HetGrandCafe logo

HetGrandCafe reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
HetGrandCafe reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
808
HetGrandCafe logo
Website
hetgrandcafe.nl
Categorie
Dating
Bezoek de website

Reviews en ervaringen HetGrandCafé

HetGrandCafé zou ook voor jou best wel eens het ideale online singles café kunnen zijn, als jij als 35 plusser op zoek bent naar een vriend of vriendin voor een vriendschap of meer. Om daar achter te komen, hebben we de reviews en ervaringen van HetGrandCafé bekeken en hebben we de belangrijkste zaken er voor je uit gehaald. Op basis van die informatie kun jij beslissen om ook een bezoek te brengen aan HetGrandCafé.

Over HetGrandCafé

HetGrandCafé is dé plek waar je als 35 plusser digitaal mensen kunt ontmoeten. Dit is zowel spannend, romantisch als efficiënt tegelijk. Het is vooral een gezellige ontmoetingsplek voor mannen en vrouwen die zoeken naar een vriend of vriendin voor gewoon een vriendschap of meer. HetGrandCafé is bijzonder. Het bestaat al vanaf 2004 en is daarmee een van de oudste online datingsites van ons land. Dat wil echter niet zeggen dat het platform ouderwets is. Integendeel.

Waarom kiezen voor HetGrandCafé?

Hoewel HetGrandCafé een van de oudste online datingsites is en het dezelfde functionaliteiten kan bieden als de grote en bekende datingsites, is het platform toch ook wel kleinschalig, persoonlijk en ook betrokken gebleken. Om die reden voelt iedereen zich er al snel thuis. HetGrandCafé staat voor veiligheid en bewaken je privacy. Er zijn nooit adres- of andere persoonsgegevens zichtbaar. Ook de foto op je profiel is alleen zichtbaar voor andere mensen die ingeschreven staan.

Is HetGrandCafé betrouwbaar?

Betrouwbaar? Dat is HetGrandCafé zeer zeker. Zo zijn omgangsnormen erg belangrijk bij HetGrandCafé. Schrijf jij je in, dan ga je meteen akkoord met die omgangsvormen. Zoals je zelf met respect behandeld wilt worden, zo behandel jij andere mensen op het platform ook. Voor aanstootgevende en racistische taal mag nooit sprake zijn. Komt er een klacht, dan volgt gedegen onderzoek, volgt hoor- en wederhoor en kan je de toegang tot de online datingsite zelfs ontzegd worden. Je hebt dus alle reden om je veilig te voelen op het platform. Voorts beschikt HetGrandCafé over het Webshop Keurmerk, een keurmerk dat staat voor veilig en betrouwbaar. Tenslotte; je kunt er op vertrouwen dat je echt een reële kans hebt om een vriend of vriendin te ontmoeten in HetGrandCafé. De balans tussen mannen en vrouwen is namelijk prima.

Klantenservice en klachten

Mocht je een klacht hebben over het doorgaans toch zeer gezellige online platform, dan kun je die klacht schriftelijk bij HetGrandCafé kenbaar maken. Op de website vind je namelijk het postadres. Je kunt ook een e-mail sturen overigens, zoals er ook een speciaal contactformulier beschikbaar is op de website om je klacht door te geven. Overigens zal HetGrandCafé er alles aan doen de klacht zo snel mogelijk te verhelpen.

Wil jij ook beoordelen?

Nu je weet dat de beoordelingen van mensen die al gebruik maken van de online datingsite je echt iets vertellen, willen we je vragen om voortaan ook een beoordeling te maken. Zo kun jij andere mensen ook van dienst zijn als die twijfels hebben bij het maken van een bepaalde keuze. En echt, het is maar een heel kleine moeite.

Reviews over HetGrandCafe
Gerelateerde bedrijven
Alleenstaande Moeders logo
Alleenstaande Moeders
2 beoordelingen
9
Bi love logo
Bi love
4 beoordelingen
8,3
Meetic logo
Meetic
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over HetGrandCafe

Het bedrijf HetGrandCafe is geverifieerd door ons. De webshop hetgrandcafe.nl is al sinds 1999 een betrouwbare partij om te bestellen. HetGrandCafe is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. HetGrandCafe maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

HetGrandCafe is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van hetgrandcafe.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van HetGrandCafe.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super gezellig

Ik heb al veel mensen leren kennen via de site. Ik voelde me een tijd geleden veel eenzaam en dit was een goede bezigheid om te doen voor tussendoor. Dit is echt een aanrader voor mensen die zich ook vaker alleen voelen.

Geplaatst op: 19-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

9 / 10
4/5 5/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over HetGrandCafe
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Alleenstaande Moeders logo
Alleenstaande Moeders
2 beoordelingen
9
Bi love logo
Bi love
4 beoordelingen
8,3
Meetic logo
Meetic
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is HetGrandCafe een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over HetGrandCafe. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is HetGrandCafe actief?

HetGrandCafe is vooral actief in de categorie dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) gratis dating.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de HetGrandCafe reviews? Dan kunt u naar de website van HetGrandCafe gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie