Horze logo

Horze reviews, ervaringen en beoordelingen

Horze reviews, ervaringen en beoordelingen
812
9
100% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Onze beoordeling over Horze

Ons team van experts heeft Horze geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Horze bestaat al sinds 2006 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Horze is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Horze is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Horze te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Horze.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijne prijzen,neppe reviews

Ik heb al paar x bij horze besteld en vind het opzich een hele fijne webshop met goede prijzen, vaker wat goedkoper dan anderen(ligt eraan of het eigen merk is of niet) retourneren ook goede ervaringen mee alleen laat je niet misleiden door de alleen maar goede reviews bij een product. Ik heb de colorado thermo boots gekocht er stonden allleen maar goede reviews bij maar ik vind er niks thermo aan,heb binnen 5 min al ijskoude voeten en het vreemde is zelf kan ik nergens een review neerzetten dus hoe echt zijn die reviews?

Geplaatst op: 02-12-2023
Laatst bewerkt op: 02-12-2023
Geschreven door: D van soest V.

9 / 10
5/5 3/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Fijne producten

Leuke producten besteld en de uitvoering hiervan is echt perfect. De website werkt erg fijn en alles wordt optijd geleverd. De klantenservice is ook erg goed en ze geven altijd een goede en duidelijke reactie terug.

Geplaatst op: 10-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Nadine E.

8 / 10
3/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Horze
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Superdry logo
Superdry
2 beoordelingen
9
BlueTomato logo
BlueTomato
2 beoordelingen
9,5
Samsonite logo
Samsonite
4 beoordelingen
6,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Horze een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Horze. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Horze actief?

Horze is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) sportkleding en webshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Horze reviews? Dan kunt u naar de website van Horze gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie