Fashion by Fleur logo

Fashion by Fleur reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Fashion by Fleur reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3030
Fashion by Fleur logo
Website
Fashion by Fleur
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Fashion by Fleur

Vrouwen die op zoek zijn naar de leukste damesmode kunnen prima zaken doen met Fashion by Fleur. Om je bekend te maken met alles wat deze specialist je aan kan bieden, hebben we de reviews en ervaringen gelezen en speciaal voor jou samengevat. Op basis van die conclusies kun je vervolgens besluiten om eventueel ook zaken te gaan doen met Fashion by Fleur.

Over Fashion by Fleur

Hoewel je zou denken dat Fleur de grote vrouw is achter de uitgebreide webshop met damesmode, is dat niet het geval. Dat is namelijk Petra. Toch is er een link, want Fleur is de naam van de dochter van Petra. Als er iemand is die weet hoe belangrijk kleding kan zijn om je goed te voelen, dan is het de oprichtster van de webshop wel. Op haar webshop vindt de Nederlandse vrouw prachtige dameskleding en nu eens niet alleen in de kleinere maatjes.

Waarom kiezen voor Fashion by Fleur?

Zoek je als vrouw kleding die je mooi en tegelijk ook vrij laat voelen, dan kies je voor het aanbod van Fashion by Fleur. Om die reden zijn de beste producten van merken als Yesta, Yest, Ivy Bella, Ivy Beau en By Bella voor je geselecteerd. Het zijn merken die nadrukkelijk rekening houden met de Nederlandse vrouw en dus kleding biedt in de maten 38 tot en met 60. Dat betekent meteen ook dat vrijwel elke vrouw prima op de webshop uit de voeten kan. Je kiest voor Fashion by Fleur omdat je veertien dagen de tijd krijgt de kleding thuis te passen en eventueel terug te sturen en omdat je er gewoon een fraai aanbod vindt in de vorm, van blouses, T-shirts, tops, jurken en rokken, broeken, truien, vesten, colberts en jassen, net als een mooi aanbod curvy fashion.

Is Fashion by Fleur betrouwbaar?

Ja, Fashion by Fleur wordt door bestaande klanten als een zeer betrouwbare aanbieder van dameskleding genoemd. De kwaliteit van de kleding is betrouwbaar en gewoon uitstekend, zoals er eerlijke prijzen gevraagd worden voor de producten. Ook het feit dat je veertien dagen de tijd krijgt om thuis de kleding te passen, wekt vertrouwen. Dat doet ook de mogelijkheid om met iDeal te betalen en de mogelijkheid om achteraf te betalen.

Klantenservice en klachten

Fashion by Fleur heeft voor een uitstekende klantenservice gezorgd. Je legt heel erg gemakkelijk contact als je een vraag hebt of een klacht in wilt dienen. Ga maar na; je kunt kiezen voor contact via WhatsApp, je kunt een e-mail sturen en gebruik maken van een speciaal contactformulier. Omdat je ook het adres gewoon op de website vindt, kun je ook besluiten een schriftelijke klacht in te dienen. Omdat Fashion by Fleur ook op Facebook actief is, leg je ook langs die weg gemakkelijk contact.

Wil jij ook beoordelen?

Mogen we je vragen om voortaan ook een beoordeling achter te laten? Het is bewezen dat beoordelingen helpen om de beste keuzes te maken. Dat heeft te maken met het feit dat reviews en ervaringen onafhankelijk zijn en je er allerlei praktische informatie uit kunt filteren. Doe jij voortaan andere mensen een plezier en laat je ook een beoordeling achter?

Gerelateerde bedrijven
Expo XL logo
Expo XL
2 beoordelingen
8,5
Suitableshop logo
Suitableshop
7 beoordelingen
8,4
Dr. Martens logo
Dr. Martens
2 beoordelingen
7,5
Gerelateerde blogartikelen
6,8
25% zou hier weer kopen
5 beoordelingen
Ervaringen met Fashion by Fleur

Het bedrijf Fashion by Fleur is geverifieerd door ons. De webshop Fashion by Fleur is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Fashion by Fleur is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Fashion by Fleur maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Fashion by Fleur is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Fashion by Fleur te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 26-07-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Retour gestuurd en wacht al meer dan een maand op me geld

levering ging al niet vlot.. maar goed het past niet dus retour gestuurd wel zelf betaald zou verrekend worden met de retour betaling. maar na 8 weken nog niets ontvangen geen reactie op telefoon en mail en whats app website is in onderhoud al maanden mijn advies niets meer kopen er staan heel veel goede recensies maar die zijn meer dan 7 jaar oud de laatste recensies recenter zijn bar slecht....

Geplaatst op: 03-09-2023
Laatst bewerkt op: 03-09-2023
Geschreven door: Marjan B.

5 / 10
5/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ronduit slecht, wacht al een maand op bestelling

Na een prachtige advertentie van warme turletruien 5 besteld en betaald. Bericht van ontvangst bestelling gekregen.
Levering over 5 tot 8 dagen.
Nu een maand geleden. Nog steeds niet gehoord. Weg 100 euro???
Of krijg ik de truien nog??? In januari kan 8k ze komen halen! Prettige kerstdagen voor jullie, voor mij is het afwachten....

Geplaatst op: 19-12-2022
Laatst bewerkt op: 19-12-2022
Geschreven door: Iet B.

6 / 10
5/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
BETAALD MAAR NIETS ONTVANGEN, GEEN REACTIE OP MAILS WEES OP UW HOEDE!!!!!

ZEER SLECHTE ERVARING
BESTELLING ZIT AL MEER DAN EEN MAAND VAST IN CHINA
GEEN REACTIE MEER OP MAILS

WEES AUB OP UW HOEDE VOORALEER U HIER BESTELT

Geplaatst op: 13-02-2023
Laatst bewerkt op: 13-02-2023
Geschreven door: Ria

4 / 10
1/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Uitstekende kwaliteit

Ik heb verschillende aankopen bij deze winkel gedaan en ben nog niet teleurgesteld. Uitstekende kwaliteit. Elke aankoop is zeer snel aangekomen. Ik zal opnieuw bestellen.

Geplaatst op: 09-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Julian D.

9 / 10
4/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Fashion by Fleur
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Expo XL logo
Expo XL
2 beoordelingen
8,5
Suitableshop logo
Suitableshop
7 beoordelingen
8,4
Dr. Martens logo
Dr. Martens
2 beoordelingen
7,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Fashion by Fleur een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 5 beoordelingen geplaatst over Fashion by Fleur. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,8 gekregen, waarbij 25% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Fashion by Fleur actief?

Fashion by Fleur is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels , modeaccessoires , schoenenwinkels en tassen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Fashion by Fleur reviews? Dan kunt u naar de website van Fashion by Fleur gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie