Hardloop-geest logo

Hardloop-geest reviews, ervaringen en beoordelingen

Hardloop-geest reviews, ervaringen en beoordelingen
379
Hardloop-geest logo
Website
Hardloop-geest
Categorie
Mode

Reviews en ervaringen Hardloop-geest

Hardlopen is één van de gemakkelijkste en meest populaire manieren om aan jouw conditie te werken. Het enige wat je eigenlijk nodig hebt is buitenlucht, een paar goede loopschoenen en een aangepaste outfit. Voor de buitenlucht moet je zelf zorgen, maar voor de rest kan Hardloop-geest je misschien wel helpen. Ben je op zoek naar ervaringen en reviews van echte klanten van Hardloop-geest? Dan vind je op deze pagina alle beoordelingen van Hardloop-geest overzichtelijk weergegeven. Zo heb je meteen een beter inzicht in de kwaliteit en dienstverlening van het bedrijf. Profiteer van de ervaringen van anderen!

Over Hardloop-geest

Hardloop-geest is een webshop die weinig verbazingwekkend de nadruk legt op een breed assortiment aan producten en accessoires die te maken hebben met hardlopen. Ze profileren zichzelf als de hardloopspecialist en zijn ook een bijzonder snelgroeiende website. Aan ambitie ontbreekt het zeker niet voor Hardloop-geest dat, net als vijf zusterwebsites met elk hun eigen niche, valt onder de paraplu van moederbedrijf Sports-Geest. Handig om te weten is dat Sports-Geest ook drie fysieke vestigingen doorheen het land heeft. Dat betekent dat je niet alleen je spullen daar af kunt halen of kunt retourneren bij onvrede, maar dat je bovendien zeker bent dat er ook effectief kennis over de producten aanwezig is. Hardloop-Geest legt ook de nadruk op de kennis van zaken. Zo kan je altijd bij hen terecht voor vragen over de producten of over hardlopen. Je kunt hen ook volgen op Facebook en Twitter, maar er werd een tijd geleden wel besloten dat nieuwe berichten via de profielen van Sports-Geest zouden gecommuniceerd worden.

Waarom kiezen voor Hardloop-geest?

Hardloop-geest is een webshop met een gigantisch aanbod aan accessoires en producten in het thema hardlopen. Het aanbod is onderverdeeld in verschillende categorieën zoals hardloopschoenen, hardloopkleding, hardloopsokken, sportvoeding en accessoires. Elke categorie is op zijn beurt dan weer onderverdeeld in een afdeling dames en een afdeling heren. Wat de accessoires betreft kan je denken aan producten zoals hartslagmeters, GPS sporthorloges, oordopjes en meer. De webshop heeft ook een assortiment sportvoeding en dat draait dan om sportvoeding specifiek toegespitst op lopers zoals gels en repen die energie geven tijdens lange trainingstochten of wedstrijden. Heb je een vraag over eender wat uit het assortiment? Dan is het mogelijk om contact op te nemen met een medewerker van Hardloop-geest. Plaats je een bestelling voor 16.00 uur dan mag je jouw aankoop de volgende dag thuis verwachten.

Is Hardloop-geest betrouwbaar?

Op de homepage van Hardloop-geest vind je al meteen heel wat informatie die broodnodig is om van een betrouwbare website te praten. Zo vind je hier de locatie van de hoofdzetel, het KvK-nummer en het btw nummer. Daarnaast is er ook een telefoonnummer bij vragen en een duidelijke klantenservice. De website werkt via een beveiligde verbinding en biedt dus de nodige bescherming voor jouw persoonsgegevens. Betalen kan hier veilig. Bovendien is Hardloop-geest ook aangesloten bij een keurmerk. Sinds 2016 is Hardloop-geest immers een gecertificeerd lid van het keurmerk Webshop Trustmark. Ze voldoen dus aan alle eisen voor betrouwbaar ondernemen die Webshop Trustmark stelt. Je kunt dus op beide oren slapen: Hardloop-geest is een betrouwbare webshop en website.

Klantenservice en klachten

Zit je met een vraag en staat het antwoord niet bij de veelgestelde vragen op de website? Dan kan je altijd contact opnemen met de klantenservice van Hardloop-geest. Ook wanneer je een klacht hebt over een bepaald product of over de dienstverlening is de klantenservice waar je moet zijn. Contact opnemen is mogelijk via mail of door te bellen naar het telefoonnummer vermeld op de website. Dit kan op elke werkdag tussen 09.00 uur en 18.00 uur. Op elke melding van een klacht krijg je sowieso een ontvangstbevestiging van Hardloop-geest en een antwoord binnen de 14 dagen. Ben je niet tevreden met de afhandeling? Dan kan je altijd contact opnemen met de Webshop Trustmark. Deze bekijken dan de situatie en doen een bindende uitspraak.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij een fervente of occasionele loper die al eens iets kocht bij Hardloop-geest? Dan zijn wij op zoek naar jouw belevenis van dat moment in de vorm van een review. Zou je de ervaring met Hardloop-geest als een goede omschrijven? Is jouw beoordeling van hen positief? Was de levering op tijd en werd je voldoende op de hoogte gehouden? Was de kwaliteit naar behoren? Schrijf jouw review en ervaringen neer op deze pagina en help de volgende klant een goede beslissing maken.

Gerelateerde bedrijven
Spartoo logo
Spartoo
6 beoordelingen
6,5
Wellensmen.nl logo
Wellensmen.nl
1 beoordeling
10
ETERNA logo
ETERNA
2 beoordelingen
7
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Hardloop-geest

Hardloop-geest is geverifieerd door ons expert team. De webshop Hardloop-geest bestaat al sinds 2011 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Hardloop-geest lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Hardloop-geest. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Hardloop-geest is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Hardloop-geest. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Hardloop-geest.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijne schoenen

Ik heb hier een paar hardloopschoenen gekocht en ben er super blij mee. Ik loop er bijna elke dag op en ze zitten erg goed. Ik weet niet of het in mijn hoofd zit maar het lijkt dat ik er een stuk langer mee kan rennen.

Geplaatst op: 09-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jeremy V.

8 / 10
3/5 5/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Hardloop-geest
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Spartoo logo
Spartoo
6 beoordelingen
6,5
Wellensmen.nl logo
Wellensmen.nl
1 beoordeling
10
ETERNA logo
ETERNA
2 beoordelingen
7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Hardloop-geest een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Hardloop-geest. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Hardloop-geest actief?

Hardloop-geest is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels , schoenenwinkels en sportkleding.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Hardloop-geest reviews? Dan kunt u naar de website van Hardloop-geest gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie