncomfortabele en stevige schoenen waar Nederland om bekend is geworden. Vandaag de dag hoeft een klomp echter al lang niet meer de vijand van comfort te zijn. Bij een webshop als DeKlompenGigant kan je immers een ruim assortiment aan comfortabele klompen die verre van altijd van hout gemaakt zijn terugvinden. Maar wat vinden de klanten van DeKlompenGigant eigenlijk van de kwaliteit van de schoenen? Wat zijn hun ervaringen en hoe beoordelen zij DeKlompenGigant? Op deze pagina vind je tal van reviews over DeKlompenGigant van hun echte klanten.

Over DeKlompenGigant

DeKlompenGigant is dus een webshop die gespecialiseerd is in de verkoop van klompen in alle maten, soorten en gewichten. De website is een onderdeel van moederbedrijf Any Day Webshops die gespecialiseerd zijn in de verkoop van werkschoenen, werklaarzen, klompen en accessoires. De waarden waar DeKlompenGigant op steunt zijn een groot assortiment, een onberispelijke kwaliteit en een goede service. Zo kan je als je jouw droompaar niet terug vindt altijd contact opnemen met het team achter DeKlompenGigant en wie weet is er wel iets mogelijk. Wat de kwaliteit betreft spreekt het voor zich dat klompen een enorme levensduur hebben. Dit is schoeisel dat vaak niet kapot te krijgen valt. Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen of nieuwtjes in de sector? Dan kan je je inschrijven op de nieuwsbrief van DeKlompenGigant of één van de vele social media kanalen volgen.

Waarom kiezen voor DeKlompenGigant?

Bij DeKlompenGigant vind je het grootste assortiment klompen en aanverwanten van Nederland terug. De webshop zelf is onderverdeeld in de categorieën klompen, pantoffels & sloffen, laarzen, accessoires en er is ook een optie om per sector de correcte klompen aan te duiden. Bij DeKlompenGigant vind je ook een ruim aanbod aan gespecialiseerde topmerken. Denk bijvoorbeeld aan namen als Strövels, Gevavi, Bighorn, Nora en ga zo maar door. Ook als bedrijf kan je bij DeKlompenGigant terecht voor een bestelling op grote schaal of om de juiste fit voor jouw onderneming te vinden. Heb je een keuze kunnen maken? Dan kan je betalen met PayPal, met een overschrijving, met AfterPay, met Bancontact, met Sofort en ook met iDeal. DeKlompenGigant rekent 6,95 euro verzendkosten aan per bestelling en laat je als klant ook toe om tot 14 dagen na ontvangst gebruik te maken van het herroepingsrecht.

Is DeKlompenGigant betrouwbaar?

Bij een online aankoop is het natuurlijk altijd zo prettig als je enig vertrouwen hebt in de aanbieder. Bij DeKlompenGigant is het alvast zo dat er op de website duidelijke algemene voorwaarden terug te vinden zijn alsmede een hele privacy policy. Bovendien werkt de verbinding met de website op basis van het veilige SSL-protocol en vind je belangrijke informatie zoals het nummer van de Kamer van Koophandel, btw nummer en adres van de hoofdzetel snel terug. Tevens beschikt DeKlompenGigant over een eigen klantenservice en zijn er ook heel wat social media kanalen om het bedrijf te bereiken. Ten slotte is het ook zo dat DeKlompenGigant aangesloten is bij het online keurmerk WebwinkelKeur. Dat betekent dat je als consument er relatief zeker van kunt zijn dat DeKlompenGigant een betrouwbare webshop is!

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag voor DeKlompenGigant die je niet meteen op de website of bij de veelgestelde vragen terug kunt vinden? Dan kan je de klantenservice van het bedrijf contacteren. Dat kan zowel per briefwisseling als per mail. Tevens is er een contactformulier op de website terug te vinden en een telefoonnummer. Ten slotte is het ook mogelijk om via één van de social media kanalen een berichtje te sturen. In de regel krijg je binnen de 24 uur een reactie van de klantenservice. Heb je een klacht? Dan kan je dit aan de klantenservice laten weten of rechtstreeks contact opnemen met de dienst bemiddeling van WebwinkelKeur. Vervolgens komt er een oplossing of ontstaat er een geschil voor de zogenaamde Geschillencommissie.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij thuis een exemplaar klompen van DeKlompenGigant? Of misschien op het werk? Dan zijn wij op zoek naar jouw verhaal en jouw ervaring. Hoe beoordeel jij DeKlompenGigant? Is de kwaliteit van de klompen naar verwachting? Werd jouw bestelling snel geleverd? Heb je enige ervaring met de klantenservice van de website? Was alles duidelijk? Zou je opnieuw tot een aankoop over gaan of toch niet? Schrijf op deze pagina jouw review van DeKlompenGigant en vertel de twijfelaars waarom ze wel of niet de stap moeten zetten!

Reviews over DeKlompenGigant
Gerelateerde bedrijven
LightInTheBox logo
LightInTheBox
2 beoordelingen
9
Lureaux logo
Lureaux
3 beoordelingen
9,3
Sneakers.be logo
Sneakers.be
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met DeKlompenGigant

DeKlompenGigant is geverifieerd door ons expert team. De webshop DeKlompenGigant bestaat al sinds 2011 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is DeKlompenGigant lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via DeKlompenGigant. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

DeKlompenGigant is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van DeKlompenGigant te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijne webshop

Ik heb hier al vaker een paar klompen besteld omdat ze gewoon van goede kwaliteit zijn en ze zitten ook erg goed en hebben een goede pasvorm. Ook een goede prijs voor de kwaliteit!

Geplaatst op: 24-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Guusje O.

9 / 10
5/5 3/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over DeKlompenGigant
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
LightInTheBox logo
LightInTheBox
2 beoordelingen
9
Lureaux logo
Lureaux
3 beoordelingen
9,3
Sneakers.be logo
Sneakers.be
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is DeKlompenGigant een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over DeKlompenGigant. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is DeKlompenGigant actief?

DeKlompenGigant is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) schoenenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de DeKlompenGigant reviews? Dan kunt u naar de website van DeKlompenGigant gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie