eMatch logo

eMatch reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
eMatch reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
487
eMatch logo
Website
eMatch.online
Categorie
Dating
Bezoek de website

Reviews en ervaringen eMatch

Ben je op zoek naar de liefde van je leven? Heb je zin in een leuke date? Dan zou je kunnen overwegen om voor eMatch te kiezen. Omdat er meer aanbieders zijn, hebben wij speciaal voor jou de reviews en ervaringen van mensen die al gebruik maken van eMatch voor je samengevat. Zo krijg je een veel beter beeld van deze datingspecialist. Vervolgens is het aan jezelf om te besluiten om ook een gratis account aan te maken.

Over eMatch

Met eMatch is de kans het grootst dat je de liefde van je leven treft. Liefst 1 van de 3 mensen vindt er een nieuwe liefde en dat is een ongekend hoog slagingspercentage. Je legt via het platform gemakkelijk contact en kunt veilig en in eerste instantie anoniem je gang gaan op het platform. Je legt op zeer eenvoudige wijze contact met de leukste singles die net als jij op zoek zijn naar een date of een serieuze relatie.

Waarom kiezen voor eMatch?

Heb je even? Er zijn namelijk nogal wat redenen aan te geven om juist voor dit platform te kiezen. Dat is natuurlijk het hoogste slagingspercentage van alle verschillende datingsites en het feit dat er zich steeds weer nieuwe aspirant partners op de datingsite melden. Het aantal inschrijvingen neemt nog elke dag toe. Je kiest eveneens voor eMatch omdat het platform ook geschikt is voor mobiele telefoon en tablet en omdat sprake is van een eerlijke verdeling tussen de man en de vrouw. Met 54 om 46 procent is sprake van een uitstekende balans. In eerste instantie ben je volledig anoniem op het platform. Je bepaalt helemaal zelf wanneer je uit die anonimiteit stapt.

Is eMatch betrouwbaar?

In eMatch heb je een betrouwbare partner gevonden. Dat blijkt niet alleen uit de positieve reviews en ervaringen, dat zie je ook gewoon aan de wijze waarop het platform werkt en is ingericht. Zo kun je volledig anoniem blijven en date je steeds in een veilige omgeving. De profielen waarop je kunt reageren worden allemaal handmatig gecontroleerd. Op die manier weet je zeker dat je steeds te maken hebt met alleen serieuze en oprechte kandidaten. Op eMatch kun je steeds veilig en anoniem daten en worden de gegevens versleuteld, zodat een ander er nooit mee aan de haal kan gaan.

Klantenservice en klachten

Hoewel aan alles is gedacht op eMatch, kan er altijd iets fout gaan. Mocht je nou een klacht hebben, dan kun je die eventueel schriftelijk indienen. Het adres vind je gewoon op het platform zelf. Je kunt echter ook een e-mail sturen als je sneller wilt handelen. Check eerst wel de veel gestelde vragen op het platform. Soms vind je daar al de oplossing namelijk. Bespaart je weer een belletje of het sturen van een e-mail.

Wil jij ook beoordelen?

De informatie die je kunt filteren uit de beoordelingen van gebruikers van eMatch helpen je echt verder. Het is info uit de eerste hand en vooral zeer praktische informatie. Met die extra input neem je altijd een betere beslissing. Daarom willen we je vragen om voortaan ook een beoordeling te maken. Zo kun jij andere mensen ook van dienst zijn als die lastige keuzes moeten maken.

Reviews over eMatch
Gerelateerde bedrijven
Parship logo
Parship
70 beoordelingen
3,3
StedenDating logo
StedenDating
4 beoordelingen
6,5
Regiosexcontact logo
Regiosexcontact
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over eMatch

Ons team van experts heeft eMatch geverifieerd op een aantal punten. De webshop van eMatch bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. eMatch is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

eMatch is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van eMatch.online. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van eMatch.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Duidelijke site

Ik maak al een tijdje gebruik van deze site en ik ben zeer tevreden over het resultaat wat ik er mee heb bereikt en ik ben erg blij dat ik het uiteindelijk toch heb geprobeerd!

Geplaatst op: 01-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lieke S.

9 / 10
5/5 5/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over eMatch
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Parship logo
Parship
70 beoordelingen
3,3
StedenDating logo
StedenDating
4 beoordelingen
6,5
Regiosexcontact logo
Regiosexcontact
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is eMatch een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over eMatch. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is eMatch actief?

eMatch is vooral actief in de categorie dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) gratis dating en regio gebonden dating.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de eMatch reviews? Dan kunt u naar de website van eMatch gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie