Van Mourik Schoenen logo

Van Mourik Schoenen reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Van Mourik Schoenen reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
350
Van Mourik Schoenen logo
Website
vanmourikschoenen.nl
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Van Mourik Schoenen

Zoek jij de perfecte schoen en wil jij je graag laten adviseren door rasechte en gepassioneerde specialisten? Dan zou jij waarschijnlijk prima zaken kunnen doen met Van Mourik Schoenen. Hoewel deze specialist een zeer rijke historie kent, kunnen wij ons voorstellen dat je graag wat extra informatie over deze schoenen specialist wilt. Om die reden hebben we de reviews en ervaringen van bestaande klanten voor je samengevat. Op die manier krijg jij een prima indruk van alles wat Van Mourik Schoenen je kan bieden. Het is vervolgens geheel aan jezelf om eventueel bij deze specialist te gaan winkelen.

Over Van Mourik Schoenen

Ervaring en passie voor het schoenenvak kan Van Mourik Schoenen bepaald niet ontzegd worden. Het bedrijf zit al vanaf 1865 in het vak dat daardoor amper nog geheimen heeft voor deze specialist. Van Mourik heeft een buitengewoon uitgebreide webshop voor je beschikbaar. Daar kun je heel gemakkelijk online de beste schoenen kopen. Je kunt echter ook terecht aan de Dam in Alblasserdam, waar Van Mourik Schoenen ook een fysieke winkel heeft. Bij Van Mourik Schoenen vind je alleen de beste schoenen en dat voor zowel de man, de vrouw als voor kinderen. Daarnaast is er een leuke collectie beenmode en lederwaren beschikbaar.

Waarom kiezen voor Van Mourik Schoenen?

Uit de beoordelingen van mensen die hun schoenen al kopen bij Van Mourik Schoenen komt nadrukkelijk naar voren dat klanten altijd precies die schoenen vinden die ze zoeken. Van Mourik Schoenen heeft – met andere woorden- een zeer uitgebreide collectie beschikbaar van alleen de beste merken. Behalve vanwege dat indrukwekkende aanbod en het feit dat je bij Van Mourik Schoenen altijd vindt wat je zoekt, geniet deze specialist ook bekendheid vanwege de uitstekende service die verleend wordt. Mooie voordbeelden van die service is het onderhoudsadvies dat je krijgt wanneer je schoenen hebt gekocht, de 3D voetmeting die je kunt laten maken en het feit dat de bestelling vanuit de webshop vaak al de volgende werkdag bij jou thuis afgeleverd wordt.

Is Van Mourik Schoenen betrouwbaar?

Laat één ding duidelijk zijn. Wanneer jij het als schoenenspecialist al vanaf 1865 vol weet te houden, dan kun je gerust stellen dat je een betrouwbare onderneming bent. Dat geldt dus zeker voor Van Mourik Schoenen, dat die betrouwbaarheid ook al laat zien met het feit dat het de trotse eigenaar is van het Thuiswinkel Waarborg. Dit keurmerk voor webshops komt alleen in het bezit van bedrijven die aan alle wet- en regelgeving voldoen. Je kunt jouw schoenen bij Van Mourik Schoenen betalen met iDeal, gewoon binnen je eigen vertrouwde bankomgeving dus en de merken die de specialist voert, bieden ook al heel veel vertrouwen. Het gaat namelijk om de bewezen beste schenenmerken die er zijn.

Klantenservice en klachten

Slechts zelden werd er een klacht ingediend bij Van Mourik Schoenen en ook in de recensies kwamen we geen klachten tegen. Mocht je echter aanleiding hebben om dit wél te doen, dan krijg je daar gewoon de ruimte voor. Heb je een klacht, dan kun je ervoor kiezen die klacht schriftelijk in te dienen. Je vindt het adres op de website. Je kunt ook gewoon een telefoontje plegen of een e-mail met daarin de klacht sturen. Andere manieren om contact te leggen met Van Mourik Schoenen is via de social media kanalen Facebook en Twitter.

Wil jij ook beoordelen?

Niemand die zal ontkennen dat de beoordelingen van bestaande klanten jouw ultieme wegwijzer is als het gaat om het maken van de juiste keuzes. De beoordelingen bieden onafhankelijke informatie en dat is precies wat je zoekt. Na het lezen van beoordelingen maak je altijd een betere keuze. Om deze reden willen we je vriendelijk maar toch ook dringend verzoeken om voortaan ook een beoordeling te maken. Jij wilt andere mensen toch ook helpen bij het maken van de beste keuze?

Reviews over Van Mourik Schoenen
Gerelateerde bedrijven
Soeterboek Schoenen logo
Soeterboek Schoenen
2 beoordelingen
9
GiuseppeZanotti logo
GiuseppeZanotti
2 beoordelingen
9,5
Expo XL logo
Expo XL
2 beoordelingen
8,5
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Van Mourik Schoenen

Het bedrijf Van Mourik Schoenen is geverifieerd door ons. De webshop vanmourikschoenen.nl is al sinds 2006 een betrouwbare partij om te bestellen. Van Mourik Schoenen is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Van Mourik Schoenen maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van vanmourikschoenen.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van vanmourikschoenen.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Van Mourik Schoenen.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Prachtige items

Ik heb echt super goede ervaringen met Mourik schoenen. De website is erg gebruikersvriendelijk en duidelijk en het bestellen gaat erg gemakkelijk. In de winkel zijn ze ook erg vriendelijk. De kwaliteit is prima.

Geplaatst op: 03-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Samuel V.

9 / 10
4/5 5/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Van Mourik Schoenen
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Soeterboek Schoenen logo
Soeterboek Schoenen
2 beoordelingen
9
GiuseppeZanotti logo
GiuseppeZanotti
2 beoordelingen
9,5
Expo XL logo
Expo XL
2 beoordelingen
8,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Van Mourik Schoenen een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Van Mourik Schoenen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Van Mourik Schoenen actief?

Van Mourik Schoenen is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) schoenenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Van Mourik Schoenen reviews? Dan kunt u naar de website van Van Mourik Schoenen gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie